VTM 2: pittige reality – vijf nieuwe Vlaamse programma’s

VTM 2 is de zender waar je vanaf 31 augustus moet zijn voor pittige reality. Voor najaar 2020 heeft VTM 2 maar liefst vijf Vlaamse programma’s aangekondigd. Dat wordt aangevuld met internationale titels, zoals Blind Getrouwd Australië, House Rules, Masterchef en Steenrijk Straatarm. Maak nu kennis met de programma’s van VTM 2 voor najaar 2020.

Nieuwsgierig naar wat je dit najaar nog meer op tv ziet? Lees hier alles over de programmering van VTM, Eén, VIER, VIJF en ZES.

Vijf nieuwe programma’s op VTM 2

Kristine Willems, channel manager VTM 2: “Met VTM 2 brengen we verslavende verhalen tot bij de kijkers. Lokale programma’s, allemaal met dat extra tikkeltje ‘guts’, zijn daarbij de belangrijkste bouwstenen. Dit najaar pakken we dan ook uit met 5 gloednieuwe Vlaamse titels. Daardoor zal het aanbod aan lokale programma’s voor de kijkers nog nooit zo groot geweest zijn.”

Jonge Wolven volgt inspirerende jonge ondernemers in ‘work hard, play hard’-modus.
Jonge Wolven; seizoen 1 vanaf maandag 31 augustus 2020 nieuw bij VTM 2.

Jonge Wolven

Hoe voelt het om op je 20ste meer te verdienen dan je beide ouders samen? Jonge Wolven volgt inspirerende jonge ondernemers in ‘work hard, play hard’-modus. Waar komt hun ambitie vandaan? En wat hebben ze daarvoor over? Deze jonge elite maakt het verschil, geeft nooit op, mikt steeds hoger, ruikt kansen, maakt geld en realiseert dromen.

De jonge ondernemers die gevolgd worden zijn Alexander Van Laer, Gunther Ghysels, Cilem Tunc, Jeroen Poels, Stefano Pinna, Maria-Laura Raia, Tommaso Bordoni, Jill Cnudde, Matthias Broways en Joyce en Raissa De Haas. Hier lees je alles over de ondernemers uit Jonge Wolven. Dit programma is vanaf maandag 31 augustus 20.35 uur op VTM 2 te zien.

Lady Truckers volgt vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs in België (tv-programma VTM)
LadyTruckers; seizoen 1 vanaf dinsdag 1 september 2020 nieuw bij VTM 2.

Lady Truckers

België telt 57.000 truckchauffeurs, waarvan amper 750 vrouwen. Lady Truckers volgt vrouwelijke truckchauffeurs tijdens hun dagelijkse ritten met zware trucks. Ze vertellen over hun bijzondere job, over het leven onderweg, het respect dat ze krijgen en het vrouw-zijn in een mannenwereld. Want één ding is zeker: hun vrouwelijkheid verliezen ze nooit. Lady Truckers wordt uitgezonden vanaf dinsdag 1 september om 21.40 uur op VTM 2. Maak hier kennis met de 10 vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs.

Tv-programma over gepersonaliseerde nummerplaten in België met kenteken 'God' op VTM 2
Vanity Plates; seizoen 1 vanaf donderdag 3 september 2020 nieuw bij VTM 2.

Vanity Plates

In België rijden bijna 40.000 bestuurders met een unieke, gepersonaliseerde nummerplaat rond. Op autostrades, in parkings, op landweggetjes en kruispunten: ze springen meteen in het oog. Wie zijn de bijzondere mensen achter deze bijzondere nummerplaten? Wat drijft hen om hun nummerplaat te personaliseren? Creativiteit, ijdelheid of nog iets anders? Dit programma – waar we hier al uitgebreid over schreven – gaat dus Vantiy Plates heten en is vanaf donderdag 3 september om 20.35 uur te zien op VTM 2.

Latem leven reality reeks waarin bekende inwoners van Latem worden gevolgd, zoals Valerie De Booser (de ex van Koen Wauters)
Latem Leven; seizoen 1 dit najaar 2020 nieuw bij VTM 2.

Latem leven

In het pittoreske Sint-Martens-Latem wonen volgens de statistieken de rijkste inwoners van België. Latem Leven volgt een aantal mensen die er wonen en/of werken, met elk hun uiteenlopende bezigheden, dromen en verlangens. Onder andere model Valerie De Booser (de ex van Koen Wauters), tabakshandelaar Patrick Goossens, schrijver Oscar van den Boogaard, schoenenontwerpster Virginie Morobé en ex-voetballer en ondernemer David Damman en de kleurrijke Boxy-broers geven een inkijk in hun leven. Dit programma wordt later dit najaar uitgezonden op VTM 2. Hier ontdek je alles over de deelnemers uit Latem Leven.

Vlaamse editie Ik Vertrek vanaf najaar 2020 (eindelijk) op tv (VTM 2)
Ik Vertrek; seizoen 1 dit najaar 2020 nieuw bij VTM 2.

Ik vertrek

Wat gebeurt er als je samen met je gezin naar het buitenland vertrekt om daar een nieuw leven én een nieuwe onderneming op te starten? Die ups en downs worden gevolgd in de Vlaamse versie van Ik Vertrek. Van bij de eerste voorbereidingen in België en het afscheid van familie tot de aankomst in een vreemd land, de stress voor de opening van hun zaak, de taalproblemen en de lokale gewoonten. Eén ding staat vast: naar het buitenland verkassen gebeurt niet zonder slag of stoot. Later dit najaar kun je op VTM 2 kijken naar de Vlaamse versie van Ik Vertrek.

Blind Getrouwd Australië is ook op VTM 2 te kijken
Blind Getrouwd Australië; seizoen 7 dit najaar 2020 nieuw seizoen bij VTM 2.

Free Love Paradise

Ook nieuw dit najaar bij VTM 2 is Free Love Paradise. Het programma waarin stellen testen of ze toe zijn aan een open relatie. Het wordt gepresenteerd door Sean Dhondt en Froukje de Both. Ontdek hier alles over Free Love Paradise en de deelnemende koppels.

Internationale titels

VTM 2 heeft ook heel wat internationale titels klaarstaan. Zo is er Blind Getrouwd Australië of beter gezegd: Blind Getrouwd met een stevige dosis ‘peper’. VTM 2 brengt het programma elke dag tot in de huiskamers met het nieuwe zevende seizoen, dat in het voorjaar uitkwam in Australië. Op de zender zullen ook nieuwe seizoenen te zien zijn van House Rules, Masterchef en Steenrijk Straatarm. VTM 2 heeft ook een vaste afspraak met de Champions League op woensdag.

Film op VTM 3

Filmzender VTM 3 zorgt elke dag voor topfilms zoals Star Wars: The Last Jedi en Girl. Op vrijdag 4 september wordt om 20.35 uur Black Panther uitgezonden als eerbetoon aan de overleden acteur Chadwick Boseman. Ook liefhebbers van series en sitcoms komen er aan hun trekken met onder andere Modern Family, The Big Bang Theory en het gloednieuwe Stumptown.

Classics op VTM 4

Wie van actie en classics houdt, zit goed bij VTM 4 met onder andere Top Gear, Rambo, The A-Team en de James Bond-films. VTM 4 volgt ook het voetbal op de voet, met de Croky Cup en de matchen van de Red Flames.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 augustus 2020 /