Echte Meisjes In De Jungle deelnemers 2023 en Valerio Zeno

Echte Meisjes In De Jungle is terug op tv in 2023. De show die voor het laatst op tv was in 2013 is nu te kijken op Videoland en wordt gepresenteerd door Valerio Zeno. Ontdek hier alles over de Echte Meisjes In De Jungle deelnemers Gaby Blaaser, Louisa Janssen , Diva Maria Brons, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Vollkers, Annebel Visscher en Channah Koerten.

Echte Meisjes in De Junge op Streamz

In Nederland zag je Echte Meisjes in De Jungle in januari 2023 op Videoland; in België is Echte Meisjes In De Jungle vanaf donderdag 16 november 2023 op Streamz te kijken. Dit is de reden dat dit bericht van 9 januari 2023 een update heeft gekregen. Daarnaast komt er ook een 2024 seizoen aan. Blijf ons volgen via Instagram, Facebook, WhatsApp én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Echte Meisjes in De Jungle

Echte Meisjes in De Jungle is terug! Het programma dat in 2011 voor het eerst te zien was op RTL5 (met presentator Quintis Ristie) kun je nu iedere maandag kijken op Videoland. Waar Ad Visser seizoen 2 presenteerde en Patty Brard seizoen 3, daar wordt de Videoland editie van Echte Meisjes in de Jungle gepresenteerd door Valerio Zeno. Onder zijn leiding gaan de deelnemers – bekende Nederlandse reality-tv sterren – de strijd met elkaar aan in de jungle. Ze worden hiervoor opgedeeld in twee teams: Si Fah Sweethearts en Si Deng Babes.

Echte Meisjes in De Jungle deelnemers

Wie de uitdaging in 2023 aan gaan? Dat zijn de Echte Meisjes in De Jungle deelnemers Gaby Blaaser, Louisa Janssen , Diva Maria Brons, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Vollkers, Annebel Visscher en Channah Koerten. De Echte Meisjes in de Jungle deelnemers zitten in twee teams: Si Fah Sweethearts (Channah, Michella, Lena, Diva, Louisa en Kelly) en Si Deng Babes (Janice, Gaby, Annabel, Jill, Esmee en Fabiola). De naam van Michella Kox valt hierbij meteen op zij deed eerder mee aan het eerste seizoen van Echte meisjes in de jungle (2011) en Echte meisjes op de prairie (2013).

Ontdek Echte Meisjes in De Jungle deelnemers 2023; hier ken je de realitysterren van.

Michella Kox

We leerden Michella Kox uit Arnhem (Klarendal) in 2008 kennen als deelneemster aan het tweede seizoen van Dames in de Dop. Zij won dat seizoen, waarna ze in 2011 voor het eerst meedeed aan Echte Meisjes in de Jungle. Het fragment dat je uit die tijd misschien nog wel herkent, is de vechtpartij met mede-deelneemster Amanda Balk. Twee jaar later deed ze mee aan Echte Meisjes op de Prairie. Maar we zagen haar daarna ook in Lust, Liefde of Laten Lopen, Shopping Queens VIPS, Boxing Stars en niet te vergeten De slechtste chauffeur van Nederland VIPS, waarna ze op Videoland haar eigen programma Michella rijdt door kreeg. Eerder maakte ze voor RTL XL al De Rijdende Vechter en zag je haar als presentatrice van Temptation Talk. Vorig jaar zagen we haar als deelneemster aan Celebrity Apprentice op Videoland.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser leerde we kennen als Jolé in Spangas, maar ze was tussen 2014 en 2016 ook te zien in Goede tijden, slechte tijden als Sacha Kramer. Zij was te zien in de eerste Nederlandse editie van De bachelorette (kortom: de Nederlandse Elke Clijsters). Maar in Nederland is ze ook bekend van  Ranking the Stars en heeft ze op Videoland haar eigen fitness-show. Daarnaast deed ze mee aan het eerste seizoen van Special Forces VIPS. Recent is bekend geworden dat Gaby Blaaser zwanger is. Of zoals ze het zelf noemt ‘het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen’.

