Najaarsprogrammering van start op alle tv-zenders

De nieuwe najaarsprogrammering is – op maandag 31 augustus – van start op alle tv-zenders. Zowel in Nederland als in Vlaanderen. Op VlaamsKijken heb ik er natuurlijk al ontzettend veel over geschreven, maar hier een overzicht. Waar zapp jij naar? Deel je favoriete programma’s in onze Facebook-groep.

Nieuwe vooravond VTM

Nu Familie opnieuw zijn vertrouwde plek inneemt, verschuift de succesvolle telenovelle Sara, met Veerle Baetens in de hoofdrol, naar de vooravond. Vlak voor VTM NIEUWS is er dagelijks een nieuwe aflevering van de telenovelle te zien. Ook de fans van Sturm Der Liebe stemmen in het najaar 2020 op VTM af. De Duitse reeks is er dan elke dag om 17.00 te zien. Aansluitend volgt een aflevering van De Buurtpolitie.

Boer zkt Vrouw of Jonge Wolven?

Sinds vandaag heeft VTM niet één, maar vier tv-zenders. Gelukkig kun je veel programma’s van deze omroep gewoon kijken via VTM GO, want vanavond kan ik echt niet kiezen. Om 20.35 starten namelijk zowel Boer zkt Vrouw als Jonge Wolven. Het nieuwe Jonge Wolven – waarin jonge ondernemers worden gevolgd – lijkt mij echt razend interessant. (Voor Jonge Wolven kun je op het nieuwe VTM 2 trouwens kijken naar Blind Getrouwd Australië.) Boer zkt Vrouwen heeft daarentegen dit jaar ook wel heel erg leuke vrijgezellen. Voor wie kies jij?

Bekende gezichten

Ooh en laten we natuurlijk Axel gaat binnen niet vergeten. Daar verwacht ik persoonlijk ook veel van (en aansluitend blijf ik naar De Positivo’s kijken). Daarnaast is het natuurlijk ook extra bijzonder, omdat Axel Daeseleire doodziek is geworden door het coronavirus. Hij lag zelfs tien dagen in coma. Meer bekende gezichten zien we op VIER en VIJF. Na De Rechtbank is namelijk Gert Late Night weer terug om 21.30 uur op VIER. Op VIJF is Love Island met Viktor Verhulst weer terug.

Eén met Dagelijkse Kost, Thuis en meer…

Eén mag dit najaar een hoop programma’s verwelkomen die iets te vieren hebben. Zo start Jeroen Meus vandaag met het tiende seizoen van Dagelijkse Kost. Ook Thuis is vanaf vanavond weer terug op tv. Zij zijn in december zelfs al 25 jaar te zien. Verder kun je op Eén genieten van nieuwe rubrieken in Iedereen Beroemd en van Dwars door België van Arnout Hauben. Aansluitend is er Vive le Vélo.

De Vooravond en First Dates

Het programma waar misschien wel heel Nederland nieuwsgierig naar is, is De Vooravond. Dit is namelijk de opvolger van De Wereld Draait Door. Gaan Fidan Ekiz en Renze Klamer het succes van Matthijs van Nieuwkerk evenaren? Of kijken we toch steeds minder naar tv? Ook First Dates is weer terug. Niet alleen in Nederland, maar ook in België kun je dit najaar genieten van nieuwe First Dates afleveringen.

Chateau Meiland, Love Island en meer…

In Nederland starten er vanavond diverse nieuwe programma’s. Denk aan het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, Love Island (dat ook op VIJF te zien is). Maar ook Restaurant Misverstand, Bij Ons Op Het Kamp en KL2020 – Terug in de Lucht.  Kortom ontzettend veel keuze voor iedereen die eens wat anders dan series of films wil kijken.

Ga voor alle overzichten van de Vlaamse tv-zenders naar onderstaande berichten:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 augustus 2020 /