#LikeMe in Concert 3 (Sportpaleis Antwerpen, 2022) kijken

#LIkeMe in Concert 3 is vanavond – op zondag 31 december 2023 – te kijken om 22.45 uur op Eén. Na de jaarwisseling wordt het concert de hele nacht in herhaling uitgezonden. In de uitzending zie je een samenvatting van het concert dat de #LikeMe cast in april 2022 gaf in het Sportpaleis Antwerpen. Deze concerten zijn door corona verschillende malen verschoven. Destijds geen kaartje kunnen bemachtigen (of kon je er helaas niet bij zijn), dan kun je nu dus kijken op tv naar #LikeMe in Concert 3.

Auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht van 7 mei 2022 een update gegeven op 31 december 2023. #LikeMe in Concert 3 is namelijk tijdens de jaarwisseling op VRT1 te kijken.

LikeMe in Concert 2022

Maar liefst vier keer trad de cast van #LikeMe op in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. Duizenden bezoekers zongen met het hele gezin alle hits van de afgelopen drie seizoenen van Like Me mee. En nu kun je de hoogtepunten dus terugkijken op tv. Je kunt kijken naar #LikeMe in Concert 3 van 19.40 tot 20.40 uur. Een uurtje genieten dus! Met onder andere: Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Scott (Danny Dorland), Maria (Sali Haidara) en Emma (Lotte De Clerck).

Like Me in Sportpaleis

Waar de cast van #LikeMe jaren geleden nog bestond uit heel veel onbekende gezichten, daar kennen we Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Scott (Danny Dorland), Maria (Sali Haidara) en Emma (Lotte De Clerck) nu natuurlijk veel beter. Wat genoten we van ze met Like Me in het Sportpaleis én in 2023 zijn ze daar weer terug. Sterker nog: Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac werken hard aan hun muziekcarrière. We hebben al van tal van hits mogen genieten. En Camille Dhont en Maksim Stojanac hebben beide zelfs al een cd met eigen nummers uitgebracht.

Like Me artiesten!

Concert #LikeMe 2023

Opmerkelijk dat de VRT er voor kiest om tijdens de jaarwisseling het #LikeMe Concert uit 2022 uit te zenden, want ook in 2023 was er een concert in het Sportpaleis Antwerpen. De cast van Like Me – met in ieder geval Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Scott (Danny Dorland), Maria (Sali Haidara) en Emma (Lotte De Clerck) – was van de partij! Wil je het concert uit 2023 kijken, dan kan dit via VRT MAX. Lees hier meer over het vierde concert.

Eerder konden we ook al kijken op tv naar #LikeMe in Concert 2 en #LikeMe in Concert 1.

#LikeMe The Final Concert 2024

2023 betekende ook het laatste seizoen van #LikeMe. In 2024 zien we ze nog een keer samen. Vanaf zaterdag 13 januari 2024 staan ze met #LikeMe The Final Concert namelijk in het Sportpaleis Antwerpen. Ze geven door de grote belangstelling maar liefst vier shows, die allemaal uitverkocht zijn.

Like Me concert 2022 kijken

Wil je het Like Me concert 2022 kijken? Dat kan op VRT1 en VRT MAX. Je kunt op VRT MAX ook de #LikeMe concerten uit 2019, 2021 en 2023 terugkijken. Woon je buiten België, dan is dit alleen mogelijk met een VPN Verbinding.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /