Broer: cast met Koen De Bouw en Titus De Voogdt op tv kijken

Broer met in de cast onder andere Koen De Bouw en Titus De Voogdt is vanavond – zaterdag29 juli 2023 – om 23.05 uur op VRT1 te kijken. Broer van regisseur Geoffrey Enthoven was begin 2016 te zien in de bioscoop. Ontdek hier alles over Broer, cast en verhaal.

Dit bericht verscheen voor het eerst op 15 maart 2020 op VlaamsKijken; ik heb het bericht bijgewerkt op 29 juli 2023 met meer informatie over de Broer cast en wat de acteurs anno 2023 nog meer doen.

Broer – het verhaal

Waar de film Broer over gaat? Mark Lebeer (Koen De Bouw*) wil in Ierland een steenrijke weduwe (Alison Doodle) oplichten. Hij doet zich voor als haar vroegere minnaar, zijn eigen broer (Koen De Graeve*). De weduwe heeft het bericht per ongeluk naar Mark gestuurd. De brief is eigenlijk bedoeld voor zijn broer Michel. Michel is heeft destijds het ouderlijk hotel failliet geholpen en is daarna vertrokken met Marks vrouw.

Opgestookt door zijn geldzuchtige buurman Ronnie besluit Mark zich uit te geven voor zijn broer. Dat doet hij om zo de vroegere familiale ‘rekeningen’ te vereffenen. Wanneer Mark en Ronnie in Ierland toekomen, blijkt dat Grace ook haar eigen duistere agenda heeft…

Broer cast

De Broer cast wordt gevormd door Koen De Bouw, Titus De Voogdt, Koen De Graeve, Udo Kier, Alison Doody, Elva Trill, R. Kan Albay, Brenda Brooks, Áine de Siún, Ger Kelly en Enda Oates. Waar je deze acteurs en actrices van kent? We zetten het op een rijtje (en klik vooral ook door via hun naam of een serie / film).

Wil je nog meer lezen over Koen De Bouw? Duik dan in het Koen De Bouw archief van VlaamsKijken en lees alle berichten die we eerder over hem hebben geplaatst. Blogberichten over Koen de Graeve lees je hier. Voor Titus De Voogdt ga je dan weer naar deze blogpagina.

Geoffrey Enthoven

Met Broer doen Pierre De Clercq* (scenarist), Geoffrey Enthoven*(regisseur) en Mariano Vanhoof (producent) hun best om tussen alle bekende genres in te vallen. Zelf heb ik ‘m al gekeken. Ik was heel benieuwd, omdat deze film gemaakt is door het trio dat ook verantwoordelijk was voor Hasta la vista. En dat blijft toch wel één van mijn Vlaamse favorieten.

Film Broer kijken

Van Broer met Koen De Bouw en Koen De Graeve kun je bijna twee uur gaan genieten. Hieronder kun je alvast naar de trailer kijken. Wil je de complete film zien, maar heb je het uitzendmoment op tv gemist? Geen probleem: je kunt ‘m nog steeds op dvd en blu-ray* kopen. Daarnaast vind je ‘m op Streamz (België). Mogelijk komt-ie na uitzending ook (tijdelijk) op VRT MAX en kun je ‘m dan met VPN Verbinding ook vanuit Nederland terugkijken, maar dat kan ik nu nog niet vinden. Natuurlijk werk ik dit artikel bij als ik weet of dit mogelijk is.

Broer trailer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 juli 2023 /