Temptation Island 2023: deelnemers nieuwe Love or Leave editie

Temptation Island: Love or Leve is donderdag 30 maart 2023 van start gegaan met een dubbelaflevering op Videoland. Ontdek hier alles over de deelnemers. Bij de koppels zien we sowieso al een bekend gezicht… Evie en Mike deden namelijk eerder allebei als verleider mee aan Temptation Island… Ontdek hier alles over Temptation Island 2023 (Love or Leave).

Temptation Island 2023

Donderdag 30 maart 2023 is onder leiding van Monica Geuze en Kaj Gorgels Temptation Island 2023 gestart bij Videoland. Het liefdesavontuur van vier koppels wordt op de voet gevolgd in een paradijselijke omgeving in Mexico. Gaat de relatie van Temptation Island 2023 deelnemers Evie van Vliet & Mike Koot, Mitch van Duijkeren & Iris de Waard, Lester Huybregts & Miriam Mokhtari en Shanta & Joël het redden?

Secret koppel

Het komende seizoen bevat een verassende twist: het secret koppel doet zijn intrede in beide villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezellen mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. Lester Huybregts en Miriam Mokhtari vormden het secret koppel; je ontdekt hieronder meer over deze deelnemers aan Temptation Island Love or Leave 2023.

Temptation Island 2023 deelnemers

Wie wagen de sprong in het diepe en testen hun relatie in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave? We stellen de Temptation Island 2023 deelnemers hieronder uitgebreid aan je voor. Bij de juicekannels lees ik dat Evie van Vliet en Mike Koot eigenlijk in eerste instantie niet deel zouden nemen aan Temptation Island. Zij vervangen Dennis Roos en Olivia Talar; jawel de twee kemphanen die je kent van Ex On The Beach. Zij kwamen volgens de juice kanalen niet door de mentale tests om mee t mogen doen.

Evie van Vliet en Mike Koot

Temptation Island is voor deelnemers Evie van Vliet (23) en de 29-jarige Mike Koot niet onbekend. In het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave vonden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar bij elkaar. Na de opnames sloeg de vonk al snel over en inmiddels zijn ze alweer 1,5 jaar gek op elkaar. Toch loopt het koppel tegen één heel belangrijk iets aan: hun lijnrechte gevoel voor een kinderwens. Evie wil ontzettend graag kinderen, in tegenstelling tot Mike. Opvallend detail: Evie van Vliet en Mike Koot kennen verleidster Marisol Soliana al. Deze dame is namelijk regelmatig te vinden bij de optredens die Mike Koot als dj heeft.

Twijfelen over je kinderwens is sowieso een thema waar ik zelf alles over weet… Ik schreef namelijk het boek De twijfelmoeder en heb de website www.twijfelmoeder.nl. Twijfel jij net als Evie van Vliet en Mike Koot over je kinderwens, dan kun je ook terecht in mijn Facebook-groepen. Je hebt er één voor vrouwen en één voor mannen (daar zal ik wat betreft dit stukje uit de afleveringen ook er meer op in gaan).

Iris de Waard en Mitch van Duijkeren

De 26-jarige Iris de Waard en de 29-jarige Mitch van Duijkeren zijn inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social media. Iris de Waard is trouwens ook geen onbekende dame. Zij heeft op TikTok namelijk al een hele schare volgers, voordat ze meedoet aan Temptation Island 2023. Mitch van Duijkeren en Iris de Waard zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris de Waard regelmatig intimiteit en romantie en ook zit hun libido niet op hetzelfde niveau. Deze deelnemers aan Temptation Island 2023 hopen met hun deelname hun relatie naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Lester Huybregts en Miriam Mokhtari

Voor de 21-jarige Miriam Mokhtari en de 27-jarige Lester Huybregts is dit programma de ultieme relatietest. Het stel is inmiddels al 2,5 jaar een liefdeskoppel, maar hebben soms twijfels over hun relatie. Miriam Mokhtari kan snel jaloers zijn en Lester Huybregts zou soms graag wat meer vrijheid willen. Zal jaloezie niet de overhand krijgen en komen Miriam en Lester er samen uit na dit avontuur?

Shanta en Joël

De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen inmiddels samen. Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk. Zowel Shanta als Joël krijgen veel aandacht van anderen en hierdoor komt jaloezie bij beiden regelmatig om de hoek kijken.

Koppels Temptation Island 2023 nog samen?

