De Ridder op Videoland!

De Ridder op Videoland! En niet één seizoen, maar meteen de hele reeks. Mocht je deze serie met Clara Cleymans gemist hebben, dan is dit wat mij betreft een echte bingewatch-tip. Ik vind het persoonlijk erg spijtig dat er na vier seizoenen een eind is gekomen aan De Ridder. Deze tv-serie werd oorspronkelijk op Eén uitgezonden.

Videoland omschrijft ‘m als: “Vlaamse misdaadreeks met in de hoofdrol de jonge, ambitieuze openbaar aanklager Helena De Ridder, die haar eigen strijd voert voor meer rechtvaardigheid.” Maar dat is natuurlijk wel heel karig. Wil je nu meer lezen over de verschillende seizoenen, klik dan eens hier. Ik heb namelijk op VlaamsKijken de afgelopen jaren van alles geschreven over de seizoenen en de topcast.

Heb je geen Videoland (wat mij betreft een aanrader voor liefhebbers van Vlaamse films en series – klik hier voor meer over het aanbod van Videoland), maar wil je deze serie wel zien? Geen probleem. De Ridder is ook uitgebracht op DVD.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

12 november 2018 /