Image van Bilall Fallah en Adil El Arbi op tv

Image – de debuutfilm van Bilall Fallah en Adil El Arbi – is vanavond (vrijdag 6 november) om 23.45 uur te zien op VIER. In de cast van Image treffen we tal van bekende acteurs aan, zoals Gene Bervoets, Geert Van Rampelberg, Wouter Hendrickx, Manou Kersting. En we mogen natuurlijk hoofdrolspelers Nabil Mallat en Laura Verlinden niet vergeten.

Verhaal Image

Eva Hendrickx (Laura Verlinden) is een jonge, ambitieuze journaliste. Ze werkt voor de grootste zender van het land. Wanneer ze de opdracht krijgt om een reportage te maken over de probleemwijken van Brussel, leert ze een zware jongen van Marokkaanse afkomst kennen, Lahbib (Nabil Mallat). Hij gidst haar door de wijken en geleidelijk aan wordt ze gefascineerd door zijn leefwereld en door hemzelf. Ondertussen ziet Herman Verbeeck (Gene Bervoets) in de reportage van Eva dé gelegenheid om zich terug naar de top van de kijkcijfers te vechten in het competitieve medialandschap.

Cast Image

Image is een film uit 2014 en kent een kast met voor dat moment zowel bekende acteurs, maar ook veel opkomende namen. De complete cast van Image bestaat uit Mounir Ait Hamou, Sanaa Alaoui (was ook in Black te zien), Gene Bervoets, Charlotte Anne Bongaerts, Fabrice Boutique, Jawad Elbe, Yassine Fadel, Wouter Hendrickx, Manou Kersting, Nabil Mallat, Charley Pasteleurs, Jeroen Van der Ven, Stijn Van Opstal, Geert Van Rampelberg en niet te vergeten Laura Verlinden.

Waar ken je de acteurs en actrices uit Image van?

Ben je nieuwsgierig naar waar je de acteurs en actrices uit Image van kent? Ik heb over verschillende de afgelopen tijd al geschreven. Hier ontdek je waar ze anno 2020 (wanneer deze film op tv wordt uigezonden – mee bezig zijn. Of waar je ze recent zag schitteren.

  • Gene Bervoets zal te zien zijn in het tweede seizoen van Beau Séjour. Daarnaast zag je hem ook in Porselein met Tom Vermeir. En waar ik nieuwsgierig naar ben: de nieuwe VTM Go serie Brak! die vanaf aankomende maandag te zien is.
  • Charlotte Anne Bongaerts zag je recent twee afleveringen Fair Trade als Katja. Daarnaast kun je haar ook kennen uit Morten en De Ridder.
  • Yassine Fadel kunnen de Nederlandse lezers kennen uit Mocro Maffia, maar je zag hem ook in het tweede seizoen van The Team en in de Netflix-serie Into the Night.
  • Wouter Hendrickx is bij mij favoriet sinds zijn rol van Jokke in Cordon. Maar via Streamz heb ik ook van hem genoten in De Infiltrant. En binnenkort is hij op tv te zien in een geweldige rol in Black Out.
  • Manou Kersting zag je recent in een hilarische rol in de VTM-go serie Instafamous. Maar hij speelt ook een bijzonder personage in Fair Trade.
  • Nabil Mallat zag ik recent in Keizersvrouwen en de Netflix-serie Into the Night. Maar ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe film Cool Abdoul, waarin Nabil Mallat de hoofdrol speelt.
  • Jeroen Van der Ven is op dit moment één van de belangrijke personages in het tweede seizoen van Undercover. Eerder zag je hem bijvoorbeeld in het tweede seizoen van Salamander en als dé hoofdpersoon in Generatie B.
  • Stijn Van Opstal zag je recent in een prachtige rol in het tweede seizoen van Over Water (ook te zien op Netflix).
  • Geert van Rampelberg is een acteur die we natuurlijk al jarenlang in geweldige tv-series en films zien schitteren. Maar misschien wel één van zijn beste series komt binnenkort op tv: Black out. Op zoek naar meer tips, lees dan eens meer over zijn rollen in Studio Tarara en over De Behandeling.
  • Laura Verlinden was te zien in verschillende films en tv-series (klik op haar naam en ontdek ze), maar inmiddels hebben we al een tijdje niets meer van haar gehoord… Wat dat betreft is de laatste titel op haar IMDB-cv dan best bizar: Happy End (uit 2017)

Adil El Arbi en Bilall Fallah

Image is de debuutfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah. Een duo waar we inmiddels niet meer om heen kunnen. Niet alleen in België, maar ook in Hollywood timmeren ze hard aan de weg. Je kent ze van Black, Patser en Bad Boys For Life. Op dit moment werken ze voor VIER en Netflix aan de nieuwe serie Grond.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 november 2020 /