Kerstspecial All You Need Is Love 2022 én de film!

Je kunt ook op kerstavond 2022 All You Need Is Love kerstspecial kijken! Ook dit jaar probeert Robert ten Brink weer zoveel mogelijk mensen met kerst bij elkaar te brengen. Daarna kunnen de kijkers aansluitend genieten van de All You Need Is Love Film.

Ken je het All You Need Is Love bordspel al?

Kerstspecial All You Need Is Love 2022

Kijk jij op kerstavond ook standaard naar de All You Need Is Love Kerstspecial met presentator Robert ten Brink? Voor veel Nederlanders is het in ieder geval vaste prik. Wil je niks missen, kijk dan op zaterdag 24 december 2022 om 20.00 uur naar Kerstspecial All You Need Is Love 2022. Vorig jaar schreef ik dit over de kerstspecial van Robert ten Brink.

Aansluitend aan de kerstspecial (rond 22.20 uur) kun je kijken naar All You Need Is Love – De Film. Hieronder lees je meer over het verhaal en de cast.

All You Need Is Love – De Film

Maarten ter Horst (Fedja van Huêt), de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav (Peter Paul Muller) en assistent Japie (Rop Verheijen) zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Kijk de film op dvd.

Cast All You Need Is Love film

De cast van de All You Need Is Love film wordt gevormd door Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Ilias Addab, Trudy Labij, Annet Malherbe, Frank Lammers, Janni Goslinga, Susan Radder, Diederik Ebbinge, Peggy Vrijens, Peter Paul Muller, Rob Verheijen, Malou Gorter, Anniek Pheifer, Waldemar Torenstra, Jasha Rudge, Eva Laurenssen en Yannick Jozefzoon. In een cameo is zelfs Robert ten Brink te zien in de All You Need Is Love film.

Acteurs en actrices

Nieuwsgierig naar waar je al die acteurs en actrices uit de cast van All You Need Is Love kent? We zetten ze op een rijtje. Zo doe je meteen de nodige kijkinspiratie op voor deze periode met veel vrije dagen. Als je namelijk doorklikt, ontdek je meer over de acteurs en actrices en de series en films waar ze ook in te zien zijn.

 • Fedja van Huêt speelt een prachtige rol in Modern Love Amsterdam (must see).
 • Bracha van Doesburgh is op dit moment in de bioscoop te zien in Faithfully Yours en als je een kerstfilm wilt kijken, dan zet je natuurlijk De Familie Claus 3 aan op Netflix. Hierin speelt Bracha van Doesburgh de hoofdrol.
 • Ilias Addab zag je bijvoorbeeld in Diepe Gronden en Swanenburg.
 • Trudy Labij kun je verder kennen als Diny uit de Familie Kruys.
 • Annet Malherbe was afgelopen jaar bijvoorbeeld te zien in de Vlaamse serie Lost Luggage.
 • Frank Lammers was deze week in het nieuws, omdat hij de cast van Ferry De Serie bekend heeft gemaakt.
 • Janni Goslinga zag je dit jaar bijvoorbeeld in de film Zee van tijd en in de tv-serie Sihame.
 • Susan Radder is op dit moment op Netflix te zien in The Takeover en op tv in Bestseller Boy.
 • Diederik Ebbinge speelde recent de hoofdrol in de tv-serie Jos.
 • Peggy Vrijens was bijvoorbeeld te zien in de film Niks vreemds aan, maar je spot haar ook als Karlijn in Judas 2 (op Tweede Kerstdag op tv).
 • Peter Paul Muller is op Prime Video op dit moment te zien in het tweede seizoen van de Vlaamse serie Fair Trade (absoluut een aanrader!). Net als Yannick Jozefzoon zie je hem op dit moment in Piece of My Heart, maar je zag hem bijvoorbeeld ook in Maud & Babs.
 • Rob Verheijen ken je bijvoorbeeld als Walter uit De Luizenmoeder.
 • Malou Gorter schitterde deze week – net als Bracha van Doesburgh en Susan Radder – in de kerstspecial van Oogappels, namelijk Kerstappels.
 • Anniek Pheifer kwam voorbij in de Vlaamse must see Dealer. Maar we zagen haar ook in (R)Evolutie.
 • Waldemar Torenstra was dit najaar op tv als Roderik van Zuylen in Five Live. Maar je zag hem bijvoorbeeld ook in Adem in, Adem uit.
 • Jasha Rudge zagen we bijvoorbeeld in Verborgen verhalen, Spangas op Zomervakantie en Flikken Rotterdam.
 • Eva Laurenssen kun je op Videoland bewonderen in Moedermaffia. De afgelopen tijd zagen we haar als Saar in de Nederlandse Dertigers. Wist je dat er in België zelfs een Dertigers kerstspecial is?
 • Yannick Jozefzoon zie je op dit moment in de nieuwe serie Geldwolven, aanstaande maandag komt de laatste aflevering op Prime Video, dus je kunt nu al starten met bingewatchen. In de bioscoop zie je hem in Piece of My Heart.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 december 2022 /