The Voice van Vlaanderen 2021: ontdek alles over show en deelnemers

The Voice van Vlaanderen 2021 barst vanavond (vrijdag 5 februari) om 20.40 uur los bij VTM. Met coaches Koen Wauters, Niels Destadsbader, Tourist LeMC, Natalia, comeback coach Laura Tesoro, presentatieduo An Lemmens en Sean Dhondt en natuurlijk tal van deelnemers. We zetten alles over het nieuwe seizoen van The Voice in Vlaanderen voor je op een rijtje. Seizoen 2021 van The Voice telt namelijk heel wat nieuwkomers en nieuwe elementen.

Op 7 mei is de volgende fase van The Voice gestart. Lees hier alles over de kandidaten uit the liveshows van The Voice van Vlaanderen.

Inhoud artikel The Voice van Vlaanderen 2021

 • Voorstellen coaches The Voice van Vlaanderen 2021
 • Vijfde coach Laura Tesoro en The Voice Comeback Stage
 • De Battles
 • Vierde (en laatste) Knockouts The Voice van Vlaanderen
 • Derde Knockouts The Voice van Vlaanderen
 • Tweede Knockouts The Voice van Vlaanderen
 • Knockouts The Voice van Vlaanderen
 • Zevende Blind Auditions
 • Zesde Blind Auditions
 • Vijfde Blind Auditions
 • Vierde Blind Auditions
 • Derde Blind Auditions
 • Tweede Blind Auditions
 • Eerste Blind Auditions
 • Voorstellen alle kandidaten The Voice van Vlaanderen 2021
 • Foto’s van alle deelnemers The Voice van Vlaanderen 2021

Coaches The Voice van Vlaanderen 2021

The Voice van Vlaanderen is 2021 toe aan het zevende seizoen. Koen Wauters is de enige coach die al die seizoenen ook van de partij is. Natalia was er – met uitzondering van seizoen 3 – ook alle jaren bij. Zij krijgen nu versterking van Tourist LeMC en Niels Destadsbader, die de plaatsen van Alex Callier en Bart Peeters overnemen. Daarnaast kent The Voice 2021 in Vlaanderen nog een verrassing. Voor het eerst is er namelijk ook een vijfde coach. Laura Tesoro is de ‘comeback coach’, maar daarover later eer.

Koen Wauters & Natalia

Koen Wauters – de zanger van Clouseau – heeft natuurlijk geen introductie meer nodig. En ook Natalia is bij iedereen bekend. Benieuwd of de jonge kijkers weten dat zij zelf is doorgebroken met een talentenjacht. Natalia werd in 2003 tweede bij Idool (de Vlaamse Idols).

Niels Destadsbader

Nieuwskomer Niels Destadsbader kent natuurlijk iedereen. Heel Vlaanderen keek afgelopen najaar naar hem toen hij het eerste seizoen van The Masked Singer in België presenteerde. Van origine is hij acteur en hij was daarnaast ook altijd al bezig met muziek. Maar pas na zijn deelname aan Steracteur Sterartiest brak hij in 2008 ook door als zanger. Inmiddels kennen we hem natuurlijk als presentator van verschillende VTM-programma’s en als Ronaldinho (Ronald Decocq) uit FC De Kampioenen.

Tourist LeMC

Tourist LeMC heet eigenlijk Johannes Faes; hij rapt en zingt in het Antwerps. Eind 2021 bracht hij voor het eerst een cd uit en inmiddels kunnen we al jaren niet meer om hem heen. 2021 wordt voor deze rapper een bijzonder jaar. Hij is namelijk niet alleen coach in The Voice van Vlaanderen. Tourist Le MC is ook één van de artiesten uit Liefde voor Muziek 2021.

Laura Tesoro

Maar er is ook nog een derde nieuwkomer in de jury van The Voice van Vlaanderen: Laura Tesoro. Het programma is voor haar trouwens helemaal niet nieuw; in het derde seizoen van The Voice van Vlaanderen werd ze namelijk tweede. Daarvoor was ze vooral bekend als actrice. Laura Tesoro zit dit jaar als coach van The Voice in een bijzondere positie. Zij kan namelijk als enige coach bij The Voice de kandidaten wel zien. Alleen kan zij niet meteen toeslaan; zij moet wachten tot coaches Koen Wauters, Natalia Niels Destadsbader of Tourist LeMC iemand laten gaan. Afvallers die zij goed vindt, kan ze meenemen naar The Voice Comebacke Stage. Vanaf de liveshows voegt Laura Tesoro zich met drie afvallers bij de deelnemers van The Voice 2021. Spannend dus! Hier lees je alles over The Voice Comeback Stage.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

De Battles

Het is inmiddels alweer tijd voor de Battles. Nu is het aan de coaches om te bepalen met welke 3 topstemmen ze naar de liveshows trekken. In de eerste Battle-aflevering zijn de teams van Natalia en Koen aan zet. In de tweede aflevering is het aan de teams van Niels en Tourist LeMC. Voor de afvallers is er nog wel hoop, want Laura kan ze stelen om met haar mee te doen in de liveshow.

Team Natalia: 

 • Annelies Versus Yvette: Alon. Pt. II van Alan Walker & Eva Max
 • Sarah versus Simon: You’ve Got Tim van Regina Spektor
 • Grace versus Amy: Underdog van Alicia Keys

Team Koen: 

 • Nora versus Robin: Lucky van Jason Mraz feat Colbie Caillat
 • Toon versus Jill: I Dare You van The XX
 • Joke versus Angelo: Heart-shaped Box van Nirvana

Team Tourist LMC:

 • Jamil versus Thomas: Just The Two Of Us van Bill Withers 
 • Laura versus Ilias: If The World Was Ending van JP Saxe 
 • Nistrine versus Jessica: Good As Hell van Lizzo 

Team Niels: 

 • Anna versus Sinay: Don’t Call Me Up van Mable 
 • Alessia versus Tobe: Dancing With A Stranger van Sam Smith feat Normani 
 • Lisa versus Nanou: When I Was Your Man van Bruno Mars

Laatste Knockouts The Voice van Vlaanderen 2021

Tijdens de laatste Knockouts wordt bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles in The Voice van Vlaanderen. Elke coach kiest 5 kandidaten uit zijn eigen team en kan daarbovenop één talent stelen uit een ander team. En van die laatste optie heeft enkel Koen Wauters nog steeds geen gebruik gemaakt. De andere coaches zitten alvast op hete kolen: “Koen, jouw stoel is nog altijd leeg dus ik kijk vooral naar jou”, lacht Niels na zijn knockout. Wie kan Koen op de valreep overtuigen om op de stealknop te duwen?

