Slechtste Chauffeur van Nederland 2022 met deze deelnemers

Ben jij benieuwd wie de deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2022 zijn (seizoen 11)? In dit artikel praat ik je bij over dit nieuwe seizoen, waarbij we onder andere kennismaken met de nieuwe rij-instructrice Beau Luijten. Je kunt deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2022 iedere woensdagavond bezig zien om 21.20 uur op Play5 en GoPlay. Nederlandse kijkers kunnen het programma (en eerdere seizoenen) kijken op Videoland.

Update: inmiddels is De Slechtste Chauffeur van Nederland 2023 op tv. Klik op de link en ontdek meer over de deelnemers.

Theorie Examen

Het nieuwe seizoen begon in Nederland met een speciale aflevering, waarbij oud-deelnemers hun Theorie Examen nogmaals deden. Onder leiding van presentator John Williams en juryleden Tom Coronel en rij-instructrice Beau Luijten testen zij hun verkeerskennis. De deelnemers waren Bradley en Michael, Henk Westbroek en Chrissie, Jordy en Liesbeth, Michella Kox en Kim, Nour en Thom, Priscilla en Nick, Petra en Myrthe en Truus en Karin. Degene die het minst presteert mag opnieuw meedoen als deelnemer aan De Slechtste Chauffeur van Nederland. Of deze aflevering ook als eerste te zien is – als Play5 start met het uitzenden van De Slechtste Chauffeur van Nederland seizoen 11 – durf ik niet te zeggen.

Rij-instructrice Beau Luijten

Rij-instructrice Beau Luijten uit het Brabantse Wouw vervangt in het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland Patricia Nijman. Waar Patricia fel uit de hoek kan komen, is de 24-jarige Beau een stuk rustiger. Ze werkt 4,5 jaar in het familiebedrijf TLON Wim Luijten in Roosendaal, waar ze instructeur theorie, B, BE & C is.

Terug naar het nieuwe seizoen en de deelnemers…

Bradley Schellekens

Bradley Schellekens scoort het slechtst tijdens het Theorie Examen, dus hem zien we samen met zijn vriend Michael van Weert weer in De Slechtste Chauffeur van Nederland. Vorig jaar schreven we over hem. “Het rijbewijs van de 19-jarige Bradley kostte hem €8.000,- met in totaal 70 rijlessen, maar dat betekent niet dat hij goed kan rijden. Vriend Michael vindt het de hoogste tijd dat zijn onzekerheid afneemt, hij volwassen op de weg wordt én leert inparkeren.” Recent zag je Bradley Schellekens ook als deelnemer in Million Dollar Island. Het programma waar nu een Vlaams-Nederlandse versie van wordt gemaakt.

Deelnemers Slechtste Chauffeur van Nederland 2022

Met Bradley Schellekens kennen we dus de eerste van de deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2022. Maar er maken in totaal zeven chauffeurs kans op deze titel. We zetten de andere zes op een rijtje.

  • Wassima (22) dankt haar rijbewijs alleen aan de slechtste examinator van Nederland. Ze is extreem gevaarlijk. Zo zien we al meteen in de eerste aflevering. Haar bijrijder is Oumaima.
  • Joey (24)  is ontzettend roekeloos achter het stuur en vindt zijn spiegel vooral belangrijk om zijn look in te checken. Best Friend Bella is daar klaar mee.
  • Carlijn (47) is opgegeven door haar collega’s Denise en Melissa van de dierenwinkel. Om in passende cliche’s te blijven: ze rijdt zo traag als een slak, ziet vooral beren op de weg en rijdt als een kip zonder kop. Carlijn krijgt de stempel afhankelijk.
  • Ot (22) is de wegpiraat van dit seizoen. De Hagenees is opgegeven door zijn vriendin Sandra; samen hebben ze een kindje en de jonge moeder maakt zich ernstig zorgen over de veiligheid.
  • Jacqueline (54) is erg onzeker, dat komt door een ongeluk dat ze heeft meegemaakt. Daarbij schoof de auto onder een vrachtwagen. Dochter Eva is de bijrijder van Jacqueline.
  • Angela (26) rijdt asociaal. Ze is opgegeven door haar vriendin Kim, die als bijrijder plaatsneemt.

De Slechtste Chauffeur van Nederland seizoen 11 kijken

De Slechtste Chauffeur van Nederland is vanaf woensdag 14 september wekelijks om 21.20 uur te kijken op Play5 en GoPlay. In Nederland kun je de afleveringen nog terugkijken via Videoland. Wil je GoPlay in Nederland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België kunt zetten.

Foto John Williams: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 april 2022 /