Dertigers kerstspecial: voor feestdagen 2023 bij BNNVARA

Niet alleen de serie Dertigers heeft een remake gekregen; ook de kerstspecial wordt voor de Nederlandse Dertigers fans gemaakt. Met seizoen 4 komt er dus nog niet meteen een einde aan de avonturen van de vriendengroep. De Dertigers kerstspecial is voor de feestdagen in december 2023 te kijken bij BNNVARA op NPO3 en NPO Start.

Dertigers stopt (nog niet)

Na het aankondigen van het laatste seizoen van Dertigers volgde een storm aan teleurgestelde reacties. Kijkers hebben de vriendengroep in het hart gesloten en vinden het jammer dat er afscheid genomen moet worden. Gelukkig worden zij in december op een toetje getrakteerd. Tijdens de feestdagen zoeken de vrienden – die gespeeld worden door Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst – elkaar nog een keer op om samen Kerst te vieren. Een laatste afscheidsfeestje met op het menu de vertrouwde groepsdynamiek, maar ook een aantal grote verrassingen…

Wil je niet missen wanneer de Dertigers Kerstspecial in Nederland op tv komt, volg ons dan via InstagramFacebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kerstspecial Dertigers

De kerstspecial van Dertigers wordt de afsluiter van een succesvolle vierdelige reeks. Vier seizoenen lang hebben enorm veel kijkers de vriendengroep leren kennen en leefden zij mee met alle perikelen die de dertigers voor hun kiezen kregen. En ook tijdens het ‘afscheidsfeestje’ valt er natuurlijk wel wat te beleven. Op het menu: de vertrouwde groepsdynamiek én een aantal grote verrassingen. (Wist je dat er in Vlaanderen al een Dertigers kerstspecial is?)

Dertigers cast

Ontdek hier in het kort meer over de Dertigers cast:

Dertigers

Vele dertigersdilemma’s passeerden de afgelopen vier seizoenen de revue. Van twijfels over banen tot aan wel of geen kinderen* en relaties die strandden en opbloeiden. De serie wordt geprezen door haar heerlijke herkenbaarheid en groeide mede hierdoor uit tot een regelrechte streaminghit: in totaal hadden de eerste drie seizoenen bijna 25 miljoen streamstarts op NPO Start en NPO Plus. Het vierde seizoen heeft nog voor het einde al ruim 6 miljoen streamstarts. Dertigers is een bewerking van de gelijknamige succesvolle Vlaamse serie. De regie is in handen van Elzelien Peters en Allard Westenbrink.

Nieuw seizoen Dertigers?

Nu is natuurlijk de vraag of Dertigers in Nederland ook nog een nieuw seizoen gaat krijgen met een compleet nieuwe vriendengroep. Met deze Dertigers cast mag het avontuur er dan op zitten; in Vlaanderen hebben ze met een nieuwe cast seizoen 5 en seizoen 6 van Dertigers gemaakt.

Vlaamse serie kijken

Heb je geen idee meer wat te kijken nu Dertigers er op zit, maar vond je dit verhaal echt heerlijk. Kijk dan eens naar de remake. Alle Vlaamse seizoenen, inclusief de Dertigers kerstspecial, zijn te vinden op VRT MAX. Zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet en ga naar VRT MAX. 

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 augustus 2023 /