Love Island Rewind: terugblik met deelnemers seizoen 2

Love Island Rewind geeft een exclusieve terugblik op de show met de deelnemers uit seizoen 2 (Nederland en België). Momenteel is Love Island: Rewind alleen te kijken op Streamz. Persoonlijk vermoed ik dat-ie ook nog op Videoland gaat komen, want er komen zowel Vlaamse als Nederlandse deelnemers aan het woord, zoals Imen Dirie, Mert Okatan, Joan Pronk, Remco Diepenhorst, Lisa Moerman, Fabiënne Rosalina Van Heijst, Gianni Aneca en Eilish Flesch.

Nieuw seizoen Love Island

Het nieuwe seizoen van Love Island komt eraan! Om het wachten draaglijker te maken, verrast Streamz de fans met vijf exclusieve reünie afleveringen. In Love Island: Rewind wordt met oud deelnemers terugkeken naar de liefdesavonturen in de villa. Welke tortelduifjes overleefden Love Island 2020? Wie is er niet meer samen? En hoe is het hen na vertrek uit de Villa verder vergaan?

Love Island Rewind: Mert & Joan

In Love Island Rewind worden elke aflevering oud Islanders verwelkomd om terug te blikken op hun Love Island avontuur. De online reeks wordt afgetrapt met het winnende koppel van seizoen 2: Joan Pronk en Mert Otakan. Het duurde even voor ze elkaar echt vonden, maar ze werden voor de ogen van Vlaanderen en Nederland onafschijdelijk. Ze vertellen over hoe ze voor elkaar vielen, de strubbelingen na de introductie van Casa Amor en hoe ze elkaar uiteindelijk toch uit het oog verloren. Want de nieuwe partner van één van de twee maakt ook een verschijning.

Reünie Love Island 2020

Andere ex-Islanders die terugkeren tijdens deze reünie van Love Island 2020 zijn:

  • Fabiënne Rosalina Van Heijst, de allereerste bombshell ooit.
  • Remco Diepenhorst en Imen Dirie, die zielsgelukkig leken op het eiland tot bleek dat Remco nog een mysterieuze liefde had in Nederland. (dat mysterieuze meisje; nu de nieuwe vriendin van Remco Diepenhorst zien we ook in Love Island Rewind).
  • Lisa Moerman, die in de villa meteen haar droompartner leek gevonden te hebben
  • Eilisch Flesch en Gianni Aneca, de twee bombshells die de liefde vonden bij elkaar. Naast het delen van hun eigen verhaal, kijken ze ook mee terug op de ervaringen van hun mede-Islanders.

Tenslotte hebben ze ook allemaal een tip klaar voor de aanstormende Islanders die vanaf 11 juli op zoek gaan naar de ware liefde.

Love Island Rewind kijken

Deze terugblik op Love Island 2020 (of te wel seizoen 2 in België en Nederland) is een productie van Tigris Media voor Streamz en is vanaf 30 juni exclusief te zien op het Vlaamse streamingplatform. Het nieuwe seizoen van Love Island is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland en zal vanaf 11 juli dagelijks te zien bij Streamz. Streamz kijken in Nederland? We schreven er hier over, maar het is wel lastig.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 juni 2022 /