Het Geheim van Raven – Familie spin-off deze zomer op VTM GO

Wordt Het Geheim van Raven deze zomer ontmaskerd? Na de seizoensfinale van Familie kon je de hele zomer via VTM GO naar deze spin-off kijken. Heb je dat gemist? Geen probleem: zondag 22 augustus wordt-ie om 13.35 uur op VTM uitgezonden. Ontdek welk geheim Raven (Aaron Blommaert) met zich meedraagt. In deze reeks zijn rollen weggelegd voor Gianni Slootmaekers, Kyra Verreydt, Bert Huysentruyt en Jorre Vandenbussche.

Het Geheim van Raven

Bijna 1 jaar na zijn intrede in Familie heeft Raven (Aaron Blommaert) een plek veroverd in de harten van de kijkers. Samen met zijn vader Lars (Kürt Rogiers) verdiept hij zich de laatste weken in de geheimzinnige zoektocht naar zijn grootvader. Benieuwd of we Herbert Flack, dan ook gaan zien in deze serie die exclusief op VTM Go te volgen is. Maar rondom Raven hangt zelf ook nog steeds een vleugje mysterie. Tijd om dat verder te ontmaskeren.

Mysterie rond Raven

Familie overbrugt de zomer dit jaar dus opnieuw met een straffe reeks boordevol spanning en intriges. Wie is Raven écht? In Het Geheim van Raven komen de kijkers meer te weten over de achtergrond van het personage en waarom hij zo moeilijk mensen kan vertrouwen. De afleveringen bouwen verder op een gebeurtenis in de grote seizoensfinale van vrijdag 25 juni, waarin Raven plots onaangenaam bezoek krijgt. Meteen daarna barst het verhaal los op VTM GO. Nadien volgt elke vrijdag om 12.00 een nieuwe aflevering. Een extraatje voor de vele fans, die hun favoriete reeks zo geen hele zomer moeten missen.

Aaron Blommaert

“Het Geheim van Raven wordt een meeslepende reeks boordevol mysterie”, vertelt Aaron Blommaert. “Het verhaal speelt zich af in de al even mysterieuze bossen van de Ardennen. De opnames hebben de volledige cast zweet, slaap en een gebroken been gekost (lacht). De reeks keert twee jaar terug in de tijd, naar een moment waarop er voor Raven een ingrijpende gebeurtenis plaatsvond. En die neemt de kijkers mee in een nagelbijtend verhaal. Het wordt spannend om voor deze reeks het verhaal te vertellen van Raven vóór hij in Familie opdook.”

Cliffhanger Raven in Familie

Het Geheim van Raven start na de cliffhanger in Familie van vanavond (vrijdag 25 juni – seizoen 31 van Familie start vervolgens op maandag 23 augustus om 20.00 uur bij VTM). Raven krijgt onaangenaam bezoek. Hij wordt door een onbekende man tegen de muur geduwd en bedreigd. “Waar is dat geld?”, wilde de man weten. De confrontatie legt een geheim uit Ravens jeugd bloot dat we dus gaan ontrafelen in deze VTM GO serie.

Verhaal Het Geheim van Raven

Wie is Raven écht? Daar keren we twee jaar terug in de tijd voor… In Het Geheim van Raven zien we dat er dan voor hem een ingrijpende gebeurtenis plaatsvindt. In een hulpgroep voor kinderen met een overleden ouder leert Raven twee vrienden kennen: Arnold en Britt. Ze trekken er samen op uit en gaan kajakken in de Ardennen. Onderweg in de Ardense bossen vinden ze een zak met geld. Vlakbij het geld treffen ze ook een lichaam aan. Al snel worden de vrienden achterna gezeten door twee criminelen die hun geld terug willen. Het begin van een nagelbijtend verhaal. 

Cast Het Geheim van Raven

Aaron Blommaert speelt natuurlijk de hoofdrol in het verhaal. Verder zijn er rollen voor Gianni Slootmaekers, Kyra Verreydt, Bert Huysentruyt en Jorre Vandenbussche. Arnold en Britt zijn personages waar Gianni Slootmaekers en Kyra Verreydt gestalte aan geven. Bert Huysentruyt speelt Mike. Jorre Vandenbussche kruipt in de huid van zijn compagnon Alex.

  • Gianni Slootmaekers is een jonge acteur, die RITCS School of Art volgt.
  • Kyra Verreydt ken je als Ansofie uit Kom hier dat ik u kus. Daarnaast had ze ook een gastrol in telenovelle Lisa.
  • Bert Huysentruyt zal te zien zijn in de nieuwe tv-serie Chantal (spin-off van Eigen Kweek). Daarnaast ken je hem ook als Pol Dox uit De zonen van Van As. Maar je zag ‘m ook meerdere seizoenen in Kosmoo en Connie & Clyde.
  • Jorre Vandenbussche heeft al tal van gastrollen op zijn naam staan voor tv-series en films. Hij heeft veel ervaring in het theater als toneel acteur. Daarnaast is hij dramadocent.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 juni 2021 /