First Dates Valentijn Special 2022 met deze bekende Nederlanders

Valentijnsdag betekent dat het weer tijd is voor de First Dates Valentijn Special! In 2022 zijn Shirley Cramer, Imca Marina, Adelheid Roosen, Fawry not Sawry en Santino de bekende Nederlanders, die op zoek gaan naar liefde in het First Dates Restaurant. De First Dates Valentijn Special is vanavond (14 februari) te kijken om 19.25 uur bij BNNVARA op NPO3.

Bekende Nederlanders in First Dates Valentijn Special 2022

De bekende Nederlanders die meedoen aan First Dates Valentijn Special 2022 zijn:

  • Shirley Cramer, die je kunt kennen van OnlyFans, Ex on the beach en Temptation Island VIPS.
  • Imca Marina is een bekende zangeres en tegenwoordig werkzaam als trouwambtenaar.
  • Farja Farvardin is de echte naam van roddelkoning Fawry not Sawry van RUMAG.
  • Adelheid Roosen is theatermaakster en actrice.
  • Santino Sanchez de Movellan ken je van zijn YouTube kanaal SanDDayHD.

Ontdek meer over de dates tijdens First Dates Valentijn Special 2022

Shirley Cramer

De Rotterdamse influencer Shirley Cramer (27), die bekend is van Ex on the Beach en Temptation Island VIPS (hetzelfde seizoen als Fabrizio) is op zoek naar een stoere badboy met goede intenties. Danny heeft die badboy-look, maar ook een lief innerlijk. Dus wat dat betreft lijkt het een match made in heaven. Maar eenmaal aan tafel geeft Shirley Cramer hem een flinke uitdaging. Wat vindt Danny van Shirley’s OnlyFans account? En verovert hij haar hart?

Imca Marina

Imca Marina (80) is een bekende zangeres met een mooie carrière, maar op liefdesgebied is ze minder succesvol. Ze gelooft nog wel in de liefde en daarom komt ze naar het First Dates Restaurant. Voor haar date Harry is het geen onbekend terrein. Hij is een oude bekende van First Dates en hij hoopt nu op een betere afloop. Hij kan alleen niet echt geloven dat dé Imca Marina voor hem zit.

Hoe vinden jullie maître Denise Dest?

Fawry not Sawry

Roddelkoning en presentator Farja Farvardin aka Fawry not Sawry (29) weet alle ins en outs van realitysterren, maar zijn eigen leven was niet altijd glitter and glamour. Opgroeien als gay in een Islamitisch gezin was lastig voor hem; hij kwam pas op zijn 24e uit de kast bij zijn ouders. Zijn match Jordie weet daar alles van. Beide zijn laatbloeiers en nu serieus op zoek naar de liefde. Blijkt Jordie de prins op het witte paard voor Farja Farvardin (Fawry not Sawry) in First Dates Valentijn Special? 

Adelheid Roosen

De sprankelende theatermaakster Adelheid Roosen (63) is bevlogen in haar werk, maar op liefdesgebied is het vlammetje al even gedoofd. Ze heeft nog nooit echt gedatet, maar ze is gek op flirten en zoenen. Adelheid Roosen hoopt iemand te vinden die ook van zoenen houdt. Een avontuurlijk type, die open-minded is en vurig in het leven staat. En zo iemand is de 59-jarige Frans. Slaat de vonk over tussen hen? 

Deze bekende Nederlanders gingen eerder op zoek naar de liefde in First Dates: Valentijnsspecial 2021 en editie First Dates met BN’ers.

Santino Sanchez de Movellan

Santino Sanchez de Movellan (24) is een van de grootste gaming influencers in binnen- en buitenland. Voor zijn video’s reist hij de wereld over, maar het is nog niet gelukt om de liefde te vinden. Zijn date Kiki (24) heeft een harde eis: haar toekomstige vriend moet van dieren houden. Voldoet Santino Sanchez de Movellan aan deze eis en gaat hij mee op een puppy date?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 februari 2022 /