James de Musical seizoen 3 met deze gasten (o.a. Metejoor)

James de Musical seizoen 3 wordt gemaakt! De gasten dit seizoen zijn Metejoor, Tom Waes, FC De Kampioenen, Regi, Marc Coucke en Maaike Cafmeyer. Tickets gingen vanmiddag (dinsdag 20 juni 2023) in de verkoop en waren na 20 minuten al uitverkocht. Daarnaast is ook James De Musical LIVE on Stage 2024 aangekondigd. Ontdek hier alles over het nieuwe seizoen.

Lees meer over:

Gasten James De Musical seizoen 3

Alle gasten van James De Musical seizoen 3 zijn vandaag bekendgemaakt. Dat Metejoor* één van hen is, wisten we natuurlijk al. Hij is gepresenteerd als gast van het nieuwe seizoen tijdens James De Musical LIVE. Maar verder zien we in James De Musical seizoen 3 gasten: Tom Waes, FC De Kampioenen, Regi, Marc Coucke en Maaike Cafmeyer.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 9 februari 2023 en heeft een update gekregen op dinsdag 20 juni 2023. Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je wil weten vanaf wanneer het nieuwe seizoen op tv is en voor meer info over James De Musical – Live on Stage 2024.

Tickets James De Musical seizoen 3

Wanneer de opnames van James De Musical seizoen 3 gepland zijn, weten we nog niet. “Wat we wel al weten, is dat je vanaf vandaag – dinsdag 20 juni – om 14.00 uur tickets kunt kopen via de GoPlay website. Wil je er bij zijn, wees dan snel”, dit schreven we na de bekendmaking in de ochtend. En jawel, je moest snel zijn. Ze waren zelfs in minder dan 20 minuten al uitverkocht.

James De Musical seizoen 3 opnames

Tijdens de James De Musical seizoen 3 opnames, ontdek je de alvast de musicals voor Metejoor, Tom Waes, FC De Kampioenen, Regi, Marc Coucke en Maaike Cafmeyer. Stuk voor stuk gasten waar we op VlaamsKijken natuurlijk ook al veel over hebben geschreven. Kun je wel wat kijktips gebruiken tot je kunt genieten van James De Musical seizoen 3 (opnames of aflevering), ontdek het dan hier.

Metejoor De Musical

“Metejoor kunnen aankondigen als eerste gast voelt heel erg juist. Hij is niet alleen dé man van 2022, hij is ook nog eens een fantastische collega en mens. Iemand die emoties niet schuwt en zichzelf blijft. Nu al zin om onze tanden in te zetten. In het maken van zijn musical bedoel ik hé”, aldus James Cooke eerder al over Metejoor De Musical. En nu krijgen we dus ook musicals over Tom Waes, FC De Kampioenen, Regi, Marc Coucke en Maaike Cafmeyer.

Metejoor in James De Musical 3

En we zien Metejoor niet alleen in James De Musical 3; recent was hij één van de deelnemers aan Liefde voor muziek 2023. We leerden hem daarnaast al beter kennen in de Streamz documentaire Met de Joris. Een opvallende artiest, die bij de laatste MIA’s 2022 meerdere prijzen won. Kortom: echt één van de Vlaamse artiesten van dit moment; daar heeft James Cooke niets aan gelogen.

James Cooke over seizoen 3

James Cooke vertelt over seizoen 3: “Na twee succesvolle seizoenen van James De Musical, een Gouden Roos van Montreux én de uitverkochte shows in de Lotto Arena ligt de lat voor het derde seizoen erg hoog. Ik ben dan ook heel blij met deze straffe gastenlijst. ​ Alle ingrediënten zijn aanwezig om zowel onze gasten als de kijker opnieuw te kunnen trakteren op heel wat unieke TV-momenten. Ik kijk er alvast heel hard naar uit.”

James de Musical Live

Dat Metejoor De Musical eraan komt, is bekendgemaakt tijdens de liveshow in 2023 in de Lotto Arena. Een succesvol weekend met maar liefst drie voorstellingen, waarin Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans voor het eerst meezongen in hun eigen musical (Natalia, Willy en Margriet waren gasten in James De Musical seizoen 1). James Cooke kijkt er met een positief gevoel op terug. “Wat een zalig gevoel! Dit overtrof echt mijn stoutste dromen. Als je televisie maakt weet je nooit wie er aan de andere kant van het scherm zit. Ik vond het – naast heel erg spannend – vooral fantastisch dat ik kon kennis maken met onze kijkers. Het deed me ook enorm veel plezier om te zien hoe hard Natalia, Willy Sommers, Margriet Hermans en Bart Peeters zich gesmeten hebben in hun rol als musicalacteur. Mijn hoed af voor iedereen die hier deel van heeft uitgemaakt. Merci merci merci!”

James De Musical – Live on Stage 2024

Omdat het zo’n succes was, komt er een nieuwe editie. Op vrijdag 19 april 2024 komt er een gloednieuwe show van het gelijknamige tv-programma naar de Lotto Arena. ​ De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid. Tickets voor deze tweede editie van James De Musical – Live on Stage zijn vanaf vrijdag 23 juni 2023 om 10.00 uur via de GoPlay site.

James De Musical kijken (in Nederland)

James De Musical kijken (in Nederland); dit kan via Play4 en GoPlay. Wil je vanuit Nederland (of elders buiten België kijken)? Zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België kunt zetten. Dan kun je de afleveringen (terug) kijken via GoPlay.be. Zo kun je zowel de afleveringen van seizoen 1 als seizoen 2 nog steeds kijken.

James De Musical seizoen 3 kijken

Wil je James De Musical kijken (in Nederland), blijf ons dan volgen via onderstaande social media. We geven je dan een seintje als het programma op tv is. In het persbericht waarin de gasten en ticketverkoop werden aangekondigd staat te lezen. “Het nieuwe seizoen van James De Musical zal volgende winter te zien zijn bij Play4.” We gaan er vanuit dat dit eind 2023, begin 2024 zal zijn. James De Musical seizoen 2 begon tenslotte ook in de winter en wel op donderdag 8 december 2022.

Foto: Play4

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 juni 2023 /