Channah Koerten

Channah Koerten behoort net als Gaby Blaaser en Louisa Janssen tot de meest bekende deelnemers Echte Meisjes in De Jungle 2023. We zagen haar al in verschillende hoedanigheden op tv. We leerden haar kennen in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 3. Haar ex Quentin kwam toen het strand oplopen en de twee hadden het op tv én daarna weer erg gezellig. Zo volgden deelname aan Temptation Island VIPS. Het stel moest de reeks verlaten, omdat Channah zwanger bleek. Het stel werd vervolgens gevolgd op tv rond de zwangerschap (iedereen kon de vliegensvlugge bevalling van hun tweede kindje zelfs zien) en hun plannen om te emigreren naar Curacao in De Koertjes naar Curaçao. Channah Koerten is presentatrice van Meekijken Met… bij MTV. Ze gaat dan samen met een Ex On The Beach: Double Dutch deelnemer én zijn of haar vrienden en familie kijken naar de aflevering. Ze schreef het boek Still Channah from the block

Louisa Janssen

Louisa Janssen zag je – net als Michella Kox – eerder met haar man Rowan van de Bovenkamp (die eerst als Rosanna door het leven ging) in De slechtste chauffeur van Nederland. Maar bij het grote publiek zijn zij natuurlijk bekend van Onze Transgender Liefde (waarin ook de zwangerschap en komst van hun kindje werden gedeeld). Deze reeks was zo’n succes dat er nog meer reality-programma’s voor Louisa en Rowan op TLC volgden. Louisa Janssen is transgender; zelf werd ze in 1985 geboren met de naam Lowieke Janssen. In 2003 kwam ze voor het eerst op tv met haar auditie bij Idols. Vervolgens vertelde ze bij Man Bijt Hond over dat ze zich geen jonge voelde; iets dat bij haar ouders op het woonwagenkamp niet werd geaccepteerd. Later zagen we haar nog als Cher bij My Name Is. Ze heeft verschillende singles uitgebracht. Recent zag je haar op tv in Rowan & Louisa: op de camping.

Leestip: Het Transgender Boek

Diva Maria Brons

Diva Maria leerden we kennen in De Bachelor. Ze was één van de deelneemsters die het hart van dj Tony Junior wilde veroveren. Ze viel daarbij op door haar opvallende stem. We zagen haar daarna ook in de Ranking The Stars Videoland Special. Diva Brons is de dochter van ondernemer David Brons; hij begon softwarebedrijf Davilex en had daarna succes met discotheek Matrixx in Nijmegen. Daarnaast is hij festivalorganisator van bijvoorbeeld Emporium en Dreamfields. Diva Maria Brons is zelf ook onderneemster; je kunt haar kennen van Forces Vintage en Maui Loa beauty. Daarnaast kun je haar kennen als dj Sugarush.

Janice Blok

Janice Blok zagen we – volgens mij – voor het eerst op tv toen ze in 2011 meedeed aan de talentenjacht X Factor met de meidengroep Sway met Aïcha Gill en Saja Katte. Later heeft ze ook nog solo meegedaan aan deze show. Verder kennen we haar als vlogger/influencer en de inmiddels ex van Donny Roelvink. Je kunt haar anno 2023 kennen van Fucked Up Social Life. Als actrice zag je haar in De Tatta’s.

Lena Semenova

Lena Semenova uit Leeuwarden leerde we kennen in Ex on the Beach: double Dutch seizoen 4. Dit was het seizoen met Sjessy, Stacy, Viktor, Brody, Diaz (die we zagen in de documentaire Chasing beauty, Elias en Robin. Daarna was ze ook te zien bij Eating With My Ex. Recent vertelde Lena dat ze na EONTB suïcidaal was. Iedereen herkende haar plots op straat en daar was ze niet op voorbereid. Ze kwam ook nog in het nieuws, nadat ze een auto-ongeluk kreeg onder invloed van lachgas. In die tijd was ze ‘zwaar verslaafd aan dat spul’.

