Echte Meisjes in de Jungle 2024 op Videoland en Streamz

Echte Meisjes in de Jungle 2024 is zowel in Nederland als België te kijken. In Nederland wachten de Videoland kijkers momenteel op de Echte Meisjes in de Jungle 2024 reünie. En vanaf vandaag kunnen de Streamz-gebruikers in België de reeks ook zien. Maar wie zijn de deelnemers eigenlijk. We stellen ze in dit artikel aan je voor.

Echte meisjes in de jungle

Twaalf bekende Nederlandse reality sterren moeten zien te overleven in de wildernis zonder alle luxeproducten die ze thuis gretig gebruiken. In twee teams strijden ze tegen elkaar en banen ze zich een weg terug naar de bewoonde wereld. Wie bereikt als eerste het eindpunt en wordt daarmee Het Echte Meisje van de Jungle? Valerio Zeno is opnieuw presentator van het programma. Hem ken je ook van We gaan er allemaal aan. Vorig jaar zagen we hem voor het eerst als presentator van Echte meisjes, dat toen de comeback vierde. Lees dan ook meer over Echte Meisjes In De Jungle 2023.

Deelnemers Echte meisjes in de jungle 2024

Bij de deelnemers aan Echte meisjes in de jungle 2024 zien we weer tal van bekende namen. Zo doet Michella Kox al voor de vierde keer mee aan de show. Louisa Janssen keert voor de tweede keer terug. Maar we zien ook vlogger en zangeres Famke Louise, Love Island deelneemster Imen Dirie, Big Brother ster Kelly van der Veer, Shanta Bakker die met haar vriend Joel deelnam aan Temptation Island, realityster Jacomien Zoer, Married at First Sight deelneemster Deveny Sooda, Temptation VIP Shirley Cramer, Ex on the Beach deelneemsters Esmee Ipema en Lesley Versprille en styliste Michelle Loots die in Nederland bekend is als vriendin van Roy Donders. Daarnaast komt ook YouTuber VonnekeBonneke er nog bij. Meer weten over de Echte Meisjes van 2024? Lees hieronder verder om hen te leren kennen.

Michella Kox ​ ​ ​ 

Echte Meisjes zou niet compleet zijn zonder de OG, dé queen of the jungle – Michella Kox! Natuurlijk is ze er ook dit seizoen gewoon weer bij, want zoals ze zelf zegt én inmiddels luidkeels bezingt: ‘ik ben net een kakkerlak, ik kom gewoon weer terug’! Ze neemt al voor de vierde keer deel aan Echte Meisjes. In 2011 eindigde ze op de vijfde plaats in het allereerste seizoen, in 2013 eindigde ze op een gedeelde negende plaats in Echte Meisjes op de Prairie en in 2023 keerde ze terug voor het nieuwe seizoen nadat het programma tien jaar lang niet te zien was. Ze is erop gebrand om dit jaar te winnen, zodat ze – naar eigen zeggen – volgend jaar écht niet meer terug hoeft te keren naar deze miserie… Eerder zag je Michella Kox ook in Celebrity Apprentice, de Slechtste Chauffeur van Nederland en Michella en Louisa werken mee.

Louisa Janssen

Ook deze realityster is terug van weggeweest nadat ze vorig jaar opdook als één van de Echte Meisjes. Met Michella stak ze flink haar handen uit de mouwen in hun eigen reality programma Michella en Louisa Werken Mee en samen met haar man Rowan heeft ze op een camping in de Franse Dordogne extra kunnen oefenen op een primitief leven. Vorig jaar moest Louisa Janssen het programma verlaten na een verhitte discussie met mede-kandidate Esmee Impema, maar nu is ze helemaal klaar om met een schone lei de jungle te betreden!

Kelly van der Veer

In 2001 deed Kelly mee aan Big Brother, waardoor ze de allereerste transgender op de Nederlandse televisie is en zo uitgroeit tot boegbeeld. Afgelopen jaar is er een documentaire over haar leven (absoluut een aanrader!) uitgekomen, waarin ze meer vertelt over haar jeugd en haar keuze om de prostitutie in te gaan. Iets waar ze veel aan zal hebben in de jungle, denkt ze, want dat is natuurlijk net topsport!

