Seizoen 7 Ex on the Beach: Double Dutch kijken

Behoort Ex on the Beach: Double Dutch ook tot jouw guilty pleasure programma’s? Goed nieuws: het zevende seizoen is van start. Hierin gaan acht Nederlandse en Belgische singels naar Tenerife. Ze willen er één groot feest van maken, maar de Tablet of Terror kent geen genade en zorgt ook in seizoen 7 van Ex on the Beach: Double Dutch voor onverwachte wendingen en een hoop nieuwe verrassingen.

Ex on the Beach kijken

Ex on the Beach is op zondagavond om 21.30 uur te kijken op MTV. De uitzendingen komen in Nederland daarnaast iedere dinsdag op Videoland. Op Streamz (in België) kun je op dit moment EOTB seizoen vijf en seizoen zes terugkijken. Of en wanneer het zevende seizoen op Streamz te zien zal zijn, durf ik nog niet te zeggen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Deelnemers EOTB seizoen 7

We maken in het zevende seizoen van EOTB kennis met Danny, Dusty, Keanu, Odim, Jørney, Lesley, Gloria en Shani. Zij genieten van hun welverdiende vakantie terwijl hun exen een voor een aanspoelen op de stranden van Tenerife. Wat je kunt verwachten: een flinke dosis lust, drama, spanning en seks! MTV noemt het zevende seizoen van EOTBDD zelfs het meest spannende. Wie de eerste aflevering gezien heeft, kan beamen dat het alle kanten op kan gaan. Alle ingrediënten zijn aanwezig, wat dat betreft.

Wil je nu meer over de deelnemers weten, kijk dan op de pagina van MTV. Het is in ieder geval een zeer gevarieerde groep met zowel singles uit Nederland en Vlaanderen. Benieuwd welke deelnemers elkaar meteen weten te vinden en welke toch weer voor hun ex zwichten. Of brengen de exen echt alleen maar drama – en willen ze niets meer van hun ex weten?

Foto: MTV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 april 2021 /