Conner Rousseau is Konijn in The Masked Singer België 2022

Conner Rousseau is het Konijn in The Masked Singer België 2022. Hij zorgde daarmee voor dé verrassing van het tweede seizoen. De mond van de speurders viel open van verbazing. Hoe Conner Rousseau het vond om één van de deelnemers in The Masked Singer België te zijn, vertelt hij in Behind The Mask. De aflevering is nu op VTM GO te zien en woensdag 23 maart om 20.35 uur bij VTM.

Konijn Conner Rousseau was de eerste afvaller in de finale van het tweede seizoen The Masked Singer op VTM. Hij verloor van Ridder en Miss Poes (klik op hun naam om deze zangeressen te ontmaskeren).

Conner Rousseau is Konijn

In Behind The Mask vertelt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau hoe het er achter de schermen van The Masked Singer aan toe ging. Je ontdekt ook waarom het ‘gangster bunny’-pak bij hem paste en hoe hij zijn geheim verborgen hield voor collega Frank Vandenbroucke.

Had jij verwacht dat Conner Rousseau het Konijn was? Laat het ons weten onder dit bericht op Instagram.

Conner Rousseau in The Masked Singer

“Ik heb hier toch een paar weken over nagedacht”, vertelt Conner Rousseau. “Je kan er ook met niemand over babbelen om af te toetsen. Ik dacht: ‘Ik lig er toch na 1 aflevering uit en dan heb ik dat ook eens meegemaakt, dus waarom niet?’ Dit is een once in a lifetime experience. Ik ben ook maar een jonge gast die graag eens nieuwe dingen probeert. Ik heb het geproefd en het heeft enorm gesmaakt.” Hij is sowieso niet de eerste politicus in The Masked Singer; vorig jaar zagen we Burgemeester Bart Tommelein als Monster.

Stress en zenuwen

De camera’s volgden Conner Rousseau ook op stressmomenten, zoals tijdens de zangles of eerste staging. “Ik was super zenuwachtig omdat ik voor het eerst luidop moest zingen in een studio. Op dat moment keek in vanop het podium in de zaal en had ik door waar ik mee bezig was. ‘Fuck, this shit is for real. Hier is no way back.’ Toen had ik wel even paniek.”

Afgelopen seizoen vertelde Conner Rousseau in Het Huis of zijn leven.

Vooruit voorzitter als Konijn

De voorzitter van Vooruit is alleszins blij om The Masked Singer te hebben meegemaakt. “Als ik moet kiezen tussen voorzitter zijn of ‘gangster bunny’ voor heel mijn leven kies ik wel voor voorzitter. Maar wel een voorzitter waar toch een kleine ‘gangster bunny’ inzit.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 maart 2022 /