James De Musical LIVE in Lotto Arena: tickets nu verkrijgbaar

James De Musical LIVE in Lotto Arena op zaterdag 4 februari met Natalia, Bart Peeters, James Cooke, Willy Sommers en Margriet Hermans. Tickets voor James De Musical LIVE in Lotto Arena zijn nu verkrijgbaar. Sterker: er is al een tweede show aangekondigd, want de eerste is uitverkocht. Lees in dit bericht alles over deze liveshow.

James De Musical LIVE

Een ongeziene stunt in tv-land en geweldig nieuws voor de musicalfans, want op zaterdag 4 februari gaat James De Musical helemaal live on stage in de Lotto Arena. Een avondvullend totaalspektakel waarin de rollen worden omgedraaid en hoofdrolspelers uit seizoen 1 en seizoen 2 zélf meespelen in hun eigen hartverwarmende musical met geweldige podiumacts, tal van verrassingen én een mystery guest. Wist je dat er zelfs twee shows worden gegeven die dag; de avondshow was op één dag al uitverkocht, dus er komt ook een show op zaterdag 4 februari om 16.00 uur.

Artiesten James De Musical Live On Stage

De bekende Vlaamse artiesten die we sowieso in James De Musical Live On Stage gaan zien zijn Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans. Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans kregen allemaal een musical in het eerste seizoen. Deze zijn nog terug te kijken via GoPlay (gebruik daarbij vanuit Nederland een VPN Verbinding). Op de musical met Bart Peeters is het nog eventjes wachten; hij is te gast in James De Musical seizoen 2.

James De Musical seizoen 3

Wist je dat hiermee ook officieel James De Musical seizoen 3 is aangekondigd? Tijdens James De Musical LIVE ontdekken we meer over het derde seizoen. Zo zal James Cooke de eerste nieuwe naam live ontvangen in de show. Daarnaast gaat de presentator ook zelf zingen en dansen. Hij vult voor dit livespektakel zijn cast aan met éxtra dansers en zangers, maar ook met indrukwekkende decors en ledwalls. Als kers op de taart lanceert hij ook het intronummer van James De Musical Het Leven is een Musical officieel als single.

James Cooke 

James Cooke vertelt over zijn live musicalshow in de Lotto Arena het volgende. “Ja, dit is een droom én tegelijkertijd ook heel spannend. Met Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans, die zichzelf spelen in hun eigen musicalacts, verwelkom ik muzikaal toptalent die nu ook de stap naar het musicalgenre durven zetten. Het wordt een onvergetelijk totaalspektakel in een warme en gezellige sfeer. We brengen de intimiteit van de Moulin Rouge naar de Lotto Arena en gaan er samen met het publiek een geweldige avond van maken.”

Musicals op tv populair

Dat het Play4-programma James De Musical een wel heel bijzonder succesparcours kent is niet overdreven. Een Gouden Roos voor beste Studio Entertainment en een prijs voor Best Factual Entertainment Format in Cannes zorgde voor internationale erkenning en interesse van heel Europa tot zelfs in Australië. Maar vooral ook in Vlaanderen is er veel liefde voor musicals, want bijna 1 miljoen Vlamingen bekeken intussen naar Erik De Musical, de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Play4. ​

Tickets James De Musical LIVE

De opnames voor James De Musical seizoen 2 waren binnen no time uitverkocht. De musicalshow in de Lotto Arena is dus een logische volgende stap, aldus programmadirecteur Play4 Annick Bongers. Tickets James De Musical LIVE zijn nu verkrijgbaar. Gister schreef ik “aarzel niet te lang, want musicalliefhebbers willen dit natuurlijk niet missen”. En inderdaad de James De Musical verkoopt op één dag de Lotto Arena uit. Er is een tweede show aangekondigd op zaterdag 4 februari om 16.00 uur.

James De Musical On Stage uitverkocht

“Dat onze live show op zo een korte tijd zou uitverkopen is waanzinnig nieuws. Ik belde deze ochtend naar Sonja, die de ticketing voor James De Musical trackt en ik verslikte me echt in mijn toast met confituur. ​​ We hebben dus meteen beslist om een extra show toe te voegen op zaterdag 4 februari om 16u00. Een ideaal moment dus om met de voltallige familie te komen kijken, jong en oud, iedereen is welkom. Wij zijn gestart met de repetities en gaan onze uiterste best doen om er een onvergetelijke show van te maken”, aldus James Cooke.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 december 2022 /