Alex Agnew’s Fear Factor met deze deelnemers en BV’s

Alex Agnew brengt het grensverleggende Fear Factor op geheel eigen waanzinnige wijze terug. Zestien onbekende duo’s kijken hun grootste angsten recht in de ogen. Daarnaast doen er ook nog eens vier duo’s met bekende Vlamingen mee. Ontdek alles over Alex Agnew’s Fear Factor en de deelnemers. In deze show wordt niemand ontzien en is het, soms letterlijk, sink or swim. Enkel het duo dat het hoofd koel weet te houden kroont zich tot winnaar. Alex Agnew’s Fear Factor is sinds dinsdag 15 november – om 21.00 uur te kijken bij Play4. De aflevering met bekende Vlamingen zie je op dinsdag 27 december.

Alex Agnew’s Fear Factor

Bij een geschift programma hoort een gepaste gastheer. Daarom brengt Alex Agnew in het najaar van 2022 het grensverleggende Fear Factor op geheel eigen, waanzinnige wijze tot bij de kijkers. Geen bizarre eetproeven of weinig uitdagende opdrachten voor de gemiddelde lefgozer, want de nieuwe Fear Factor wordt in de eerste plek dé reality-spelshow waarin deelnemers de strijd aangaan met zichzelf, hun grenzen moeten verleggen en de confrontatie met hun angsten moéten aangaan. Durf, avontuur én pure adrenaline, dat is Alex Agnew’s Fear Factor.

Alex Agnew’s Fear Factor kijken

Alex Agnew’s Fear Factor is iedere dinsdagavond om 21.00 uur te kijken op Play4. De afleveringen zijn ook terug te kijken op GoPlay. Wil je deze nieuwe editie van Fear Factor kijken vanuit Nederland, dan kan dit via GoPlay in combinatie met een VPN Verbinding die je op België zet.

Deelnemers Alex Agnew’s Fear Factor

Zestien onbekende duo’s én vier duo’s met bekende Vlamingen kijken hun grootste angsten recht in de ogen in een poging om de stevige geldprijs van 30.000 euro in de wacht te slepen. En dat doen de deelnemers aan Alex Agnew’s Fear Factor op de be-MINE site in Beringen, een plek die nota bene gebouwd is op moed en doorzettingsvermogen van de vele mijnwerkers. Maar lukt het hen ook om boven zichzelf uit te stijgen en hun concurrenten en hun angsten het zwijgen op te leggen? Alex Agnew confronteert de deelnemers met een reeks zware beproevingen en ongeziene stunts die hen tot het uiterste drijven, zowel fysiek als mentaal. Wie de deelnemers zijn aan Alex Agnew’s Fear Factor? Dat lees je hieronder; we stellen eerst de bekende Vlamingen aan je voor. Zij zijn te zien in de laatste aflevering van het seizoen.

Bekende Vlamingen in Alex Agnew’s Fear Factor

Ook de bekende Vlamingen worden in Alex Agnew’s Fear Factor niet gespaard en gaan tot het uiterste. Ze ​ strijden voor de eer en de Kitsch Beker. Dominique Persoone & Tanja Dexters smijten zich volledig. Average Rob & Arno The Kid gaan tot het uiterste. Conner Rousseau & Klaasje Meijer overwinnen hun angsten. Jamie-Lee Six & Nora Dari overtreffen zichzelf.

Fear Factor met deze bekende Vlamingen

Lukt het Conner Rousseau om zijn grote angst voor insecten te overwinnen of keert hij samen met Klaasje Meijer vroegtijdig huiswaarts? Houden Average Rob en Arno The Kid hun watervrees en claustrofobie voldoende onder controle? Kunnen Jamie-Lee Six en Nora Dari zichzelf overtreffen? En zijn Dominique Persoone en Tanja Dexters zo onbevreesd als ze laten uitschijnen. Vraag je je af waar je de bekende Vlamingen van kent? Natuurlijk hebben we een kort overzicht voor je.