Van Sia tot Metallica

Natalia levert voor haar laatste knockout een groepje van uitersten af: van een poppy-versie van Sia tot een breekbaar Nederlandstalig nummer en Metallica. “Het is de max dat er een Metallica-nummer tussen zit. Dat is nog nooit gebeurd in The Voice”, vertelt Natalia trots. Tijdens de repetities leert ze niet alleen iets áán haar kandidaten, Natalia leert ook ván haar kandidaten, zo krijgt ze een snelcursus ‘screamen’ van Angelo. 

Moeilijkste keuze

Coach Niels vaardigt voor zijn laatste knockout drie vrouwen af die hem al vanaf de repetities onverwacht omver weten te blazen: “Ik heb kippenvel en ben echt verrast over wat ik hier hoor. Dit wordt voor mij de moeilijkste keuze.” Voor team Tourist staan er nog twee knockouts op de planning. Zijn kandidaten moeten niet alleen hun zenuwen de baas kunnen, ook het oog wil volgens hem wat. “The Voice primeert maar ze moeten een mini-concert neerzetten van één minuut”, zegt Tourist LeMC. 

Derde Knockouts The Voice van Vlaanderen 2021

In de derde Knockouts van The Voice van Vlaanderen staan weer zestien kandidaten klaar. Coach Natalia is trots op haar super gevarieerde team: “We hebben Italiaans, Spaans, Nigeriaans, Ghanees, Congolees, Servisch, Hollands en Belgisch. Dat is toch de max!”, vertelt ze. Tijdens de repetities daagt ze haar team uit om meer uit hun schulp te kruipen. “Ze moeten het voelen en er vuur in steken.” En daar slagen haar kandidaten blijkbaar net iets té goed in want na de knockouts staat coach Natalia voor een hartverscheurende keuze: “Dit is vocaal gezien een heel hoogstaand groepje!”

Tips van Willy Sommers

Hoewel Natalia vooral girlpower naar voren schuift, zorgt Niels voor een knockout boordevol testosteron. Tourist LeMC zet dan weer zijn powerstemmen samen en heeft het moeilijk om een keuze te maken. Dit is iets waar coach Koen volledig kan inkomen: “Dit is het beste trio dat team Tourist al op het podium heeft neergezet.” Zelf zet hij een trio samen dat zich volgens hem wat meer mag intomen op het podium: “Less is more!”, klinkt het. Op de MIA’s krijgen de kandidaten van team Koen op de valreep nog een gouden tip van muziekicoon Willy Sommers: “Probeer naar buiten te komen met sterke nummers!”

Wie zit er in de hotseats?

Niet alleen voor de coaches is het zweten wanneer ze een keuze moeten maken. Ook op de hotseats waar momenteel Nisrine voor Team Tourist, Tim voor Team Natalia en Reinier voor Team Niels zitten, stijgt de temperatuur na elke knockout. Op de hotseat van coach Koen Wauters daarentegen blijft het verdacht rustig want die is nog steeds leeg… “Ik zet er pas iemand op als ik het écht de moeite waard vind. Ik moet het voelen”, klinkt het. Kan één van de kandidaten hem deze week overtuigen om op de stealknop te duwen? 

Tweede Knockouts The Voice van Vlaanderen 2021

Het is tijd voor de tweede Knockouts in The Voice van Vlaanderen. In deze ronde nemen groepjes van 3 het op tegen elkaar en mag elke coach slechts één kandidaat kiezen om mee te nemen naar The Battles. Hoewel de teams dus voornamelijk uitgedund worden, breidt het team van Niels Destadsbader toch onverwachts uit, want niet één maar twee kandidaten uit zijn team verwachten een kindje. “Ik weet niet wat ik hoor. Aan elk meisje waaraan ik vraag hoe het met haar gaat, krijg ik als antwoord: ik ben zwanger”, lacht coach Niels, “Dit is ongetwijfeld het meest vruchtbare team!” 

Team Niels Destadsbader

Mama’s in spe Jennifer (28, Roeselare) en Lisa (22, Marke) nemen het vrijdag voor team Niels op tegen Sinay (22, Heverlee). Tijdens de blind auditions kreeg Sinay de coaches aan het dansen. Nu toont ze haar gevoelige kant met Why I Love You van Major. “Dat is echt een uitdaging!“, lacht ze. Lisa haalt alles uit de kast met Diamonds van Rihanna en Jennifer zingt ook deze keer in het Nederlands. Ze duikt opnieuw in het repertoire van Marco Borsato met Ik Leef Niet Meer Voor Jou. Wie kan het muzikale hart van Niels veroveren? 

In de tweede knockout zijn Nanou (23, OLV-Waver), Elise (18, Herentals) en Marie (19, Schoten) aan zet. Die laatste is super enthousiast over het nummer Bellyache van Billie Eilish. En ook nu wil ze de familie-eer verdedigen: “Ik zou die knockouts graag willen winnen aangezien mijn hele familie hier al bijna heeft gezeten”, lacht ze. Elise wil zich tonen met All About That Bass van Postmodern Jukebox Version en Nanou zingt een nummer dat ze ooit op haar trouw wil brengen: Is That Alright van Lady Gaga. 

Team Natalia

Alvorens Natalia met haar team gaat repeteren, is het tijd voor ontspanning. “We zijn gaan bowlen en ik heb voor iedereen een vestje laten maken met Team Natalia erop. Let the games begin”, lacht ze. In de knockouts zet ze Arno (20, Maasmechelen) lijnrecht tegenover teamgenoten Miek (29, Geel) en Amy (22, Antwerpen). “Het groepje dat ik heb samen gezet heeft veel eigenheid en dat maakt het net heel erg interessant”, vertelt ze. Miek laat haar piano achterwege met One Last Time van Ariana Grande. Arno smijt zich met Pillowtalk van Zayn en Amy schaart een gospelkoor achter zich met Oh Happy Day van The Edwin Hawkins Singers. 

