Urk seizoen 10: serie met bekende inwoners in 2024 weer op SBS6

Urk seizoen 10 is vanaf dinsdag 2 januari 2024 weer op tv. De bekende inwoners worden ook in 2024 weer gevolgd door de camera’s van SBS6. Nieuwsgierig naar wat ze beleven? Ontdek het hier. Urk wordt op dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6 en een uurtje later op Kijk.nl.

Urk seizoen 10

Ook in het tiende seizoen van Urk worden weer een aantal opmerkelijke dorpsgenoten gevolgd, die allemaal een totaal andere achtergrond en gedachtegoed hebben. We zien de inmiddels bekende inwoners tijdens hun dagelijkse bezigheden.

Afleveringen

Dit weken we over de nieuwe afleveringen van reality serie Urk (seizoen 10)

  • Aflevering 1: Terwijl Ap De Ommele versiert, verkopen Teun en Greetje kerstbomen voor het goede doel. Tot verbazing van Tony wil Derre zelfs een kerstboom in huis. Helaas is deze kerstvreugde maar van korte duur.
  • Aflevering 2: Teun bruist van de ideeën en doet er alles aan om Ap te overtuigen. Mathilde is op zoek naar een knappe donor. Greetje staat doodsangsten uit als ze het dak op moet.
  • Aflevering 3: We zien in de derde aflevering dat Mathilde met haar moeder Jannie naar Edinburgh, Schotland gaat. Tony heeft een verrassing voor zijn echtgenote Derrekien. Teun is door zijn rug gegaan en kan niets ondernemen zonder de hulp van Ap.
  • Aflevering 4: Urk wordt bedreigd door het wassende water. Bij Greetje is het pompen of verzuipen. Teun en Ap verbouwen het winkelpand. In Edinburgh maken Mathilde en Jannie zich op voor de bonte avond.
  • Aflevering 5: Als Tony gaat sporten, wordt hij omvergeblazen door twee vrouwen. Teun en ‘de neus’ gaan samen een parfum ontwikkelen. Mathilde is overtijd, zou ze zwanger zijn?
  • Aflevering 6: Mathilde’s teleurstelling na haar negatieve zwangerschapstest is maar van hele korte duur. Tony wordt in het zonnetje gezet door Derre.
  • Aflevering 7: De familie Keuter is dolenthousiast als Jannie haar nieuwe aanwinst showt, maar helaas is deze euforie van korte duur. Teun is overstag en gaat met zeem en al het Urkerbos in.
  • Aflevering 8: Tony eet liever een rijstwafel, dan dat hij nog langer wordt afgebeuld door zijn dochter. Het klusteam Teun en Ap laat zich fêteren in het oude dorp. Jannie en Mathilde ontmantelen het trappenhuis.

Urk kijken / gemist 

Wil je de realityserie Urk kijken, dan kan dit iedere dinsdagavond om 20.30 uur op SBS6. Een uurtje later kun je de aflevering terugkijken op Kijk.nl. Hier vind je ook alle voorgaande seizoenen, zoals seizoen 9 waar we eerder over schreven. Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding. Zet die eerst op Nederland, voordat je naar Kijk.nl gaat. 

Bekende inwoners

We volgen inmiddels al tien seizoenen alle belevenissen van de inwoners uit Urk. Ze zijn dan ook niet meer alleen bekend in Urk, maar in heel Nederland. Verschillende inwoners zagen we al in andere programma’s voorbij komen, zoals in verschillende seizoenen van De Alleskunner VIPS. En Mathilde Keuter zagen we ook in Lang Leve De Liefde. Teun Föhn & Albert Snoek deden dan weer mee aan Code van Coppens: seizoen 3. Jacomien Zoer is op dit moment te zien op Videoland in Echte Meisjes in de Jungle 2024.

Foto: SBS6

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 februari 2024 /