Blind Getrouwd Australië bij VTM 2 – wist jij dit al?

Wist jij dit al over Blind Getrouwd Australië – de nieuwe reeks van de populaire show is dagelijks te zien op VTM 2. Je kunt zowel om 18.50 als om 22.40 uur de aflevering van die dag zien op de nieuwe zender van VTM.

Blind Getrouwd Australië en meer op VTM 2

Na de vaste afspraak in de vooravond met Blind Getrouwd Australië, kan de kijker drie nieuwe Vlaamse programma’s ontdekken in de week: Jonge Wolven (maandag), Lady Truckers (dinsdag) en Vanity Plates (donderdag). Op woensdag is er UEFA Champions League en op vrijdag is er film.

Twee vrouwen

Primeur: twee vrouwen geven elkaar het jawoord. De experten brengen in het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd Australië maar liefst 24 singles samen, goed voor 12 koppels. Er is ook een primeur: Tash en Amanda vormen het eerste koppel bestaande uit twee vrouwen.

Bruid Lizzie probeert het nog een keer

In het vorige seizoen van Blind Getrouwd Australië besloten Elizabeth – ‘Lizzie’ – en Sam niet getrouwd te blijven. Dat deden ze, omdat Sam achter haar rug iets had met een andere deelneemster. Daarom probeert Lizzie het dit seizoen opnieuw met een nieuwe look. Welke van de voormalige deelnemers uit Blind Getrouwd België zou jij ook nog wel terug willen zien? Ik ga voor Jolien! (van Lenny)

Onverwachte reacite van moeder

Het moment waarop de singles aan hun ouders vertellen dat ze meedoen aan Blind Getrouwd, is al spannend genoeg. Maar de reactie van Connie’s moeder had niemand zien aankomen. Ze is niet blij met het nieuws van Connie en dat is nog zacht uitgedrukt.

Koppel wordt gedwongen om te stoppen: giftige relatie

Een unicum in Blind Getrouwd Australië. Het is de eerste keer ooit dat de experten genoodzaakt zijn om een koppel vroegtijdig weg te sturen. Hun relatie wordt omgeschreven als ‘giftig’, waarin bedrog en wraak centraal staan.

Vluchtende bruid

Wanneer een van de bruiden aan het altaar ontdekt dat ze werd gematcht met een man die zijn vorige partner bedroog. Probeert ze weg te lopen van haar eigen huwelijk. Ik krijg er een Runaway Bride gevoel bij.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 augustus 2020 /