Vraag die we ons natuurlijk dan al meteen stellen: zijn de koppels van Temptation Island 2023 nog samen? Op dit moment durven we daar nog niets over te zeggen, maar als we meer weten, dan delen we dat natuurlijk meteen. We werken dan ook dit artikel bij. Ik ben in ieder geval – na het zien van de eerste twee afleveringen – erg nieuwsgierig naar welke koppels het gaan doorstaan. Hun wensen en verlangens liggen soms toch wel ver uiteen met wat hun partner daadwerkelijk wil. Tja, en als de verleiders en verleidsters – of dien je ze tegenwoordig single mannen en vrouwen te noemen – daar dan op zijn uitgekozen, dan denk ik dat het lastig wordt om de verleiding te weerstaan.

Kampvuur Temptation Island

Het moment waarop we echt kunnen zien hoe de koppels in Temptation Island op elkaar reageren is het Kampvuur. We zien bij het eerste kampvuur (in aflevering 4) dat Mike erg emotioneel is. Hij mist Evie ontzettend en is tot het besef gekomen dat zijn kinderwens-twijfel echt tussen hun in staat. Bij de vrouwen (in aflevering 5) zien we dat de dames al over het minste beginnen te twijfelen aan hun partner… Benieuwd hoe dat verder gaat… En dan hebben we het nog niet over Miriam gehad… Die lijkt om het minste te kunnen ontploffen.

Ramon van der Ploeg en Melanie Stinstra

We maken in aflevering 7 kennis met het nieuwe koppel Ramon en Melanie; zij volgen Mike en Evie op, die naar huis zijn, omdat ze beiden hun antwoorden hadden gekregen. Melanie Stinstra en Ramon van der Ploeg zijn een verrassend koppel. Zij komt uit Friesland; hij woont in Noord-Brabant. De twee leerden elkaar kennen in Antwerpen. Tijdens Temptation Island willen Ramon van der Ploeg en Melanie Stinstra ontdekken of ze klaar zijn voor de volgende stap: samenwonen.

Vrijgezelle mannen

Ben je nieuwsgierig naar de vrijgezelle mannen van Temptation Island: Love or Leave. Hieronder maak je iets uitgebreiders kennis met Michael Liedgens, Ali All Rudbordeh, Chevalier Christoper, Tony van Silfhout, Paul Wennink, Ray, Matty en Jan Reus. Daar zijn in aflevering 3 nog twee extra verleiders bijgekomen, namelijk Quincy Rekers en Yesse Bidjai.

Nieuwe single mannen Temptation Island 2023

 • De 26-jarige Quincy Rekers is geboren in Amersfoort. Hij is in het dagelijkse leven barbier en heeft zijn eigen barbershop: Qlipperbarber. Hij is gek op sporten, maar ook niet vies van feestjes. Zijn charmes? Zijn uitstraling en humor. 
 • Yesse Bidjai is 28 jaar oud en komt uit Zaandam. Hij is een personal trainer / Gym Manager bij BigGym, maar ook een dj. Wat hij zoekt in een vrouw? Een goede mindset, humor en passie. Wist je dat Yesse geboren en getogen is in Den Haag. Hij voetbalde zelfs in de jeugd van ADO Den Haag en mocht meetrainen met SL Benfica in Portugal.

Verleiders Temptation Island 2023

 • De 27-jarige Michael Liedgens is een romanticus en een echte relatieman. Hij is op zoek naar een maatje waar hij de rest van zijn leven mee kan delen. Hij heeft zin om weer verliefd te worden en helemaal voor iemand te kunnen gaan.  
 • Ali Adl Rudbordeh is 21 jaar is een sportieve ondernemer, de gym is zijn tweede thuis. Hij houdt van goede gesprekken en zoekt een diepe connectie. Met zijn dansmoves, sensuele blikken en een mooie lach zijn vrouwen snel onder de indruk van Ali.
 • De 29-jarige Chevalier Christopher is altijd in voor een feestje en een goed gesprek. Deze bartender is klaar met het single leven en staat open voor ware liefde. Deze sfeermaker is op zoek naar een sociale, empathische vrouw, die een positieve ‘vibe’ heeft.  
 • De 26-jarige Tony van Silfhout is als DJ regelmatig achter de draaitafel te vinden en zoekt een dame waar hij veel mee kan lachen. Tony weet wat hij doet en hoopt tijdens dit avontuur iemand te vinden waar hij de rest van zijn leven gelukkig mee kan worden. Benieuwd of je dj Tony van Silfhout kent? Nou, hij draait samen met zijn vriend en collega Daan Eijsberg. Ze vormen het dj-duo Entropie.
 • De 27-jarige Paul Wennink is als personal trainer veel in de sportschool te vinden. Hij zoekt zijn liefde bij een lieve, zorgzame vrouw waar hij goede gesprekken mee kan voeren. Paul is een echte flirt en vindt het belangrijk dat de man de eerste stap zet en een vrouw zich speciaal laat voelen.  
 • De 22-jarige Ray is gek op sporten en werkt in de horeca. Hij is een echte sfeermaker en bouwt graag een feestje. Humor en gezelligheid vindt hij belangrijk in het leven. Ray is een echte flirt en valt op lieve, bescheiden vrouwen. wen. 
 • Matty is 32 jaar en werkzaam als chefkok. Hij biedt graag een luisterend oor en gaat voor iemand volledig door het vuur. Hij is op zoek naar een passievolle vrouw die weet waar ze staat en wat ze wil. Eerlijkheid en loyaliteit staan bij deze single op nummer één. 
 • De 26-jarige Jan Reus is altijd vrolijk en houdt van een feestje. Deze zanger is dan ook op zoek naar een gezelligheidsdier en valt op een lieve, verzorgde dame. Hij vindt het belangrijk dat je iemand altijd in zijn of haar waarde laat en elkaar af en toe vrijlaat.