Tanja Dexters & Dominique Persoone

Dominique Persoone houdt wel van een uitdaging. Zo deed hij zelf mee aan Over De Oceaan en aan De Verraders België. En zagen we hem natuurlijk ook als co-host bij De Grootste Lefgozer van Vlaanderen 2022 en als gast in Out Of Office. Tanja Dexters deed eerder dan weer mee aan De Container Cup 2022.

Conner Rousseau & Klaasje Meijer 

Conner Rousseau en Klaasje Meijer zijn misschien een verrassend duo, maar de twee kennen elkaar van The Masked Singer. De politicus was het Konijn in The Masked Singer België 2022. Klaasje Meijer zagen we dan als Schorpioen. Eerder deed ze in Nederland mee aan het zeer uitdagende programma The Big Balance. Hoogtes moeten voor Klaasje Meijer dan ook geen probleem zijn. We leerden Conner Rousseau vorig jaar daarnaast beter kennen in Het Huis.

Nora Dari & Jamie-Lee Six

Nora Dari en Jamie-Lee Six zijn twee dames waar je op dit moment niet omheen kunt. Actrice Nora Dari is in België momenteel te zien als Alliyah in de film FOMO. Deze actrice is bij het grote publiek bekend geworden als Yasmina uit wtFOCK. Je zag haar recent in Panna, de Nederlandse web-serie Koeriers, De Verraders België en Ghost Tropic. Daarnaast is het wachten op Leeuwin. Ook Jamie-Lee Six was te zien in Fomo, maar je kent haar ook van D5R en als speurder in Jachtseizoen België. Jamie-Lee Six is daarnaast influencer, vormt een dj duo én komt ook regelmatig voorbij op TAGMAG. Vorig jaar schreef ze zelfs een boek: Ben er voor je is een gids over mentale gezondheid & zelfzorg.

Average Rob & Arno The Kid

Influencers Average Rob en Arno The Kid kennen we natuurlijk van hun hilarische filmpjes. Maar ze doen inmiddels veel meer. Zo zagen we Average Rob recent nog in Spartacus Run en hij speelde de hoofdrol in de unieke serie Match. Arno The Kid maakt samen met Gerben Tuerlinckx Security Checkers en is dus ook niet vies van een uitdaging.

Alles over de voorgaande afleveringen en deelnemers aan Fear Factor.

Nieuwe afleveringen Fear Factor

In de eerste aflevering van het nieuwe Fear Factor zullen vier duo’s bestaande uit broers of zussen moeten samenwerken om familiedrama’s te vermijden. Dat gaat niet bij iedereen even vlot. In de challenge Dokter Bibber 2.0 ondervinden de zussen Kelly en Virginie meteen dat het een pittige opdracht is: “Het is alsof je crepeert”. In deze challenge gaan de duo’s elkaar blind moeten vertrouwen terwijl één van beiden sluipt door een parcours van lasers. Dit met een bril die het onmogelijk maakt om de lasers te zien. Het is dus aan hun broer of zus om hen te gidsen door de stralen. Klein detail: bij het raken van een laser krijgen ze allebei een elektrische schok. Om nog samen aan de familietafel te kunnen zitten zullen ze extreme challenges moeten overwinnen…Het duo dat als laatst overblijft, verzekert zich van een plek in de grote finale.

Kandidaten aflevering 1

 • Kelly (28) en Virginie (25) Muys (Oostende)
 • Gyhain (27) en Ekram (26) Sarrokh (Gentbrugge)
 • Florian (24) en Ruben (25) Wens (Kiezegem & Aarschot)
 • Angelo (27) en Romario (21) Beeckmans (Deurne & Merksem)

Piranha’s in Fear Factor

In de tweede aflevering van Alex Agnew’s Fear Factor zullen 4 duo’s moeten samenwerken om het hoofd -letterlijk- boven water te houden. Alex Agnew onderwerpt ze aan extreme challenges tot het water hen aan de lippen staat. Het duo dat als laatste overblijft, verzekert zich van een plek in de grote finale. De deelnemers moeten zichzelf van handboeien ontdoen door sleutels uit een appel te halen. De appels liggen in een bak met water én piranha’s. laat deze challenge dan ook net “Piranha Colada” zijn. Sarah: Ik heb precies een beet gehad, ik heb een dikke lip.”

