Plottwist: Jonas leeft – op naar seizoensfinale telenovelle Lisa

Jonas leeft! Het personage dat gespeeld wordt door Oscar Willems is dus niet gestorven… En dat terwijl de acteur aangaf dat hij de dagelijkse tv-serie wilde verlaten. Wij hadden – toen we de beelden van zijn verdwijning zagen – al meteen het idee dat er nog wel eens een verrassing zou kunnen komen. En hoe! Met de plottwist dat Jonas leeft, gaan we de finaleweek van Lisa in die maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni bij VTM te kijken is. En je kunt de finale zelfs live kijken met de cast in Vilvoorde. Hier lees je er alles over.

Jonas leeft

Wat een plottwist vanavond in de VTM-telenovelle Lisa! Wie dacht dat Jonas (Oscar Willems*) dood is, heeft het mis. Wanneer Katja (Anouck Luyten) besluit om Gert (Bert Verbeke*) achterna te gaan, volgt er een verrassende ontdekking. Jonas werd dan toch niet vermoord op de avond van de veiling. Dat betekent dat Jonas leeft en we hem dus nog in telenovelle Lisa gaan zien.

Finaleweek van Lisa

Zijn eigen broer Gert heeft hem al die tijd vastgehouden in een donkere, verborgen kamer. Hij was razend omdat Jonas de juwelen van hun moeder Dorine Albrechts (Hilde Heijnen) wilde verkopen ten voordele van Massa. Komt de waarheid aan het licht of weet Gert onder de radar te blijven? Dat ontdekt de kijker stap voor stap in de spannende finaleweek van Lisa, van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni, elke avond om 18.30 uur bij VTM.

Seizoensfinale met cast kijken

Wist je dat je de seizoensfinale van telenovelle Lisa ook met een aantal acteurs uit de cast van Lisa in Vilvoorde kunt kijken? Op donderdag 1 juni wordt de seizoensfinale van telenovelle Lisa gratis in avant-première uitgezonden om 18u in cc Bolwerk, Vilvoorde. Arno Moens en Femke Verschueren zijn hier sowieso bij. En misschien dat Tinne Oltmans of Oscar Willems ook nog aanschuiven… Om deze Lisa Experience compleet te maken kan je er het Lisa was here interactief stadsspel aan koppelen, in combinatie met een heerlijke picknickmand! Reserveer je plekje hier.

Laatste seizoen Lisa

Als we het goed begrepen hebben, gaat het op donderdag 1 juni nog niet om de laatste aflevering van telenovelle Lisa. Ja, telenovelle Lisa stopt, maar we gaan natuurlijk ook nog beelden zien met babytjes. We weten in ieder geval inmiddels dat Lisa zwanger is, net als dat haar moeder Suzanne in verwachting is. Tja, en zoals het in een telenovelle toch altijd is: het verhaal eindigt goed. Dan kan het toch niet anders dat Lisa en Jonas – nu hij leeft – elkaar uiteindelijk weer vinden en gelukkig worden met hun kindje? Dat lijkt ons in ieder geval te veel elementen om in een week te verwerken.

Of wat denken jullie? Deel jouw voorspelling in een reactie op het bericht in onze Facebook-groep of op bericht op onze Instagram.

Wanneer laatste aflevering Lisa?

Wanneer de laatste aflevering van Lisa dan te kijken is? Als het goed is, volgen er nog enkele weken na de zomerstop. Er wordt gesproken over een dertigtal afleveringen. Maar dat is allemaal via-via. Als we vanuit officiële wegen hebben gehoord hoeveel afleveringen er nog volgend, dan delen we dat natuurlijk via onze onderstaande social media.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 mei 2023 /