Verleidsters

Nieuwsgierig naar de verleidsters? Dat zijn Noortje Beemster, Gwen Simons, Samirah Santifort, Melanie van Zenden, Isabelle van de Brug, Olivia Konieczna (die ook wel wordt gelinkt aan Dusty uit Ex on the Beach), Lisa Das en Marisol Soliana. Daar zijn in aflevering drie nog twee vrijgezelle dames bijgekomen: Giulia Rijnders en Danique Schweitz.

Nieuwe Verleidsters Temptation Island 2023

 • Danique Schweitz is 20 jaar oud en komt uit Utrecht. De nieuwe vrijgezel is eigenaar van een tattoo-shop: TattooFabrique, waar ze – exclusief haarzelf – al drie werknemers heeft. Haar type? Een stoere man, die goed weet wat hij wil. En als die man dan ook nog een tattoos heeft, is dat al helemaal mooi meegenomen.
 • Giulia Rijnders is 26 jaar oud en komt uit Den Bosch. Haar ideale man is stoer, maar ook zorgzaam. Daarnaast moet hij initiatief tonen en een luisterend oor kunnen bieden wanneer nodig. Giulia bezit een eigen huis en en eigen bedrijf – ze is eigenaresse van schoonheidssalon Giuulsbeautybom – maar zoekt alleen nog een man om het plaatje compleet te maken.

Single vrouwen Temptation Island 2023

 • De 21-jarige Noortje Beemster is toe aan een serieuze connectie met iemand. Ze weet goed wat ze wil en dit verwacht ze ook van haar toekomstige man. Ze is op zoek naar een stoer, oprecht en enthousiast iemand die sterk in zijn schoenen staat.
 • De 20-jarige Gwen Simons hoopt tijdens dit avontuur liefde te kunnen vinden. Ze is op zoek naar iemand met humor en wil graag een juiste balans tussen samen zijn en elkaar vrijlaten. Humor en vertrouwen vindt ze een echte must in een relatie. Gwen Simons woont op de boerderij en stond al eens op de felbegeerde boerinnenkalender.
 • De 24-jarige Samirah Santifort is klaar voor een nieuwe man in haar leven. Ze valt op een sportieve man die positief in het leven staat. Samirah is een echte praatjesmaker en kan met haar empathie voor mensen altijd goed advies geven.
 • De 26-jarige Melanie van Zenden is gek op sporten en heeft een actief bestaan. Ze is helemaal klaar voor een man in haar leven en valt op een ambitieuze, zelfverzekerde man met humor. Ze gaat graag los op feestjes, maar heeft ook een serieuze kant.
 • De 22-jarige Isabelle van de Brug beschrijft zichzelf als een trouwe knuffelbeer en ziet over een aantal jaar een eigen familie voor zich. Ze is op zoek naar lieve man waar ze op kan bouwen. Ook vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige vriend haar zo nu en dan tegengas kan geven.
 • De 25-jarige Olivia Konieczna staat open voor een connectie. Ze houdt van feestjes en gaat graag naar festivals. Met haar vlotte babbel sluit ze makkelijk vriendschappen. Ze valt op eerlijke, spontane mannen met humor en houdt van gespierde mannen die langer zijn dan zij. 
 • De 21-jarige Lisa Das staat positief in het leven en is vaak in de sportschool te vinden. Ze zoekt een sportieve man die ondernemend en dominant is en het liefst iets ouder is dan zijzelf. De ware is ze nog niet tegengekomen, daar hoopt ze hier verandering in te brengen. 
 • De 25-jarige Marisol Soliana is een relatiemens en is na 1,5 jaar vrijgezel te zijn geweest weer klaar voor de liefde. Ze valt op een verzorgde, spontane man met een sociaal karakter. Ze is een echte knuffelbeer met een pittig randje en hoopt dit ook bij haar partner te vinden.

Foto: Videoland / Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 mei 2023 /