Tom Waes De Musical – ode door James Cooke in seizoen 3

James De Musical seizoen 3 is op donderdag 11 januari 2024 van start gegaan met Tom Waes de Musical. Een bijzondere aflevering waarin we meer ontdekken over Tom Waes. De man die vanaf zondag 14 januari 2024 weer op tv te zien is met Kamp Waes seizoen 2. En er komt nog veel meer aan…

Tom Waes De Musical

In Tom Waes De Musical keren terug naar de Kempen in 1981, toen Tom Waes * en zijn broer Sam er een dagtaak van maakten om de camping op stelten te zetten. We zien hoe Tom besliste om het ouderlijk huis te verlaten en hoe hij aan de slag ging als buitenwipper van Café d’Anvers. Tom Waes De Musical zit vol met verrassingen. Niet alleen voor de kijker, maar zeker ook voor Tom zelf. ​ Zo overvalt James hem met nooit getoonde beelden van Tomtesterom *. “Heb jij die testopname nog?”, vraagt Tom aan vriend Tim Van Aelst: “Natuurlijk heb ik die!” En wij krijgen ze in primeur te zien tijdens de eerste aflevering van James De Musical. 

Meer Tom Waes op tv

Voor de fans van Tom Waes hebben we goed nieuws. Er komen namelijk nog heel wat programma’s met de presentator / acteur / avonturier aan. Op zondag 14 januari start het tweede seizoen van Kamp Waes. Hij is te zien in Sergio Over De Grens seizoen 2. En de VRT en NPO gaan ook nog eens structureel samenwerken aan programma’s met Tom Waes in de hoofdrol. Ze slaan de handen in elkaar voor een vijftal programma’s, waarvan twee fictieproducties en verschillende non-fictieprojecten. Het eerste resultaat van deze samenwerking is al in 2024 te zien bij zowel VRT als NPO. Op de hoogte blijven, volg dan via InstagramWhatsApp, Facebook-groep én/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

James De Musical seizoen 3

James Cooke zet vanaf donderdag 11 januari opnieuw bekende Vlamingen in de spotlights en geeft hen de musical van hun leven. ​In James De Musical seizoen 3 zien we naast Tom Waes de aankomende weken Metejoor, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van F.C. De Kampioenen.

Tom Waes De Musical terugkijken

Wil je James De Musical kijken, dan zit je iedere donderdag goed om 21.15 uur bij Play4 en GoPlay. Natuurlijk kun je Tom Waes De Musical ook terugkijken via GoPlay. Wil je dit vanuit het buitenland doen. zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je naar de GoPlay site gaat. Je ontdekt daar ook de musicals uit seizoen 1 en seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 januari 2024 /