Jill Goede

De lezers van VlaamsKijken kennen Jill Goede als winnares van de eerste ‘nieuwe’ Big Brother. Iedereen hoopte toen op een romance tussen haar en de Vlaamse deelnemer Thomas. Jill Goede uit Landsmeer woont inmiddels samen met Leroy de Rouw, die je kent uit Big Brother 2022. Ze heeft daarnaast een webshop met kleding. Nu is ze dus één van de deelnemers aan Echte Meisjes in De Jungle 2023.

Wist je dat het nieuwe seizoen van Big Brother ook weer start?

Kelly Heruer

Kelly Heruer kun je kennen uit A Star is Born op Videoland; ze werd gevold toen ze een babytje kreeg met haar vriend Jethro Galung (die eerst de man van die andere Echte Meisjes in De Jungle deelneemster Gaby Blaaser wilde worden in De Bachelorette). In het dagelijkse leven runt ze het bedrijf No Everage Brand.

Esmée Ipema

Esmée Ipema leerden we kennen samen met haar zus Sharon als de Terror Twins uit Ex on the Beach. We zagen het duo voor het eerst in seizoen twee en ook in seizoen vijf waren de dames weer van de partij. In dat vijfde seizoen zagen we bijvoorbeeld ook Harrie Snijders. Net als Kelly Heruer zag je Esmée ook in A Star is Born; de zwangerschap van haar zus Sharon was één van de centrale verhalen uit de reeks. Samen met haar tweelingzus zag je Esmée Ipema ook in hun eigen programma Double trouble. En nu is ze dus één van de deelnemers in Echte Meisjes in de Jungle 2023. Recent zag je haar ook in Good Luck Guys (ook een survival programma met influencers).

Fabiola Volkers

Fabiola Volkers kun je bijvoorbeeld kennen uit Holland’s Next Top Model; na één aflevering moest ze de wedstrijd al verlaten. In 2018 zagen we haar in Temptation Island VIPS. Ze zorgde toen voor een breuk tussen Niels en Rosanna (die je later samen zag in de documentaire OnlyFans Uncovered). Fabiola Volkers zagen we recent in de documentaire Please Hate Me. Wist je dat ze al vanaf jonge leeftijd bekend wil worden? Ze deed bijvoorbeeld mee aan het Junior Songfestival en het programma The Host of Holland.

Annebel Visscher

Annebel Visscher leerden we vorig jaar kennen in Temptation Island: Love or Leave (het seizoen waarbij de open relatie van Ivo en Maris een veelbesproken thema was). Ze was destijds vijf jaar samen met René. Annebel was toen werkzaam als medewerkster klantenservice, maar inmiddels is ze vooral veel online te zien. Zo heeft ze op Instagram en TikTok de nodige volgers.

Presentator Valerio Zeno

Voor Valerio Zeno betekent dit ook een terugkeer op tv. We kennen hem natuurlijk als presentator van verschillende programma’s bij BNN, zoals Proefkonijnen met Dennis Storm en Dennis vs Valerio. Hij heeft ook seizoenen van Je zal het maar hebben en Over Mijn Lijk gepresenteerd. In 20218 werd Valerio Zeno ontslagen bij BNNVARA. Echte Meisjes in De Jungle betekent voor hem een terugkeer in een ‘groot’ programma. Toch verdween hij nooit helemaal uit de schijnwerpers; zo presenteerde hij de podcast talkshow Sneakerjagers on Air. We kennen hem ook als dj Phalerieau.

Echte Meisjes in De Jungle terugkijken

Wil je Echte Meisjes in De Jungle terugkijken, dan kan dit op Videoland. Hier vind je het 2023 editie. Iedere maandag komt er een nieuwe aflevering online. De aftrap werd gegeven met de eerste twee afleveringen. Wil je de oude seizoenen van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken, dan is daar (op dit moment) geen mogelijkheid voor. Mogelijk dat de seizoenen nogmaals worden aangeboden op Videoland als deze terugkeer succesvol is. Op YouTube zijn er nog wel wat fragmenten van eerdere edities terug te kijken. In België staat het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle op Streamz.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 november 2023 /