Brahim & Jelle: Onbreekbare vriendschap – VTM GO Familie reeks

Brahim & Jelle: Onbreekbare vriendschap is de exclusieve Familie reeks op VTM GO. Tijdens de Familie zomerstop 2023 kun je elke vrijdag naar een nieuwe aflevering kijken. Ontdek hier meer over de cast van Brahim & Jelle: Onbreekbare vriendschap, want daar zitten een paar verrassende namen bij, zoals Jan Kooijman.

Zomerstop Familie 2023

Heb je de seizoensfinale Familie 2023 al gekeken? Bang voor een zwart gat? Dat hoeft niet hoor. Tijdens de zomerstop van Familie in 2023 kun je weer van een exclusieve webreeks genieten op VTM GO. Deze keer draait de reeks volledig rond de hechte vriendschapsband tussen Brahim (Amine Boujouh) en Jelle (Maarten Cop). Al wordt die danig op de proef gesteld. De eerste aflevering van Brahim & Jelle: onbreekbare vriendschap? staat nu op VTM GO en is daarna de hele zomerstop van Familie 2023 vanaf vrijdagochtend te kijken.

Al jaren maakt VTM exclusieve zomerseries voor online. Wij schreven eerder over:

Brahim & Jelle: onbreekbare vriendschap

In Brahim & Jelle: onbreekbare vriendschap? beleven de twee boezemvrienden een zomer om nooit te vergeten. Want wat ontstaat er wanneer het duo gevraagd wordt om een weekend lang te housesitten op de luxueuze villa van een beroemde regisseur (gespeeld door Jan Kooijman*)? Een dikke vette party natuurlijk! Feestjes, drank, ritjes in een luxe-auto: Brahim en Jelle beleven een zomer uit de duizend. Tot alles plots misloopt en de situatie een gigantische druk zet op hun vriendschapsband. Houden Brahim en Jelle een stevige kater over aan hun belevenis? Hoe ver reikt de vriendschap? En is hun band kapot te krijgen?

Cast Brahim & Jelle: onbreekbare vriendschap

Naast Amine Boujouh en Maarten Cop duiken in de webreeks ook Jan Kooijman, Lisa Gerlo en Anouck Luyten op. Jan Kooijman kruipt in de huid van regisseur Steve Bervoets, die zijn villa toevertrouwt aan Brahim, Lisa Gerlo speelt zijn buurmeisje Jana. Anouck Luyten geeft gestalte aan Gina, een stoere vrouw die onverwacht in het verhaal opduikt.

Acteurs en actrices ken je van…

Nieuwsgierig waar je de acteurs en actrices uit de cast van Brahim & Jelle: onbreekbare vriendschap van kent? We zetten het op een rijtje.

  • Amine Boujouh uit Antwerpen kun je kennen uit #LikeMe, waarin hij de rol van Quinten speelde. Hij deed in maart 2022 zijn intrede in Familie. In Familie speelt Amine Boujouh de rol an Brahim.
  • Maarten Cop – die je kent als Pieter uit Hoodie – zien we sinds 30 augustus 2021 in de rol van Jelle Van den Bossche; een rol die eerder werd gespeeld door Felix Jamaels. Maarten Cop kun je ook kennen uit seizoen 1 en 2 van de internet dramareeks wtFOCK, waarin hij de rol van Luka vertolkte. We zagen hem verder als speurder in Jachtseizoen België (seizoen 1).
  • Jan Kooijman is een Nederlandse acteur, die we steeds vaker in België zien spelen. Op Streamz is hij op dit moment in de hoofdrol te zien in Onderhuids. Hij is acteur, presentator en voormalig danser. Je zag hem vrij recent nog op tv in  Come Dance With MeDancing With The Stars en hij speelt ook mee in de film Piece of My Heart. Maar je kent hem natuurlijk ook van het indrukwekkende Hij, zij, hen. Op dit moment is hij in Nederland in de bioscoop te zien in de film Zomer in Frankrijk.
  • Lisa Gerlo ken je van Campus 12 en uit De Buurtpolitie.
  • Anouck Luyten ken je als Katja uit telenovelle Lisa. Of wat dacht je van haar rol als Ines in De Kotmadam. Recent zag je haar nog in Assisen en laten we ook Fair Trade (en dan met name seizoen 1, maar ook seizoen 2) niet vergeten.

Maarten Cop over webreeks Brahim & Jelle

Maarten Cop (Jelle) vertelt over de webreeks: “Het verhaal van de webserie start wanneer Brahim gevraagd wordt om op de villa te letten van een zeer bekende regisseur. Hij nodigt Jelle uit om wat te komen ontspannen en die ziet dat natuurlijk als de perfecte gelegenheid om alle remmen los te gooien, met alle gevolgen van dien… Het verhaal neemt een wending die de kijkers niet zullen zien aankomen.”

Amine Boujouh over Brahim & Jelle

Amine Boujouh (Brahim): “In mijn ogen zijn Jelle en Brahim het perfecte duo om dit verhaal te beleven. Jelle, die eerst doet en dan pas denkt, zorgt voor de nodige spanning en humor. Terwijl Brahim alles in vraag stelt. Ze vullen elkaar perfect aan. De webreeks is een mooie combinatie tussen actie en comedy, in een zomerse sfeer. De fans mogen iets compleet anders verwachten dan wat ze van Familie gewoon zijn. Niet alleen het verhaal, maar ook de manier waarop alles in beeld is gebracht. We zijn heel fier op het resultaat. Over de slang die twee keer ontsnapt is op de set zullen we maar zwijgen (lacht).”

Brahim & Jelle: onbreekbare vriendschap VTM GO kijken

Brahim & Jelle: onbreekbare vriendschap? is de hele zomer lang exclusief te bekijken op VTM GO. Je kunt ‘m aansluitend op de seizoensfinale van Familie de eerste aflevering kijken. Nadien staat er elke vrijdagochtend een nieuwe aflevering online op VTM GO. De gebruikers van VTM GO+ kunnen al alle afleveringen van Brahim & Jelle: onbreekbare vriendschap kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 juni 2023 /