Michella Kox en Louisa Janssen Werken mee voor Videoland show

Michella Kox en Louisa Janssen zijn vanaf vandaag – maandag 17 juli 2023 – wekelijks op Videoland te zien met hun nieuwe show Michella en Louisa Werken Mee. De dames leerden elkaar kennen bij Echte Meisjes In de Jungle 2023 en bleken echt te klikken. Tijd dus voor een eigen show.

Michella en Louisa Werken Mee

Michella Kox en Louisa Janssen, onder andere bekend van Echte Meisjes In de Jungle, gaan na het enorme succes van dit programma samen verder in een nieuw Videoland programma: Michella en Louisa Werken Mee. In het nieuwe programma gaan de realitysterren aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is.

Michella Kox

We leerden Michella Kox uit Arnhem (Klarendal) in 2008 kennen als deelneemster aan het tweede seizoen van Dames in de Dop. Zij won dat seizoen, waarna ze in 2011 voor het eerst meedeed aan Echte Meisjes in de Jungle. Het fragment dat je uit die tijd misschien nog wel herkent, is de vechtpartij met mede-deelneemster Amanda Balk. Twee jaar later deed ze mee aan Echte Meisjes op de Prairie. Maar we zagen haar daarna ook in Lust, Liefde of Laten Lopen, Shopping Queens VIPS, Boxing Stars en niet te vergeten De slechtste chauffeur van Nederland VIPS, waarna ze op Videoland haar eigen programma Michella rijdt door kreeg. Eerder maakte ze voor RTL XL al De Rijdende Vechter en zag je haar als presentatrice van Temptation Talk. En ze was deelneemster aan Celebrity Apprentice op Videoland.

Louisa Janssen

Louisa Janssen zag je – net als Michella Kox – eerder met haar man Rowan van de Bovenkamp (die eerst als Rosanna door het leven ging) in De slechtste chauffeur van Nederland. Maar bij het grote publiek zijn zij natuurlijk bekend van Onze Transgender Liefde (waarin ook de zwangerschap en komst van hun kindje werden gedeeld). Deze reeks was zo’n succes dat er nog meer reality-programma’s voor Louisa en Rowan op TLC volgden. Louisa Janssen is transgender; zelf werd ze in 1985 geboren met de naam Lowieke Janssen. In 2003 kwam ze voor het eerst op tv met haar auditie bij Idols. Vervolgens vertelde ze bij Man Bijt Hond over dat ze zich geen jonge voelde; iets dat bij haar ouders op het woonwagenkamp niet werd geaccepteerd. Later zagen we haar nog als Cher bij My Name Is. Ze heeft verschillende singles uitgebracht. 

Nieuw programma Louisa en Rowan

Michella en Louisa Werken Mee is niet het enige nieuwe programma voor Louisa Janssen; samen met haar man Rowan gaat ze ook weer voor TLC aan de slag. Vanaf donderdag 17 augustus om 20.30 uur is het koppel op TLC te zien in Louisa & Rowan: Op De Camping. Op Discovery+ kun je een week vooruit kijken.

Louisa & Rowan: Op De Camping

Louisa en Rowan reizen samen met nicht Johanna naar Frankrijk om daar een eigen camping te bestieren en het alle campinggasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Of hen dit succesvol afgaat óf dat het eindigt in een totale ‘catastrophe’ is nog even afwachten… We schrijven snel meer over dit nieuwe programma van Louisa Janssen. Blijf ons volgen via onderstaande social media om op de hoogte te blijven.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 juli 2023 /