Team Koen Wauters

Tijdens de eerste knockouts werden maar liefst twee kandidaten van team Koen, Joran en Tim, gesteald door de andere coaches en daar is Koen erg trots op: “Het is mijn hobby om zoveel mogelijk mensen uit team Koen zo ver mogelijk te krijgen en het is precies toch weer aan het lukken.” Voor de volgende knockouts schuift hij zijn drie Musketiers, Christophe (48, Lochristi), Reinier (44, Pelt) en Toon (30, Mechelen), naar voren. Christophe staat met zijn onafscheidelijke gitaar op het podium voor Ho Hey van The Lumineers. Reinier mag zich inleven in I Hope That I Don’t Fall In Love With You van Tom Waits en Toon gaat de hoogte in met het gevoelige nummer Dancing On My Own van Calvin Scott. “Ik heb een half minuutje nodig om een keuze te maken”, zegt een emotionele Koen na afloop van de knockout. 

Team Tourist LeMC

Als laatste is team Tourist LeMC aan de beurt. “Ik heb een jeugdig en heel divers team qua stijl”, zegt de trotse coach. Voor zijn knockout zet hij Fien (31, Gent), Lieke (20, Meerhout) en Ilias (21, Brasschaat) samen, drie kandidaten die een instrument bij hadden bij hun blind audition. Al daagt Tourist hen uit om dat instrument deze keer thuis te laten… “Ik ben heel benieuwd wat dat gaat geven.” Fien brengt Love is All van The Tallest Man On Earth. Lieke zingt net zoals tijdens haar blind audition in het Nederlands met Als Het Avond Is van Suzan & Freek en Ilias zingt Thank You, Next van Ariana Grande. 

En natuurlijk is ook Laura Tesoro er weer bij…

Eerste Knockouts The Voice van Vlaanderen 2021

In de Knockouts nemen de kandidaten het muzikaal tegen elkaar op in groepjes van 3, met een zelfgekozen nummer. Na de drie optredens valt het verdict van hun coach, die slechts één ticket voor de Battles mag uitdelen. Coaches Natalia, Niels Destadsbader, Koen Wauters en Tourist LeMC denken best goed na over deze keuze, want door de non-stop steals kunnen de andere coaches één talent stelen van hun collega’s. En die steal-optie wordt meteen gretig gebruikt… 

Team Koen Wauters

Alvorens de kandidaten het podium betreden, leren ze elkaar en hun coach beter kennen en worden ze overladen met tips tijdens de repetities. Koen neemt zijn team mee naar de MIA’s, het grote feest van de Belgische muziekindustrie. “Ik hoop dat ze hun ogen uitkijken tijdens de productie en feel van zo’n liveshow! Ibe staat hier straks ook op het podium en is net zoals zij begonnen met een Blind Audition”, vertelt Koen Wauters. Voor zijn eerste knockout zet hij Jill (25, St-Martens-Latem), Elke (28, Baasrode)en Joran (23, Meise) tegenover elkaar: “Elke moet zich durven laten gaan, Jill moet haar timing onder controle krijgen en Joran moet zorgen voor een interpretatie waar ik kippenvel van krijg”. Jill brengt Out of Love van Alessia Cara, Elke waagt zich aan een uptempo nummer met Lose Control van Meduza, Becky Hill & Goodboys en Joran zingt Break My Heart van Finnaes. 

Voor de tweede knockout van team Koen betreden Tim (27, Sint-Amandsberg), Nora (21, Bocholt) en Tini (20, Aalst) het podium. “Dit is een killertrio. Als hier niet gesteald wordt, dan weet ik het niet meer!”, vertelt Koen. “Dit zijn drie mensen waarvoor ik ook gedraaid heb. Ik kan er nu nog altijd mee gaan lopen”, lacht Niels. Tim laat zijn gitaar deze keer thuis en zingt Don’t Look Back in Anger van Oasis, Tini zoekt de lage én hoge noten op met Touch Of Glory van Lady Gaga en Nora zingt Feel It Twice van Camila Cabello.

Team Tourist LeMC

Het team van Tourist LeMC maakt een tocht door Antwerpen en krijgt daarbij het gezelschap van collega-troubadour Jos Smos van Katastroof. Nu vrijdag is Tourist LeMC als kersverse coach toe aan een eerste knockout. Daarvoor zet hij Jessica (21, Antwerpen), Lotte (20, Genk) en Ina (21, St-Gillis-Waas) samen. “In dit groepje speelt de stress heel erg mee. Ik hoop dat ze het van zich kunnen afzetten”, klinkt het bij Tourist tijdens de repetities. Jessica is in de wolken met Deeper van Ella Eyre, Lotte mag de hoogte ingaan met Shameless van Camila Cabello en Ina brengt All The Pretty Girls van Kaleo, deze keer zonder gitaar. 

Team Niels Destadsbader

Niels neemt zijn – voornamelijk vrouwen – team mee naar een voetbalmatch: “Ik wil duidelijk maken dat de job als artiest nooit stopt en dat je dicht bij je publiek moet blijven”, legt hij uit. Hij zet hij drie sterke stemmen tegenover elkaar waarvan hij denkt dat ze meer in hun mars hebben dan hetgeen ze tot nu toe hebben laten zien: Julie (25, Willebroek), Justine (18, Zwevegem) en Anna (19, Dilsen-Stokkem). Julie gaat de gevoelige kant op met Jar Of Hearts van Christina Perri. Anna mag het podium innemen met Don’t Start Now van Dua Lipa en Justine moet zich van Niels durven smijten in Someone You Loved van Lewis Capaldi. 

Team Natalia

Ook Natalia heeft een bijzondere knockout voorbereid vol girlpower: Rihanna versus Beyoncé. En daarvoor zet ze Louise (23, Ternat), Nisrine (21, Ranst) en Sarah (25, Hoegaarden) tegenover elkaar. Ook in deze fase toont Natalia zich als strenge maar rechtvaardige coach. “Timingproblemen liggen bij mij heel gevoelig”, vertelt Natalia. Al heeft ze op valreep nog verrassend nieuws, want deze knockout wordt niet met drie, maar met twee kandidaten uitgevochten… 

Zevende Blind Auditions: goudhaantjes gezocht

In de zevende aflevering gaan de coaches op zoek naar die laatste verborgen muzikale parels: “Je hoopt op een laatste goudhaantje voor je team”, vertelt Tourist LeMC. “Je team geraakt vol, je wordt picky, je weet niet wat er nog gaat komen en soms wil je wel afdrukken, maar ook niet te snel. Het is een dag met een dubbel gevoel”,  vertelt Natalia. 

