Maaike Cafmeyer De Musical: ode van James Cooke op tv

James De Musical seizoen 3 wordt op donderdag 25 januari 2024 voor even Maaike Cafmeyer De Musical. Een bijzondere aflevering waarin we meer ontdekken over Maaike Cafmeyer, waarbij ook haar grote liefde Frans en hun twee dochters niet mogen ontbreken. Wat hebben ze samen al een hoop meegemaakt.

Maaike Cafmeyer De Musical

Maaike Cafmeyer * verdwaalde als jong meisje in verhalen van boeken en droomde van een rol in zwart-witfilms naar het voorbeeld van haar idolen. Al van jongs af aan was Maaike in de ban van acteren. Zo speelde ze samen met haar zus en nichtjes de televisieserie CHiPs na. “Ik was een beetje verliefd op Erik Estrada”, vertelt Maaike. En James De Musical zou James De Musical niet zijn zonder een videoboodschap van de enige echte Erik Estrada *. 

Maaike Cafmeyer, man Frans en dochters

De droom van Maaike Cafmeyer kwam eindelijk uit in 1998 als ze voor het eerst op de planken stond tijdens de musical Peter Pan. In 2003 leerde Maaike haar grote liefde Frans kennen. ​Samen doorstaan ze elke storm (Maaike is één van de dames uit De zaak Bart De Pauw, red.) en spenderen ze de tijd die ze kunnen op het water in hun zeilbootje met hun twee dochters.

Actrice

Over actrice Maaike Cafmeyer hebben we de laatste tijd ontzettend veel geschreven. Ze is nu natuurlijk te zien in het tweede seizoen van Chantal. Maar wat heb ik ook ontzettend genoten van haar personage Michelle Klein in Mijn Slechtste Beste Vriendin. Maaike Cafmeyer ken je verder van haar rollen Het geslacht De Pauw *, Aspe *, Eigen kweek * en Bevergem.*. Naast het theater- en tv-werk duikt Maaike ook geregeld op in musicals (zoals 14-18) en wordt ze veel gevraagd voor het inspreken van animatiefilms. Wereldwijd is ze bekend als Frie Palmers uit Netflix-serie De Twaalf. En je zag haar recent natuurlijk ook nog in De Zonen van Van As – De Cross

James De Musical seizoen 3

James Cooke zet vanaf donderdag 11 januari opnieuw bekende Vlamingen in de spotlights en geeft hen de musical van hun leven. ​In James De Musical seizoen 3 zien we naast Metejoor de aankomende weken Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Eerder kon je al kijken naar Tom Waes De Musical en Metejoor De Musical.

Maaike Cafmeyer de Musical terugkijken

Wil je James De Musical kijken, dan zit je iedere donderdag goed om 21.15 uur bij Play4 en GoPlay. Natuurlijk kun je Maaike Cafmeyer De Musical ook terugkijken via GoPlay. Wil je dit vanuit het buitenland doen. zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je naar de GoPlay site gaat. Je ontdekt daar ook de musicals uit seizoen 1 en seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 januari 2024 /