Rotown cast met Ahlaam Teghadouini

Ahlaam Teghadouini zien we in de cast van Rotown. Deze actrice kennen we uit Vlaamse series als Hoodie, Grond, Roomies en het Nederlandse Sihame. In de Nederlandse vijfdelige serie Rotown worden drie vrienden gevolgd in hun zoektocht naar geluk. Hoe voldoe je aan de verwachtingen van je familie, maar kies je ook voor je eigen dromen? Ontdek hier alles over de tv-serie Rotown en de cast, die vanaf vandaag – dinsdag 7 mei – wekelijks om 22.05 uur te kijken is bij de NTR op NPO3 en te streamen is op NPO Start.

Rotown

De twintigers Aisha (Roziena Salihu), Farah (Ahlaam Teghadouini * ) en Orlando (Kendrick Etmon) wonen in Rotterdam. Orlando opent een café in de stad, terwijl de twee vriendinnen hun beginnende carrière leven in proberen te blazen. Maar dat gaat niet zo soepel als ze hopen. Hoe voldoe je aan de verwachtingen van je familie, maar kies je óók voor je eigen dromen? In de vijfdelige NTR-serie Rotown worden de drie vrienden gevolgd in hun zoektocht naar geluk met de nodige struggles en teleurstellingen, wat hun vriendschap af en toe op scherp zet. 

Kijk zeker ook Bodem terug.

Verwachtingen

Aisha en Farah delen een appartement in de stad. Aisha probeert door te breken in de filmwereld en Farah begint aan een ondernemersavontuur. Beide vriendinnen worstelen met de verwachtingen van hun omgeving, wat de nodige spanningen met zich meebrengt binnenshuis. Niet alleen hun vriendschap komt onder druk te staan, maar ook de relatie met hun ouders en goede vriend Orlando, die op zijn beurt zoekende is in zijn rol als café-eigenaar in een veranderde stad. Hoe houd je je hoofd, vol dromen, boven water in een grote stad?

Cast Rotown

De cast van Rotown wordt gevormd door hoofdrolspelers Roziena Salihu, Ahlaam Teghadouini, Kendrick Etmon. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Vivienne van den Assem, Gustav Borreman en Fenna Ramos. 

  • Roziena Salihu debuteert als actrice in de Rotown cast.
  • Ahlaam Teghadouini is voor de lezers van VlaamsKijken geen onbekende meer. Je zag haar in series als Hoodie, Grond, Roomies en het Nederlandse Sihame.
  • Kendrick Etmon was in Dit zijn wij te zien als de jonge Frank Lionaar. Daarnaast speelde hij ook in Crypto Boy en Forever Rich. Hij behoort daarnaast tot de cast van de nieuwe Ferry Bouman film.
  • Vivienne van den Assem leerden we kennen in Zoop, maar inmiddels is ze presentatrice van onder andere RTL Boulevard.
  • Gustav Borreman zag je recent bijvoorbeeld in series als ZussenDe droom van de jeugd, Het Gouden Uur, Sihame, Ten minste houdbaar tot, Hoogvliegers en niet te vergeten Morten. 
  • Fenna Ramos ken je bijvoorbeeld uit de Misfit reeks.

Fadua El Akchaoui

Regie en scenario van deze serie is in handen van Fadua El Akchaoui (onder andere bekend van Zina, Nood en Meskina): “Ik wil verhalen maken over moedige meisjes, en in deze serie heb ik er ook een moedige jongen bijgedaan, in een poging om de wereld beter te begrijpen. Rotown is mijn brutale, (ik hoop) grappige en emotionele uitspatting om de kijker verliefd te laten worden, boos te maken, een spiegel voor te houden maar vooral om samen even de buitenwereld te vergeten terwijl we ons door de mooiste stad van Nederland bewegen.”

Makers

Rotown is een co-productie tussen de NTR, Pupkin en Maya Creatives. Rotown is gebaseerd op de serie East of La Brea van Sameer Gardezi, geproduceerd door Powderkeg. Deze productie is tot stand gekomen met steun van het NPO-fonds.

Rotown gemist?

Rotown is vanaf dinsdag 7 mei om 22.05 uur wekelijks te zien bij de NTR op NPO 3 en te streamen op NPO Start. Daar kijk je de serie ook terug als je Rotown gemist hebt. Als je gebruik maakt van een  VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar Rotown kijken op NPO Start.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 mei 2024 /