In het team van Natalia ontbreken er volgens haar vooral nog mannelijke stemmen. “Ze hebben precies schrik van een zwangere vrouw. We zijn natuurlijk wel met twee en het is ook een meisje, dus dat is heftig voor een man”, lacht Natalia, die tijdens de opnames hoogzwanger was.

Zesde Blind Auditions

De plaatsjes worden duur en de coaches steeds strenger. De ene coach speelt het tactischer, terwijl de andere de stressbestendigheid van de kandidaten test. “Ik heb expres lang gewacht om te duwen omdat ik wou zien hoe je zou reageren op het feit dat er nog niemand gedraaid was,” legt Niels uit. “Jij sadist!”, lachen Natalia en Koen. 

Cover Tourist LeMC

Nieuwkomer Tourist Le MC voelt zich ondertussen duidelijk in zijn nopjes in zijn rol als coach. Hij schudt week na week nieuwe trucjes uit zijn mouw om kandidaten te overtuigen om voor zijn team te kiezen: “Ik sta hier recht, niet om mijn benen te strekken, maar puur uit adoratie. Je hebt stijl, klasse en dat straalt van je af”, vertelt hij. Wanneer hij het nummer ‘Old Town Road’ hoort tijdens één van de audities, deelt hij een anekdote met de andere coaches: “Ik heb dit nummer ooit naar het Nederlands vertaald voor een cover op de radio. Dat werd toen: ‘ik neem mijn paard naar de Oude Kerkstraat’. Toen ik dit aan het zingen was dacht ik al dat er iets niet klopte qua vertaling. De cover kwam dan op de radio en ik kreeg direct berichtjes van mensen uit mijn entourage om te vragen wat ik in godsnaam had gedaan”, lacht Tourist LeMC. 

Vijfde Blind Auditions: keuzestress

De teams van coaches Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC raken stilletjes aan gevuld. De kandidaten halen dan ook echt alles uit de kast om hen te imponeren. En dat zorgt hier en daar voor wat keuzestress bij de coaches: “Ik vond het misschien zelfs té mooi gezongen”, vertelt Niels na een auditie. En ook bij Natalia slaat de twijfel toe: “Ik vond het mooi maar ik twijfelde veel te veel.”

Schone Schijn (cover Justin Bieber)

Er is één kandidaat die het aandurft om in het Nederlands te zingen, een uitzondering volgens Koen Wauters. “Je hebt iets heel bijzonders gedaan. Je bent namelijk in het Nederlands komen zingen. Dat is iets wat ongeveer niemand hier aandurft”, oordeelt hij. Kandidaat Daan koos niet alleen voor het Nederlands, hij goot zijn nummer Love Yourself van Justin Bieber zelfs in een gloednieuw jasje met een aangepaste tekst en titel: Schone Schijn. En dat doet bij Tourist LeMC meteen een belletje rinkelen. “Super nice! Dat komen we hier echt niet veel tegen dat iemand een nummer brengt met zijn eigen woorden”, klinkt het. Maar kan hij de coaches ook versieren met zijn schone schijn? 

Vierde Blind Auditions met kandidaat van vorig seizoen

In de vierde Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen zien we een oude bekende van vorig seizoen. Zij zat toen in het team van Koen Wauters. Vooral Tourist LeMC probeert de andere coaches te saboteren om te draaien: “Ik heb de andere collega’s proberen tegen te houden: niet drukken alstublieft! She’s mine!” Maar slaagt hij ook in zijn plan? 

Tweeling in The Voice

Tijdens de audities lijkt het even alsof de coaches ‘dubbel’ horen. En dat hebben ze wel degelijk goed gehoord, want identieke tweelingzussen Marysé en Isabeau proberen de coaches te imponeren met hun versie van Let Me Down Slowly van Alec Benjamin. Geen eenvoudige opgave, zeker niet als het van coach Koen afhangt: “Als je met twee komt optreden in The Voice dan ben ik dubbel zo streng als anders. Met z’n twee is het gemakkelijker voor de stress. Het is dan ook zo dat ik tot nu toe in alle seizoen van The Voice van Vlaanderen nog nooit gedraaid heb voor een duo.”  

Derde Blind Auditions

Hoewel de audities meestal vooral voor de kandidaten spannend zijn, weet één van de deelnemers aan de derde Blind Auditions van The Voice de zenuwen van de coaches de hoogte in te jagen. Wanneer ze alle stoelen doet draaien met haar unieke ‘a capella-auditie’, introduceert ze een eigen format om kenbaar te maken voor welke coach ze uiteindelijk kiest: “Ik ga het spannend houden, is het mogelijk dat de stoelen terug worden gedraaid en dat ik achter diegene ga staan die mij in zijn team krijgt?” Vooral Natalia is enthousiast. “Dat is kei spannend!”, schreeuwt ze uit.

Billie Eilish syndroom

De nummers van Billie Eilish vallen bij het muzikaal talent van The Voice van Vlaanderen enorm in de smaak. Zij is dit seizoen de meest gecoverde artiest van alle kandidaten die Blind Audition komen doen. Sommige coverversies eren de stijl van het originele nummer, terwijl andere kandidaten er hun eigen ding mee hebben gedaan. In de derde Blind Auditions is te zien hoe drie kandidaten op rij hun kans wagen met een nummer van Billie Eilish. Daarnaast zijn de coaches in de derde Blind Auditions blij met The Voice Comeback Stage.

Tweede Blind Auditions

“Een nieuwe dag, nieuwe kansen en nieuwe talenten!” Met die woorden start coach Tourist LeMC vol enthousiasme aan de tweede Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen. De eerste kandidaat trekt direct de aandacht van de vier coaches. Hij verrast het viertal met een woeste cover van het metal-nummer Paranoid van Black Sabbath. Compleet met grommend gezang en geschreeuw. De eerste noot van het nummer lokt een euforische kreet uit bij Koen Wauters: “Oh yes, eindelijk!”. Hij is duidelijk fan van het metal-genre: “Eindelijk eens iemand die lawaai komt maken, die ne keer schreeuwt! Ik ben hier al van jongs af aan fan van en ik vind het de max!”, lacht Koen. En ook Natalia is van haar sokken geblazen: “Holy shit!” 

Ook dit keer halen de coaches alle trucjes boven om de kandidaten te overtuigen om voor hun team te kiezen. Niels ontpopt zich tot ‘West-Vlaams ambassadeur’ en gooit dat argument op inventieve wijze in de strijd: “Kies als West-Vlaming voor de West-Vlaamse coach en bespaar benzine om je te verplaatsen naar de workshops! En de benzine staat momenteel duur hoor!”, lacht Niels. Al maken de coaches tussendoor ook tijd voor ontlading, zo regelt host Sean Dhondt een uniek duet voor superfan Lisa met Natalia en wagen Niels en Natalia zich op het podium aan… een salsadansje! 

