Eerlijk gestolen: cast en meer over deze telefilm

De telefilm Eerlijk gestolen is op eerste kerstdag om 10.00 uur bij MAX op NPO Zapp te kijken. In de Eerlijk gestolen cast zien we onder andere Gerda Havertong, Jasmine Sendar, Britte Lagcher en nog vele anderen. In dit artikel lees je alles over de Eerlijk gestolen cast en het verhaal van deze telefilm.

Eerlijk gestolen

De 11-jarige Nola (Alicia Mendes) doet haar best om geld te sparen, zodat haar oma (Gerda Havertong) naar Suriname kan reizen om daar de as van haar overleden opa uit te strooien. Maar vliegtickets zijn duur en het sparen duurt lang. Als Nola een tas met gestolen geld vindt besluit ze de buit te houden. Het is tenslotte voor een goed doel. Maar of dat zo’n verstandige keuze is…

Eerlijk gestolen cast

De Eerlijk gestolen cast bestaat onder andere uit Alicia Mendes, Jikke ter Laak, Gerda Havertong, Gery Mendes, Jasmine Sendar, Britte Lagcher, Ingrid Willemse, Fahd Larhzaoui, Samora Bergtop, Boyd Grund. Nieuwsgierig waar je de acteurs en actrices uit de Eerlijk gestolen cast verder van kent; we zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Acteurs en actrices

We stellen de Eerlijk gestolen cast aan je voor:

  • Alicia Mendes is voor het eerst in een film of serie te zien. De telefilm Eerlijk gestolen is het debuut van deze jonge actrice.
  • Jikke ter Laak debuteert in de film Eerlijk gestolen. De actrice is 13 jaar en komt uit Oldenzaal.
  • Gerda Havertong is bij het grote publiek natuurlijk bekend van Sesamstraat, maar ze heeft veel meer rollen gespeeld. Zo zag je haar in Papadag.
  • Gery Mendes zag je eerder bijvoorbeeld in Skam NL en recent nog als Glenn Rustveld in Mocro Maffia. Gery Mendes speelt Nola’s vader. Of Alicia Mendes ook in werkelijkheid zijn dochter is, durf ik niet te zeggen. Maar dat zou natuurlijk zo maar eens kunnen.
  • Jasmine Sendar zagen we in series als Dit zijn wij, Grenslanders en Rudy’s Grote Kerstshow. Nu zijn we vooral heel nieuwsgierig naar de nieuwe serie Knokke Off.
  • Britte Lagcher was recent te zien in Rampvlucht, maar je kent haar natuurlijk als Xanna in Meisje van plezier. Verder speelde ze één van de hoofdrollen in Suspects.
  • Ingrid Willemse was te zien in tal van gastrollen, zoals in Goede tijden, slechte tijden, Medea en Oppassen!!!
  • Fahd Larhzaoui zag je recent in El Houb, maar je kunt hem ook kennen van Het Gouden Uur, Deep Shit, Hunted VIPS NL en – net als Gerda Havertong – uit de cast van Papadag.
  • Samora Bergtop is op dit moment te zien in Modern Love Amsterdam, maar ze speelde bijvoorbeeld ook mee in twee afleveringen van Swanenburg en je zag haar als Janice Smit in Klem.
  • Boyd Grund zag je recent nog in Het jaar van Fortuyn, Deep Shit, Commando’s en DNA.

Makers

De regie is in handen van Hesdy Lonwijk (die eerder meewerkte aan Feuten, Seinpost Den Haag en Hart tegen hard) en het scenario is geschreven door Burny Bos (die je kent van onder andere Minoes, Abeltje en Knofje). Eerlijk gestolen is geproduceerd door Phanta Basta! in samenwerking met Omroep MAX. De film is onderdeel van een nieuwe reeks van zes telefilms op NPO Zapp. Recent kon je al kijken naar de telefilms Dojo en Tot Zonsondergang.

Eerlijk gestolen kijken

De telefilm Eerlijk gestolen is te zien op zondag 25 december om 10.00 uur bij MAX op NPO Zapp. Je kunt deze film ook terug kijken via NPO Start en NPO Plus. Wil je dit vanuit België (of een ander land) doen, maak dan gebruik van een VPN Verbinding, waarbij je de server op Nederland zet, voordat je naar de website van NPO Start gaat om de film in te starten.

Foto: Nola en oma | © MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 december 2022 /