FC De Kampioenen De Musical; ode van James Cooke op tv

James De Musical seizoen 3 wordt op donderdag 1 februari 2024 voor even FC De Kampioenen De Musical. Een bijzondere aflevering waarin ontzettend veel acteurs en actrices uit de cast van FC De Kampioenen langskomen bij james Cooke. Wat hebben ze een hoop meegemaakt sinds ze voor het eerst bij elkaar kwamen in 1989.

FC De Kampioenen De Musical

Voor altijd Kampioen! Een musical voor F.C. De Kampioenen op Play4 en GoPlay op 1 februari 2024. Eind 1989 kwam een groep acteurs samen voor de test van een nieuwe televisiereeks: F.C. De Kampioenen. ​ Een wel heel bijzondere voetbalploeg bij James in de zetel. We keren ondere andere terug naar het moment dat An Swartenbroeckx en Ann Tuts samen zwanger bleken te zijn van hun eerste Kampioentje, zien hoe de Kampioenen carpoolde om op tijd op de set te geraken en belichten het verlies van Johny Voners, Xavier, de man van de dagschotels ​ in het Kampioenen café.

FC De Kampioenen

We hebben op VlaamsKijken natuurlijk al veel over FC De Kampioenen geschreven. Een FC De Kampioenen musical ontbrak nog in het ruime aanbod dat er inmiddels bij de serie is. Want we hebben natuurlijk de serie, kerstspecial en de verschillende films (als je op kerstspecial klikt, staan ze daar alle vier nog op een rijtje). En een tijd geleden konden we ook kijken naar de documentaire reeks Voor altijd Kampioen.

En dan heb ik het nog niet over de stripboeken, scheurkalender, spelletjes, puzzels en ga zo maar door. Onder andere op Amazon.com.be is er een flink aanbod. Dat geldt ook voor Amazon.nl. Klik op de titel en ontdek er meer over (doe je een aankoop, dan steun je direct Vlaamskijken, want dit is een affiliate link – kost jou niets extra’s, maar het helpt mij om uit de kosten te blijven voor het onderhoud van de site).

James De Musical seizoen 3

James Cooke zet vanaf donderdag 11 januari opnieuw bekende Vlamingen in de spotlights en geeft hen de musical van hun leven. ​In James De Musical seizoen 3 zien we naast de cast van FC De Kampioenen ook Regi en Marc Coucke. Eerder kon je al kijken naar Tom Waes De MusicalMetejoor De Musical en Maaike Cafmeyer De Musical.

FC Kampioenen musical terugkijken

Wil je James De Musical kijken, dan zit je iedere donderdag goed om 21.15 uur bij Play4 en GoPlay. Natuurlijk kun je de FC De Kampioen Musical ook terugkijken via GoPlay. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je naar de GoPlay site gaat. Je ontdekt daar ook de musicals uit seizoen 1 en seizoen 2.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 februari 2024 /