Eerste Blind Auditions

Tijdens de eerste Blind Auditions passeert er heel wat talent op het podium. Dat is ook Natalia – die tijdens de opnames hoogzwanger was – niet ontgaan. Volgens haar zit dé revelatie van het seizoen meteen in de eerste aflevering… Maar ook de andere kandidaten maken indruk: de ene krijgt de coaches aan het dansen en waagt zich zelfs aan een stukje rap, de ander gaat de gevoelige toer op. “Ze zeggen wel eens dat je een gevoelige snaar kan raken, dat was bij mij een hele gitaar”, zegt Niels Destadsbader.

Strijd tussen Tourist LeMC en Niels Destadsbader

Met dynamiek in de show zit het wel goed zit. Er wordt heel wat afgelachen en nieuwkomers Tourist LeMC en Niels Destadsbader jagen op dezelfde talenten. “Muziek draait om emoties, om good vibes. En dat was er helemaal. Ik kende het nummer eigenlijk niet, maar ik wil het leren kennen en ik wil meer horen”, steekt Tourist LeMC  tijdens de eerste Blind Auditions van wal.

Maar Niels Destadsbader geeft zich niet zomaar gewonnen en reageert met een charmeoffensief: “Ik wil heel hard mijn hart aan jou laten zien en ook kijken naar dat van jou en samen een heel mooi verhaal schrijven.” Waarna beide coaches als echte kemphanen voor hun kandidaat strijden. Niels weet te charmeren in het West-Vlaams en Tourist LeMC gooit zijn poëtische woorden in de strijd. Bezwijken de kandidaten voor de populaire zanger uit Deerlijk of kiezen ze voor de Troubadour uit Antwerpen?

Koen Wauters probeert als spraakwaterval te overtuigen met zijn bakken ervaring terwijl Tourist LeMC soms niet meer weet wat zeggen. “Je hebt al zoveel pluimen opgeprikt gekregen dat ik schrik heb dat je eieren gaat leggen”, lacht hij. Laura Tesoro heeft voor The Voice Comeback Stage één groot voordeel: zij kan de kandidaten niet alleen zien, maar ook horen.

An Lemmens en Sean Dhondt

The Voice van Vlaanderen wordt ook in 2021 gepresenteerd door An Lemmens en Sean Dhondt. Als host staan zij klaar voor de kandidaten en hun familie. Met de juiste woorden weten ze te raken. En met onweerlegbare peptalks stormen ze de deelnemers klaar voor dit avontuur. Een onmisbaar element in de show.

An Lemmens en Sean Dhondt presenteren The Voice van Vlaanderen 2021

Deelnemers The Voice van Vlaanderen 2021

Nieuwsgierig naar alle talenten die in The Voice van Vlaanderen 2021 hun kans wagen? We zetten alle deelnemers voor je op een rijtje.

Deelnemers The Voice Blind Auditions 7

 • Adil Horki (37, Zonhoven) komt uit Spanje en heeft Marokkaanse roots. Hij ziet zijn deelname als een kans om zijn stem te laten horen bij het Belgische publiek. Adil doet auditie met Who Did That To You van John Legend. 
 • Suzanne Popelier (20, Ledegem) waagt na haar deelname aan The Voice Kids nu haar kans in The Voice van Vlaanderen. Ze belandde toen in team Natalia. Kan ze de coaches opnieuw overtuigen met haar versie van Toxic van Britney Spears? 
 • Helena De Martelaere (26, Deinze) is stewardess en is als kind begonnen met opera. Ze mocht mee naar Eurosong als backing voor Oostenrijk. Nu vrijdag stapt ze het podium op met Somebody To Love van Queen. 
 • Sophie Roelandts (26, Schilde) doet voor de 2de keer mee aan The Voice. Ze wil er 100% van genieten en de coaches overtuigen met Shallow van Lady Gaga. 
 • Daniela Flores Arrieta (28, Antwerpen) komt uit Mexico en heeft in België de liefde van haar leven leren kennen. Ze is super enthousiast en zingt vrijdag Chain Of Fools van Aretha Franklin. 
 • Ina De Vos (21, St-Gillis-Waas) werd ingeschreven door haar vriendinnen. Ze ziet muziek als een uitlaatklep en schrijft zelf ook nummers. Vrijdag houdt ze het bij de cover Dreams van Fleetwood Mac. 
 • Lore Graulus (18, Veldegem) heeft in 2015 meegedaan aan The Voice Kids onder de vleugels van coach Sean Dhondt. Ondertussen speelt ze in een bandje waarmee ze vaak straatmuziek maakt. Kan ze de coaches overtuigen met haar versie van Numb van Dotan? 
 • Dieter De Roover (30, Heverlee) heeft een lichte vorm van autisme en werkt in een rusthuis. Hij vindt ontlading in muziek en begeleidt zichzelf op de gitaar met Back To Black van Amy Winehouse. 
 • Elke De Clercq(28, Baasrode) speelt xylofoon en klarinet. Ze heeft nog nooit voor een groot publiek gezongen en waagt haar kans met Stay Awake van Dean Lewis. 
 • Celina Sanchez Morenao(30, Vilvoorde) heeft vorig seizoen ook meegedaan en is toen tot in de Knock-outs geraakt. Ondertussen is ze 41 kilo kwijt en heeft ze een totaal andere levensvisie. Ze doet auditie met Selfish van Brielle Von Hugel. 
 • Edison Sahiti (25, Deurne) werkt als magazijnier en is vooral bezig met muziek tijdens het rijden. Hij doet auditie met Perfect van Ed Sheeran. 

