Drop Off seizoen 2 met Francisco Schuster en Charlotte Sieben

Charlotte Sieben en Francisco Schuster zijn vanaf vandaag – maandag 4 december 2023 – elke dag om 18.00 uur te zien op VTM GO in een nieuwe aflevering van Drop Off seizoen 2. Lukt het de #LikeMe acteur en Familie actrice om van bestemming onbekend naar huis te liften in slechtst tien dagen?

Drop Off seizoen 2

Het eerste seizoen van Drop Off was recent nog op tv te zien, maar nu is het tijd voor seizoen 2 met Charlotte Sieben en Francisco Schuster. Lukt het dit duo om in tien dagen thuis te bereiken vanaf een onbekende locatie? Een moeilijke opdracht, want ze moeten dit al liftend én zonder centen op zak redden. Welke creatieve ideeën bedenken ze om geld te verdienen? Verlegt Francisco zijn grenzen en slaapt hij op een matje onder de blote hemel? En zal de chaotische Charlotte haar aanpak moeten inruilen voor een meer georganiseerde strategie? 

Drop Off: Francisco Schuster en Charlotte Sieben

Francisco Schuster en Charlotte Sieben gaan dus de uitdaging aan in Drop Off seizoen 2. De acteurs (Charlotte kennen we uit Familie en Francisco uit #LikeMe) hebben alvast enkele reisvoorkeuren, maar worden die wensen ook realiteit? “Alaska? Daarvoor bedank ik liever. Ik wil niet bevriezen. Liever een rendez-vous met de zon in het warme Griekenland”, lacht Charlotte. Haar mede-avonturier Francisco maakt zich dan weer zorgen over andere dingen: “Ik pak sowieso mijn beautycase mee. Skincare is een absolute must, waar ik ook ben.” Wat betreft de soundtrack van hun reis? Daar zijn de twee het volledig over eens: “Honderd procent Party in the U.S.A. van Miley Cyrus! Het gaat leuk worden, we hebben er kei veel zin in!” Dat Francisco Schuster geen uitdaging uit de weg gaat, zagen we ook al in Special Forces: Wie Durft Wint. Je zag hem ook als presentator van Thrift You Up.

Wist je dat de personages van Charlotte Sieben en Francisco Schuster in respectievelijk Familie en #LikeMe hun eigen boeken hebben? Tik op de serie-naam om ze te ontdekken.

Gerben Tuerlinckx en Arno The Kid

Gerben en Arno bewezen in het eerste seizoen Drop Of al dat de opdracht in de VTM GO SHORTIE Drop Off niet voor watjes is. De heren werden geblinddoekt gedropt in Bulgarije en legden al liftend en al stappend een indrukwekkende reis van 2738 kilometer af. Ze trotseerden de wildernis en brachten de nacht door op 10 primitieve slaapplaatsen. Uiteindelijk slaagden ze erin om na 10 dagen en één uur terug thuis te komen. Gerben en Arno waren dus net een uurtje te laat.

VTM GO

Slagen Charlotte en Francisco wel in het opzet en kunnen ze hun voorgangers overtreffen? Gaan ze nog verder, sneller en wilder? Je ziet het vanaf maandag 4 december elke dag om 18.00 uur op VTM GO. Daar vind je ook het eerste seizoen. Vanuit Nederland (of elders buiten België kijken) lees dan: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 december 2023 /