Kandidaten Alex Agnew’s Fear Factor aflevering 2

De kandidaten die we zien in de tweede aflevering van Fear Factor op Play4 zijn:

 • Patricia Willems (53) en Niels Willems (26)
 • Maude Thomas (22) en Kenneth Beyen (23)
 • Niko Verrecas (34) en Anthony Houwaart (35)
 • Elise Van Den Broeck (36) en Sarah Loos (34)

Deelnemers Alex Agnew’s Fear Factor aflevering 3

 • Ercan Boyraz (38) & Smail Ben-Kacem (29)
 • Melissa Snels (29) & Marieke Vervloesem (32)
 • Ben Vercammen (35) & Axel Cauberghs (22)
 • Anne-Laure Dobbelaere (32) & Dorte Herrebosch (30)

Alex Agnew’s Fear Factor deelnemers aflevering 4

 • Bivins (25) en Mourad (23)
 • Nele (31) en Robin (35)
 • Kim (33) en Charlotte (26)
 • Lynn (40) en Joke (31)

Finalisten Alex Agnew’s Fear Factor

De finalisten van Alex Agnew’s Fear Factor zijn:

 • Patricia Willems (53) en Niels Willems (26)
 • Ben Vercammen (35) & Axel Cauberghs (22)
 • Florian (24) en Ruben (25) Wens (Kiezegem & Aarschot)
 • Angelo (27) en Romario (21) Beeckmans (Deurne & Merksem)

Finale Alex Agnew’s Fear Factor

In de finale komen de vier beste duo’s van dit seizoen tegen elkaar uit: Niels & Patricia, Ben & Axel, Florian & Ruben … én Angelo & Romario. Zij kregen een wild card, aangezien niemand uit de vierde aflevering erin slaagde om door te stoten. Alex haalt alles uit de kast voor de finale en dat doet hij in stijl. Zo moeten de kandidaten zich weten te redden uit een bak vol uithardend cement, gaan ze de lucht in met een auto én een helikopter en trotseren ze een mijnenveld met de nodige boobytraps. De emoties lopen hoog op, want de inzet is groot: 30.000 euro.

Backstage

Volgende week, op dinsdag 20 december, geeft Alex een blik achter de schermen van de challenges met de voorbereiding en nog niet eerder vertoonde beelden van hoe de opnames er aan toe gingen. Alex blikt dan samen met de 4 finale duo’s ook terug op de strafste en leukste momenten van de reeks. Alex Agnew zegt: “Lachen met de miserie van een ander blijft overheerlijk, dus serveer ik je een blik achter de schermen, de beste momenten & wat je nog niet eerder zag in Alex Agnew’s Fear Factor.”

Duo’s Alex Agnew’s Fear Factor

De onbekende deelnemers aan Alex Agnew’s Fear Factor stellen we natuurlijk ook aan je voor. Lees snel verder en ontdek alles over ze. En dat zelfde geldt voor de bekende Vlamingen.

Patricia Willems en Niels Willems

Moeder Patricia Willems (53) en haar zoon Niels Willems (26) uit Viersel hebben een heel sterke band. Familie betekent alles voor hen en ze springen dan ook geregeld voor elkaar in de bres. Boekhouder Patricia Willems deed niet zoveel aan sport, maar door Niels is daar verandering in gekomen. Nu sport ze dagelijks minstens een uur. Gymuitbater Niels Willems is een echte waaghals en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Hij doet aan freestyle jetski en zal heel teleurgesteld zijn als hij verliest. Moeder en zoon moeten niet hebben van insecten en hebben verdrinkingsangst.  

Ben Vercammen en Axel Cauberghs

Axel Cauberghs (23) uit Westmalle werkt al 3 jaar voor garagist Ben Vercammen (35) uit Zoersel. Ze zijn uitgegroeid tot goede vrienden. Ook naast het werk gaan ze vaak samen op pad. Ben Vercammen beweert van niets bang te zijn, maar dat wil Axel Cauberghs nu wel eens met eigen ogen zien. Ze zijn allebei heel competitief en zijn er niet vies van om eens val te spelen.  