Deelnemers The Voice Blind Auditions 6

 • Arne Willems (29, Balen) is een zingende drummer. Hij speelt vooral thuis voor zijn kinderen en vriendin. Tijdens zijn auditie begeleidt hij zichzelf op de gitaar op het nummer Home van Foo Fighters. 
 • Jolien Vanden Bosch (21, Morkhoven) werkt elk weekend in een versmarkt in de buurt. Ze wordt daar verrast door collega’s en vrienden die een leuke boodschap in petto hebben… Vrijdag doet ze auditie met een eigen versie van Feel it Still van Portugal. The Man.
 • Grace Khuabi (18, Sint-Niklaas) komt uit een muzikale familie. Haar ouders zaten in een koor en zelf houdt ze van zingen en dansen en speelt ze viool. Ze waagt haar kans met California Dreamin in een versie van Sia. 
 • Nele Uyttendaele (22, Hofstade (Aalst)) studeert jazz-zang aan het conservatorium. Ze hoopt de coaches te overtuigen met When Sunny Gets Blue van Sarah Vaughan. 
 • Ilias Addi (20, Brasschaat) zingt al van kleins af aan. Zijn passie voor muziek werd aangewakkerd door Natalia en Brahim bezig te zien in Idool. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar met het nummer I Don’t Care van Justin Bieber & Ed Sheeran. 
 • Marie Cassiers (19, Schoten) komt uit een zeer muzikale familie. Haar papa en broer hebben al meegedaan aan de eerste editie van The Voice. Haar papa Dirk Cassiers is toen onder de vleugels van coach Koen in de derde liveshow geraakt. Ze verdedigt de familie-eer met het nummer Crazy van Gnarls Barkley. 
 • Xanne Mampaey (25, Scherpenheuvel) werkt als busbegeleider bij een school in Diest voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ze stapt voor het eerst ooit op een podium en hoopt de coaches te raken met Broken Vow van Josh Groban. 
 • Nora Jehoul (21, Bocholt) studeert orthopedagogie en houdt zich in haar vrije tijd bezig met het opnemen van muziek en videoclips. Ze smijt zich op het podium met Unwritten van Natasha Bedingfield. 
 • Arno Louwette (20, Maasmechelen) en Jonas De Werdt (21, Pelt) zijn schoolkameraden en studeren voor leerkracht muzikale opvoeding. Ze wagen elk apart hun kans in The Voice maar waren wel elkaars motivator. Arno doet auditie met ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeran. Jonas gaat de ruigere toer op en doet auditie met The Racing Rats van Editors. 
 • An Lovink (49, Humbeek) heeft lang gewerkt voor een bedrijf waar tekenfilms werden ingesproken, maar werd vorig jaar plots ontslagen. Ze neemt nu tijd voor muziek en waagt haar kans met ‘Old Town Road’ van Lil Nas X. 
 • Jennifer Berton (28, Roeselare) heeft het vorig seizoen geschopt tot de knock-outs in team Natalia. Deze keer wil ze de coaches overdonderen in het Nederlands met Hoe Het Danst van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle. 

Deelnemers The Voice Blind Auditions 5

 • Daan Goutsmet (27, Leuven) is beleggingsadviseur. Hij is begonnen als slaapkamerimitator van Tien om te Zien en zingt nu vooral in Nederlands. Vrijdag brengt hij een geheel eigen versie van Love Yourself van Justin Bieber.
 • Fien Druyts (31, Gent) is begeleidster voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze werkt elke dag met muziek, heeft een jaar bij Scala gezongen en schrijft zelf liedjes. Ze laat zich daarbij vooral inspireren door de Scandinavische artiesten, maar begeleidt zich voor haar auditie op de piano op Arcade van Duncan Laurence. 
 • Tobe Vandekerckhove (18, Tielt) wil super graag artiest worden, speelt in een bandje en heeft al meegedaan aan #LikeMe. Hij ontdekte zijn stem met het nummer Wicked Game van Chris Isaak en hoopt daarmee de coaches te imponeren. 
 • Mauren Carreras Jay (29, Moorslede) is afkomstig uit Cuba en houdt van soulmuziek. Voor haar auditie goot ze het nummer ‘I’m Feeling Good’ van Nina Simone in een salsa-versie.
 • Jill Van Vooren (25, St-Martens-Latem) brengt regelmatig muziek uit en heeft daarnaast ook een eigen ‘surf-inspired’ kledinglijn. Ze verrast de coaches met Dance Monkey van Tones And I. 
 • Joanne Van Bastelaere (25, Heverlee) en Sarah Verdeyen (25, Hoegaarden) spelen in dezelfde band. Ze wagen ieder apart hun kans in The Voice en hopen ooit samen op Werchter te staan. Joanna brengt haar zeemzoete versie van Northern RD van Intergalactic Lovers. Sarah waagt haar kans met Jazz Man van Beth Hart. 
 • Christophe Versaevel (47, Lochristi) doet mee omdat zijn kinderen hem extra gemotiveerd hebben. Hij probeert zijn angsten te overwinnen en begeleidt zichzelf op de gitaar met het nummer Agape van Bear’s Den. 
 • Liesbet Hermans (29, Dendermonde) is een Disneyfan in hart en nieren. Haar favoriete film is Coco en ze heeft onlangs auditie gedaan voor de shows in Disneyland. Ze hoopt de coaches in te pakken met haar versie van Speechless van Naomi Scott, een nummer uit de film Aladdin. 
 • Sander Cauwelier (21, Perk) doet voor de tweede keer mee aan The Voice. Hij is heel competitief ingesteld en zingt op vrijdag All Of Me van John Legend. 
 • Bjora Caushaj (19, St-Denijs-Westrem) studeert rechten en wil zich geven op iedere noot. Haar papa moedigde haar aan om zich in te schrijven. Tijdens haar auditie zingt ze Laura van Bat For Lashes, een prachtnummer volgens An Lemmens. 
 • Alessia Robbyns (18, Londerzeel) schrijft eigen nummers met een vriend die ze leerde kennen op de gitaarles. Stoot ze in The Voice van Vlaanderen door met New Rules van Dua Lipa?

