Realityserie Famke & Denzel op Videoland mét zwangere Famke Louise

De realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is vanaf vandaag – dinsdag 7 december – op Videoland te kijken. Acht afleveringen lang volgen we het leven van Famke Louise en Denzel Slager. Zangeres Famke Louise is zwanger van haar eerste kindje. De zwangerschap wordt dan ook gevolgd in deze serie.

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin

De realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het verliefde koppel. Het stel deelt meer dan ooit en de camera’s mogen overal bij zijn. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke Louise haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en delen ze alles over hun carrièreplannen.

Famke Louise

Over de zangeres hebben we hier natuurlijk al meer geschreven. Famke Louise heeft namelijk al een aantal documentaires op Videoland gehad. Ze begon in 2016 met vloggen en vanaf eind 2017 maakt ze ook muziek. Ze is één van de spraakmakende artiesten in Nederland van dit moment. Niet zozeer vanwege haar talent, maar er is om haar heen altijd veel te doen. Van traumatische relaties tot haar heftige jeugd en de dood van haar vader, maar ook zakelijk. Zo brak ze met haar management, kreeg ze bierdouches over zich heen en wat te denken van het moment dat ze haar standpunt over corona deelde… Wat dat betreft, ben ik wel nieuwsgierig naar wat de realityserie Famke & Denzel eigenlijk te bieden heeft.

Denzel Slager

Ook Denzel Slager is geen onbekende. Hij deed mee aan het eerste seizoen van Love Island en had een aantal maanden een relatie met mede-kandidate Aleksandra, met wie hij daar een match vormde. Hij is voormalig profvoetballer; zo speelde hij twee seizoenen in de Eredivisie bij RKC Waalwijk. Daarnaast speelde hij in 2015 en 2016 in Amerika in de USL PRO. Begin augustus maakten Denzel Slager en Famke Louise hun relatie bekend; een dag later lieten ze al weten dat Famke Louise zwanger is van hun eerste kind.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 december 2021 /