Florian en Ruben Wens

Ook broers Florian en Ruben Wens doen mee aan de nieuwe Fear Factor. Florian (23) komt uit Meensel – Kiezegem en is winkelbediende. Ruben (25) woont in Aarschot en is digital marketeer. Florian en Ruben Wens gaan geen enkele uitdaging uit de weg. De broers spelen allebei voetbal en zijn enorm competitief. Ze zijn volledig op elkaar ingespeeld en kennen elkaars sterktes en zwaktes door en door. Florian is eerder speels en nonchalant, terwijl Ruben eerder volwassen en gestructureerd is. Deze deelnemers aan Alex Agnew’s Fear Factor vinden kleine ruimtes maar niets.  

Angelo en Romario Beeckmans

En tot slot zien we in de eerste aflevering Angelo en Romario Beeckmans. Angelo (26) uit Deurne en Romario (21) uit Merksem maken samen vuurbestendige platen. Niet alleen op het werk, maar ook in hun vrije tijd zijn de broers vaak samen te vinden. Hun favoriete bezigheid is samen gamen. Ze zien elkaar doodgraag, maar plagen elkaar nog liever. De Antwerpse broers zijn niet snel bang, maar zijn niet verzot op hoogtes en kleine ruimtes.  

Bivins en Mourad

Bivins en Mourad kennen elkaar van bij het boksen. Het woord ‘verliezen’ staat niet in hun woordenboek. Verpleegkundige Bivins (25, Aalst) zal nooit opgeven en gaat altijd tot het uiterste. Zijn grootste angsten zijn hoogtes en insecten. Student office management Mourad (23, Ninove) noemt zichzelf een strever en wilt alles zo goed mogelijk doen. Hij ziet Fear Factor eerder als een test om uit te maken waar hij nu eigenlijk schrik van heeft. 

Nele en Robin

Nele (31) uit Oostmalle, werkt in de horeca. Robin (35) uit Zwijndrecht is IT Senior Application Specialist. Ze leerden elkaar kennen in de Antwerpse uitgaansbuurt. De twee zeggen alles tegen elkaar en hebben een ijzersterke band. Ook nu nog spreken de twee regelmatig af om een goed feestje mee te pikken. De Antwerpse jeugdvrienden zijn niet zot van spinnen, insecten en hoogtes.

Kim en Charlotte 

Vriendinnen Kim (33, Avelgem) en Charlotte (26, Kluisbergen) kennen elkaar al tien jaar. De country manager en zaakvoeder van restaurant De Narrenkoning vullen elkaar goed aan. Hun levensmotto: Work hard, play hard. Kim heeft enorme verdrinkingsangst, maar verliezen is voor haar geen optie. Charlotte is iets minder competitief heeft een grote schrik voor ratten.   

Lynn en Joke

Opvoedster Lynn (40) uit Pulle en schilder Joke (31) uit Zonhoven zijn vriendinnen. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens een Tinderdate die is uitgedraaid op een mooie vriendschap. Lynn heeft 15 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en is nu zoekende. Joke was kok, maar heeft het onlangs over een andere boeg gegooid en is nu schilder. Kleine ruimtes en hoogtes zijn niet weggelegd voor Lynn. Joke moet dan weer niet hebben van spinnen, insecten en donkere ruimtes.

Ercan Boyraz en Smail Ben-Kacem

Ercan Boyraz (38) uit Heusden-Zolder en Smail Ben-Kacem (29) uit Genk werken in dezelfde horecazaak. Deze collega’s zijn gemotiveerde doorzetters die elkaar tot het uiterste kunnen drijven. De Limburgse collega’s zijn heel competitief en hebben een hekel aan verliezen. Ercan Boyraz overwon nog niet zo lang geleden lymfeklierkanker onder andere met de hulp van Smail Ben-Kacem. De twee zijn niet zot van hoogtes en kleine ruimtes.   

Melissa Snels en Marieke Vervloesem

Melissa Snels (30) uit Westerlo en Marieke Vervloesem (32) uit Lichtaart werken allebei als kapster. Deze collega’s werken al lang samen waardoor ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Marieke is een heel directe vrouw die goed presteert onder druk. Zij heeft genoeg overtuigingskracht om Melissa Snels mee te trekken bij een proef die ze niet durft. Melissa’s grootste angst zijn spinnen en kleine ruimtes terwijl Marieke Vervloesem niet zo zot is op water. 