Deelnemers The Voice Blind Auditions 4

 • Marysé & Isabeau Hamers (19, Kinrooi) zijn de zingende tweeling en doen auditie met Let Me Down Slowly van Alec Benjamin
 • Daphne Frijns (25, Maaseik). Werkt in het familiebedrijf van haar ouders waar de ploeg opleidingen geeft voor heftruck rijden. Daar krijgt ze onverwacht bezoek van An Lemmens, die groot nieuws heeft meegebracht… Daphne doet auditie op At This Moment van Davina Michelle
 • Amy Yinkore (22, Antwerpen). Heeft vorig seizoen ook meegedaan en kwam terecht in Team Koen. Ze hoopt met haar deelname op een tweede kans. Zingen doet ze vrijdag op I Have Nothing van Whitney Houston
 • Jonas De Bruyn (36, Erpe-Mere). Het is 16 jaar geleden dat hij nog eens op een podium heeft gestaan, maar de muziek is blijven kriebelen. Drukken de coaches af voor zijn versie van Joy van Bastille
 • Malou De Jonghe (26, Berchem). Is grafisch vormgever en stapt voor haar auditie in The Voice voor het eerst op een podium. Ze hoopt het publiek en de coaches te overtuigen met Lover van Taylor Swift. 
 • Jamil Almadani (20, Ninove). Speelde vroeger als 6-jarige al stiekem piano in een winkeltje in de buurt. Zijn unieke stem tovert meteen een blik van verwondering op het gezicht van de coaches. Hij doet auditie op Make It Rain van Ed Sheeran
 • Elise Blok (17, Herentals). Studeert humane wetenschappen en zingt heel de dag door. Ze waagt haar kans met Issues van Julia Michaels. 
 • Tini Van Mossevelde (20, Aalst). Studeert lager onderwijs en zit in een studentenclub. Tijdens de cantus durft niemand naast haar te staan. Ze doet auditie met Back To Black van Amy Winehouse
 • Mats Tuerlinkx (23, Glabbeek). Is dakwerker maar wil liever met muziek verder gaan. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar tijdens zijn auditie op het nummer Starving van Hailee Steinfeld
 • Anoeshka Pels (27, Gent). Heeft zich ingeschreven nadat haar beste vriend Mirko vorig seizoen in The Voice tot in de liveshows is geraakt. Ze waagt haar kans met Best Part van H.E.R
 • Jessica Bouhez (20, Antwerpen). Is studente kinesitherapie en zingt enkel binnenshuis. Dit is de eerste keer dat ze voor een publiek zingt. Dat doet ze met Figures van Jessie Reyez
 • Simon Van Cant (27, Brasschaat). Muziek is zijn grote passie en het is zijn grote droom om ooit op tour te gaan met een band. Hij heeft volgens zijn vrienden een zachte stem die meteen binnenkomt. Hij begeleidt zichzelf op de gitaar op Follow The Sun van Xavier Rudd

Deelnemers The Voice Blind Auditions 3

 • Laura Duymelinck (20, Sint-Katelijne-Waver). Begon te zingen op haar 11 jaar en wil haar zelfvertrouwen opkrikken met haar deelname. Ze koos voor het nummer Watch van Billie Eilish
 • Joran Ruttens (23, Deurne). Is vlogger in zijn vrije tijd en gaat tijdens zijn video’s op zoek naar een nieuwe hobby. Ook hij brengt een nummer van Billie Eilish: Idontwannabeyouanymore.
 • Thomas Vankriekelsvenne (25, Lanaken). Werkt parttime als kinesist om daarnaast nog veel met muziek bezig te kunnen zijn. Zingen is zijn passie, maar ook een uitlaatklep. De derde kandidaat op rij met een nummer van Billie Eilish brengt Bad Guy. 
 • Anna Monaco (19, Dilsen-Stokkem). Deze Italiaanse Limburgse heeft al eens meegedaan aan The Voice Kids en kwam toen in het team van Natalia terecht. Ze draagt haar auditie op aan een overleden tante die voor haar een tweede mama was: Don’t Worry About Me van Frances. 
 • Yelle Reychler (21, Roosdaal). Naast zingen wil hij graag heel Vlaanderen rondgewandeld hebben. Hij is grote fan van country-muziek en waagt zijn kans met Folsom Prison Blues van Johnny Cash
 • Lotte De Clerck (20, Kalmthout). Studeert Media & Entertainment en heeft al meegedaan in de musical Annie, waar ze de hoofdrol kreeg. Drukken de coaches af voor haar versie van A Million Dreams van P!nk?
 • Louise Goedefroy (23, Ternat). Ze is verzot op bakken en zingen. Louise wil vooral creatief bezig zijn en houdt van het blues- en jazz genre. Ze brengt haar eigen jazzy-versie van Finesse een nummer van Bruno Mars
 • Annelies Fraeye (23, Oudenaarde) en Margot Fermyn (23, Desselgem) zijn goede vriendinnen en studeren beide psychologie. Annelies schreef Margot in en ze wagen elk apart hun kans. Zelf brengt Annelies Hotline Bling van Drake en Margot doet mee met Lost Without You van Freya Ridings
 • Nanou Nys (23, Sint-Katelijne-Waver). Heeft de muziekmicrobe te pakken gekregen via haar papa’s kant. De laatste jaren maakt ze samen muziek met haar papa als straatmuzikanten. Ze probeert de coaches in te pakken met I’m Not The Only One van Sam Smith
 • Gwen Verachtert (25, Arendonk). Is boekhouder en krijgt een verrassingsbezoekje op haar werk met een wel heel leuke boodschap… Ze waagt haar kans met 100 Days, 100 Nights van Sharon Jones & The Dap-Kings
 • Reinier Bil (44, Pelt). Wil vooral andere mensen vrolijk maken met zijn muziek. Tijdens zijn auditie begeleidt hij zichzelf op de gitaar met het nummer Heart Of Gold van Neil Young

