De Ridder op Videoland!

De Ridder op Videoland! En niet één seizoen, maar meteen de hele reeks. Mocht je deze serie met Clara Cleymans gemist hebben, dan is dit wat mij betreft een echte bingewatch-tip. Ik vind het persoonlijk erg spijtig dat er na vier seizoenen een eind is gekomen aan De Ridder. Deze tv-serie werd oorspronkelijk op Eén uitgezonden.

Videoland omschrijft ‘m als: “Vlaamse misdaadreeks met in de hoofdrol de jonge, ambitieuze openbaar aanklager Helena De Ridder, die haar eigen strijd voert voor meer rechtvaardigheid.” Maar dat is natuurlijk wel heel karig. Wil je nu meer lezen over de verschillende seizoenen, klik dan eens hier. Ik heb namelijk op VlaamsKijken de afgelopen jaren van alles geschreven over de seizoenen en de topcast.

Heb je geen Videoland (wat mij betreft een aanrader voor liefhebbers van Vlaamse films en series – klik hier voor meer over het aanbod van Videoland), maar wil je deze serie wel zien? Geen probleem. De Ridder is ook uitgebracht op DVD.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2018 /