Famke Louise

Artiest, vlogster en model Famke Louise brak vijf jaar geleden door bij het grote publiek met haar hit Op Me Monnie, dat inmiddels ruim vijftien miljoen keer bekeken is op YouTube. Voor deze artiest van Nederlandse bodem is Suriname geen onbekend terrein, want haar vriend Denzel (die je kent uit Love Island) is Surinaams en hun zoontje dus half-Surinaams. Deze twee zal ze dan ook het meest missen, maar ze vertrekt met een gerust hart richting de jungle. Het duo leerden we al beter kennen in Famke & Denzel.

Imen Dirie

Ze deed maar liefst twee keer mee aan Love Island en net omdat iedereen haar al kende van het liefdesprogramma, leek het Imen Dirie leuk om aan iets totaal anders deel te nemen. In Love Island staat liefde en vriendschap centraal, maar nu verhuist ze van een villa op een zonnig eiland naar de tropische jungle van Suriname. Waar ze het minst naar uitkijkt is de dieren die daar zullen rondkruipen. Dit schreven we eerder over Imen Dirie: Love Island 2022 Casa Amor All Stars en Love Island (Rewind).

Shanta Bakker

Shanta Bakker uit Enschede is de jongste van de groep. Samen met haar vriend Joel overleefde ze Temptation Island: Love or Leave, maar niet nadat ze Joel na afloop nog even met strenge regels om de oren sloeg. Temptation maakte één ding heel duidelijk: je kunt Shanta maar beter te vriend houden. Wat ze het meeste zal missen tijdens haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle 2024: de McDonald’s natuurlijk! 

Jacomien Zoer

De fanatieke Jacomien Zoer werd bekend door de serie Urk, een docuserie over het dagelijks leven van de kleurrijke inwoners van het unieke vissersdorp Urk. Daarin is ze vooral te zien met haar gay best friend Albert. Deze Urker gaat de jungle in met een duidelijke missie. Niet alleen om haar twee dochters trots te maken, maar vooral het hele dorp. Ze wil niets liever dan de eerste Urker zijn die de jungle heeft overwonnen!

Dewey Sooda

Deveny Sooda werd bekend door haar deelname aan Married at First Sight (in België uitgezonden als Blind Getrouwd Match or Mistake), de Nederlandse tegenhanger van Blind Getrouwd waar ze geen blad voor haar mond nam tegen haar kersverse echtgenoot. Omdat ze zelf uit Suriname komt, voelt ze een enorme druk om goed te presteren. 

Shirley Cramer

Haar vrienden noemen haar ook wel Zeurley, omdat ze lekker kan klagen. Suriname is echter niet haar eerste avontuur, want ze deed al eerder mee aan programma’s als Temptation Island VIPS in 2019 en Ex on the Beach in 2021. Dit keer hoopt ze niet alleen op meer succes maar weet ze gewoonweg zeker dat ze zal winnen, want dat is wat haar waarzegster Tineke haar heeft voorspeld. Je zag haar in 2022 ook in First Dates Valentijn.

Esmee Ipema

Esmee staat samen met haar zus Sharon bekend als de Terror Twins sinds ze in 2017 voor het eerst deelnamen aan Ex on the Beach: Double Dutch. In 2019 keerden ze samen terug voor het vijfde seizoen met All Stars. Sinds het vorige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is Esmee ook zonder haar tweelingzus te zien op het scherm. Nadat ze kort voor de finale naar huis ging door een blessure, krijgt ze dit jaar een tweede kans. Hoe ver gaat Esmee Ipema komen in Echte Meisjes in de Jungle 2024?

Lesley Versprille

Lesley Versprille was één van de populairste deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch, samen met Shirley nam ze in 2021 deel aan het zevende seizoen van de spraakmakende realityreeks. Haar populariteit nam toe mede door haar openheid over haar seksleven. Dat is dan ook hetgeen dat ze het meest zal missen in de jungle: seks!  Recent zag je haar nog als bijrijder in De Slechtste Chauffeur van Nederland.

Michelle Loots

Michelle Loots werd twee jaar geleden bekend als de vriendin van Roy Donders. De Nederlandse stylist en volkszanger bleek een partner te hebben! Ze hebben samen ook een kindje. En een realityreeks. Michelle Loots is extra gemotiveerd om de jungle te overwinnen. Zij heeft suikerziekte. Ze wil bewijzen dat je, ondanks je ziekte of beperking, meer aankunt dan je denkt – zélfs de jungle!

Vonneke Bonneke

Daarnaast maken we later in Echte Meisjes in de Jungle 2024 kennis met YouTuber Vonneke Bonneke. Je zag haar ook in De Tatta’s, Koeriers en De Survival of the Fit-Test.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 februari 2024 /