Bart Peeters De Musical bij James Cooke

De derde aflevering van James De Musical seizoen 2 staat in het teken van zanger, presentator en acteur Bart Peeters. Je kunt Bart Peeters De Musical vanavond – donderdag 22 december – om 21.00 uur kijken bij Play4 en GoPlay. Ontdek hier alles over de aflevering.

Wist je dat James De Musical LIVE On Stage gaat in de Lotto Arena? Bart Peeters zal hier ook bij aanwezig zijn.

Bart Peeters De Musical

Zanger, acteur, drummer, presentator en televisiemaker. Pingpingping. Als hij een vraag zou zijn in De Slimste Mens ter Wereld vinkt de eeuwig jeugdige Bart Peeters alle artistieke vakjes af. En dat moeten zijn ouders al van ver hebben zien aankomen. Kleine Bart groeit op in een creatief nest en maakt zijn televisiedebuut als kleutertje op de schoot van Tante Terry. Samen met zijn broer Stijn en zusje Kaatje laten ze hun fantasie de vrije loop. Ze leven in hun eigen kleine droomfabriek.

Jeugdliefde Anneke

Terwijl iedereen om hem heen onvermijdelijk volwassen wordt, kiest Bart vastberaden voor zijn jeugdliefdes Anneke, zijn gitaar en de bühne. He goes helemaal nanana als hij met de broers Mosuse en The Radios Vlaanderen verovert. Maar het nieuwe millennium kondigt zich anders aan dan verhoopt, want in april moet groot talent en schitterende kameraad Robert afscheid nemen van het leven. Een aflevering boordevol emoties, maar vooral met liefde voor muziek. 

Ronny Mosuse zag je nog in Liefde voor Muziek.

James Cooke over Bart Peeters De Musicl

James Cooke: “Een icoon. Een jonge dromer die door al zijn fantasie en talenten ongelofelijke doelen heeft bereikt. Wat een eer dat ik de man met de glimlachende stem mag verwelkomen bij ons. Ik kijk ook enorm hard uit naar de repetities voor De Musical Live On Stage op 4 februari. Heel erg spannend, maar we zijn allebei podiumbeesten en ik denk dat ik mij echt rot ga amuseren met hem.”

James De Musical won recent de Gouden Roos van Montreux 2022

Bart Peeters

Bart Peeters heeft er al een lange carrière in de spotlights op zitten. Als kleuter zagen we hem al op tv op de schoot van Tante Terry, maar als hij in 1972 wordt gevraagd voor de serie Bart Banninks begint het pas echt. Begin jaren tachtig presenteert hij diverse programma’s én hij maakt radio samen met Hugo Matthysen. Uit het legendarische Het Leugenpaleis komt het populaire Het Peulengaleis voort. Die wordt op dit moment zelfs weer op Canvas uitgezonden. Andere succesvolle programma’s zijn later bijvoorbeeld De Droomfabriek, De Grote Prijs Bart Peeters en in Nederland De Droomshow en Hoe?Zo!. Bij The Voice van Vlaanderen was hij drie keer coach. En we zagen hem met Nora Gharib in het programma Merci voor de Muziek. En dan zijn er nog tal van andere programma’s. En zijn muzikale carrière met The Radios, CPeX en als solo-artiest.

Ook de laatste tijd zag je Bart Peeters regelmatig op tv. Zo ging Bart Peeters naakt voor het goede doel. Zagen we hem vorig jaar in Belgium’s Got Talent. En vertelde hij bijvoorbeeld over zijn schooltijd in Later Als Ik Groot Ben.

James De Musical kijken

Wil je James De Musical kijken dan kan dit iedere donderdag om 21.00 uur bij Play4 en op GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken naar deze musicals, zorg dan dat je een VPN Verbinding hebt. Als je de server van je VPN op België zet, kun je via GoPlay.be James De Musical kijken. Ook de musicals uit seizoen 1 kun je hier nog zien.

Ben jij een musical-liefhebber? Check dan regelmatig onze musical-berichten op VlaamsKijken

James De Musical seizoen 2

James De Musical seizoen 2 zorgt weer voor een muzikaal spektakel voor jong en oud. De gasten die in het zonnetje worden gezet in het tweede seizoen van James De Musical zijn naast Karen Damen, Erik Van Looy, De Planckaerts, Bart Peeters, Alex Agnew, Dina Tersago, Luc Appermont en tot slot Astrid Coppens.

James De Musical

De bekende Vlamingen zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. En naar een eerste liefde, die eerste kus, hun doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Lees hier meer over James De Musical seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 december 2022 /