Anne-Laure Dobbelaere en Dorte Herrebosch

Anne-Laure Dobbelaere (32, Lier) en Dorte Herrebosch (30, Mortsel) zijn politiecollega’s en hebben daardoor een sterke band gesmeed. De politieinspecteurs zijn beide heel competitief en sporten vaak samen. Anne-Laure is heel perfectionistisch en kan de dingen moeilijk loslaten. Dorte is competitiever dan haar collega en zal er dan ook alles aan doen om te winnen. Anne-Laure Dobbelaere walgt ervan om vieze dingen te eten en Dorte Herrebosch heeft schrik van grote spinnen. 

Maude Thomas en Kenneth Beyen

Maude Thomas (22, Drongen) en Kenneth Beyen (23, Gent) zijn beste vrienden. Orthopedagoog Maude zegt van zichzelf dat ze heel overtuigend is en zal er dan ook alles aan doen om Kenneth te overhalen als hij iets niet durft. Make-up artist Kenneth Beyen is perfectionistisch en wil alles tot een goed eind brengen. Hij kan helemaal niet tegen zijn verlies. Maude Thomas heeft last van hoogtevrees en Kenneth is niet zot van water.  

Niko Verrecas en Anthony Houwaart

De West-Vlaamse Niko Verrecas (34) en Anthony Houwaart (35) zijn al heel lange tijd onafscheidelijk van elkaar. Elke dinsdag en vrijdag gaan ze samen kruisboogschieten. De vrienden zijn heel competitief en zullen er alles aan doen om het tot in de finale te schoppen. Leerkracht wiskunde Niko Verrecas is enorm bang van vogels, wat accountmanger Anthony Houwaart heel lachwekkend vindt. Anthony is dan weer niet zo zot van hoogtes.  

Elise Van Den Broeck en Sarah Loos

De Antwerpse vriendinnen Elise Van Den Broeck (36, Zoersel) en Sarah Loos (34, Schoten) zijn ambitieuze dames met pit. Elise Van Den Broeck is manager in de farmaceutica en Sarah Loos is advocaat.. Ze zijn allebei heel impulsief en zetten samen al eens graag de bloemetjes buiten. Elise is sportief en heeft een ‘je m’en fou mentaliteit’. Ook Sarah is sportief en kon zich vroeger heel kwaad maken als ze verloor bij het Hockey. Elise is niet zot van spinnen en hoogtes, terwijl Sarah een grote angst heeft voor vogels.  

Kelly en Virginie Muys

Kelly en Virginie Muys uit Oostende zien we in de eerste aflevering van Alex Agnew’s Fear Factor. De 28-jarige Kelly is zorgkundige. Haar 25-jarige zus Virginie is winkelbediende en pedicure. De zussen komen uit een gezin met vier kinderen. Vroeger waren ze als kat en muis, maar hebben nu een ijzersterke band ontwikkeld. Kelly is niet de sportiefste in huis, maar is wel heel competitief. Haar motto: Deelnemen is niet belangrijker dan winnen. Virginie is als kind obsessief beginnen fitnessen en doet nu vooral crossfit. De grootste angsten van deze deelnemers aan Alex Agnew’s Fear Factor zijn verdrinking en claustrofobie. 

Gyhain en Ekram Sarrokh

Zussen Gyhain en Ekram Sarrokh behoren ook tot de deelnemers uit Alex Agnew’s Fear Factor, die we in de eerste aflevering zien. De 27-jarige Gyhain is werkzaam als stewardess. Ekram (26) is opvoeder en personal trainer. De zussen komen uit Gentbrugge en zijn onafscheidelijk. Ze steunen elkaar door dik en dun. De zusjes zijn echte doorzetters en zijn uiterst gemotiveerd om te winnen. Gyhain speelt voetbal en doet aan boksen. Ekram doet aan crossfit, weightlifting en boksen. Hun grootste angsten zijn hoogtevrees, haaien en geesten.  

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 november 2022 /