Deelnemers The Voice Blind Auditions 2

 • Angelo Vlieghe (29, Gentbrugge). Naast skaten is muziek zijn passie. Hij voelt zich vooral in zijn element in het metal-genre en doet auditie met Paranoid van Black Sabbath.
 • Lies Verhulst (24, Ingelmunster). Is niet de minste zangeres. Ze won in 2016 Talent van Vlaanderen, deed mee aan Junior Eurosong en schreef zich al eens eerder in voor The Voice (en haalde net de Blind Auditions niet). Lies heeft vijf jaar in het koor van Studio 100-shows gezongen, maar wil het nu alleen proberen. Ze waagt haar kans met You Don’t Do It For Me Anymore van Demi Lovato.  
 • Sinay Bavurhe (22, Heverlee). Ze heeft al meegezongen in de internationale musical Annette, en stond zelfs al op een filmset met Star Wars-ster Adam Drive en de Franse actrice Marion Cotillard. Nu wil Sinay Bavurhe met Won’t Be Long van Aretha Franklin de jury overtuigen.
 • Arie Moerenhout (41, Poperinge). Verkoos ooit basket boven muziek en beseft dat dit de foute keuze was. Hij werkt inmiddels al veertien jaar als administratief bediende in de firma Transics in Ieper. Arie Moerenhout wil de draad terug oppikken met zijn deelname en brengt Forever Love van Gary Barlow.
 • Lisa De Boeck (26, Geraardsbergen). Ze is werkzaam als technoloog medische beeldvorming in het ASZ campus Geraardsbergen. Lisa De Boeck zit in de fanfare en speelt ook in een jachthoornkorps. Ze is superfan van Natalia en waagt haar kans met Skin van Rag ‘n Bone Man.
 • Nisrine Rabhioui Simon (21, Ranst). Heeft vorig seizoen ook meegedaan en zat in het team van Alex Callier. Ze haalde de battles. Nu brengt Nisrine Rabhioui Simon een tribute aan de papa van haar stiefpapa. Ze brengt Don’t You Remember van Adele
 • Lisa Schaerlaeckens (22, Marke). Heeft geen ervaring op een groot podium en doet mee op te weten hoe ver ze kan geraken. Ik kan het artikel in Het Nieuwsblad niet lezen, maar ik lees dat het niet haar eerste deelname is. 2020 is voor Lisa Schaerlaeckens en pittig jaar. Ze is namelijk ook verhuisd en mama geworden. Ze brengt Love On The Brain van Rihanna.  
 • Toon Keersmaekers (30, Mechelen). Zijn vrouw is zijn grootste fan. Hij doet auditie met Tiny Dancer van Elton John
 • Alessia Reale (19, Paal). Is van Italiaanse afkomst. Muziek zit in haar familie en ze zingt vaak in het danscafé van haar ouders. Ze doet auditie met Caruso van Lara Fabian. Voor haar zal het wel vreemd zijn om zichzelf op tv te zien; ze is namelijk na de opnames van The Voice van Vlaanderen maar liefst 35 kilo afgevallen.
 • Robin Crauwels (19, Lier). Hij heeft twee passies: zingen en piano spelen. Je hoorde hem twee jaar geleden bij MNM Rising Star. Daar was hij één van de drie finalisten. Robin Crauwels speelt nog maar twee jaar piano, maar gaat zichzelf begeleiden op het nummer I Love You van Billie Eilish
 • Julie Rijckeghem (25, Kortrijk) is in het dagelijks leven pedagogisch begeleidster. Ze is klassieke zangeres in het koor Amaranthe. Nu wil Julie Rijckeghem het solowerk ontdekken. Ze haalt alles uit de kast met A Case of You van Joni Mitchell
 • Lieke Thoonen (20, Meerhout). Zingen is voor haar een manier om haar emoties te uiten. Ze draagt haar auditie met het nummer Dat Ik Je Mis van Maaike Ouboter op aan haar overleden oma. 

Deelnemers The Voice Blind Auditions 1

 • Joke Verhulst (20, Aalst). Haar grote droom is om ooit op Werchter te spelen. Ze doet auditie met ‘Wasting My Young Years’ van London Grammar. Ze is één van de presentatoren van Stoorzender, de radiozender in Aalst waaraan jongeren zich in coronatijden konden optrekken.
 • Miek Matheve (29, Geel) en Joshua Michiels (24, Laakdal) zijn een koppel, maar doen apart mee aan The Voice. Voor Miek is het de tweede keer. Miek doet auditie met ‘Believer’ van Imagine Dragons en Joshua met ‘Feel It Still’ van Portugal. The Man. Joshua deed eerder al mee aan de preselecties, maar redde het toen niet. Miek en Joshua leerde elkaar kennen door de muziek; ze kwamen elkaar tegen tijdens de jamavond van de leerkracht waar ze beide gitaarleis volgden.
 • Lotte Caubergh (20, Genk). Staat graag op een podium en speelt cello, gitaar en piano. Ze brengt ‘Alarm’ van Anne-Marie. Wist je dat Lotte Caubergh eerder al Miss Talent Limburg werd?
 • Aurora Totolici (22, Sint-Niklaas). Is een grote fan van rockmuziek en haalt alles uit de kast met ‘Somebody To Love’ van Queen. Je kunt haar stem al kennen, want haar werk is al op YouTube en Spotify te vinden.
 • Glenn Boumans (28, Stabroek). Zingt graag in het Nederlands en doet dan ook auditie met ‘Een Ster’ van Stan Van Samang. Wist je dat Glenn Boumans les geeft aan kinderen uit het vierde leerjaar van stedelijke basisschool Hoedjes van Papier in Deurne?
 • Justine Verhulst (18, Zwevegem). Volgt nog maar een jaar zangles en waagt haar kans met ‘Bad Romance’ van Lady Gaga. Ze zingt op dit moment in de band Period.
 • Julie Rochtus (25, Willebroek). Zingen is voor haar een uitlaatklep. Ze doet auditie met ‘Good Luck’ van Basement Jaxx. Wist je dat Julie maar liefst 86 kilo is afgevallen na een gastric bypass? Hierdoor durft ze nu pas haar talent te laten horen.
 • Tim Blommaert (26, Sint-Amandsberg). Speelt vooral muziek op zijn kamer (die je bijvoorbeeld kunt kennen van SoundCloud en Facebook). Met zijn deelname wil Tim Blommaert zijn onzekerheden overwinnen. Hij brengt ‘Too Close’ van Alex Clare.
 • Yvette Boatemaa (21, Gent). Werkt naast haar studies al opvoedster op een internaat. Zingen is haar leven. Ze wil de coaches wegblazen met een eigen versie van ‘Turn Your Lights Down Low’ van Bob Marley.
 • Selina Baron (18, Zulte). Vroeger keek ze altijd samen met haar gezin naar The Voice en nu zit ze er zelf in. Ze gaat het avontuur aan met ‘Sober’ van Demi Lovato. Wist je dat ze eerder al een kans waagde bij The Voice Kids? Toen ze in het eerste middelbaar zat, werd Selina Baron niet geselecteerd. Naast het zingen is ze studente toegepaste taalkunde Spaans-Engels-Nederlands aan de UGent.

Foto’s optredens Blind Auditions (7) The Voice van Vlaanderen 2021

Foto’s optredens Blind Auditions (6) The Voice van Vlaanderen 2021

Foto’s optredens Blind Auditions (5) The Voice van Vlaanderen 2021

Foto’s optredens Blind Auditions (4) The Voice van Vlaanderen 2021

Foto’s optredens Blind Auditions (3) The Voice van Vlaanderen 2021

Foto’s optredens Blind Auditions (2) The Voice van Vlaanderen 2021

Foto’s optredens Blind Auditions (1) The Voice van Vlaanderen 2021

Foto’s VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 februari 2021 /