Camille Dhont is Miss Poes en wint The Masked Singer België 2022

Camille Dhont is Miss Poes in The Masked Singer België in 2022. In de finale blaast ze Ridder en Konijn volledig weg, waardoor ze zich winnares mag noemen van dit tweede seizoen. Tien weken lang wist ze bij de speurders en bij kijkend Vlaanderen mist te strooien over haar echte identiteit. 

Dacht jij ook: Camille Dhont is Miss Poes? Laat het weten op onze Instagram.

Dat de actrice wel raad weet met een podium bewees ze eerder natuurlijk met haar #LikeMe-collega’s, dj Regi én solo. Camille Dhont zorgt keer op keer voor vuurwerk! In Behind The Mask vertelt ze hoe dit avontuur voor haar was; de aflevering is nu op VTM Go te zien en woensdag 23 maart om 20u35 bij VTM te kijken.

Camille Dhont winnares The Masked Singer seizoen 2

De slotaflevering van The Masked Singer was een finale vol verrassingen, want ook de maskers van Ridder en Konijn vielen af. De gangster bunny moest als eerste zijn identiteit prijsgeven en van achter het masker verscheen politicus Conner Rousseau. Ridder verzilverde een tweede plek en die was weggelegd voor 2 Fabiola-zangeres Loredana.

Wist je dat Camille Dhont en Loredana elkaar al kennen? Ze zitten namelijk beide in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek.

Camille Dhont is Miss Poes

Camille Dhont bewees als Miss Poes in de finale dat ze moeiteloos in de voetsporen kan treden van Beyoncé en Mariah Carey. Ze bezorgde de speurders kippenvel over heel het lichaam. Na haar overwinning hield ze het dan ook niet droog, zo blijkt uit Behind The Mask op VTM GO. “De winnares van The Masked Singer? Ikke? Wat een eer! Dat is echt zot!”, aldus Camille Dhont.

Miss Poes en de kat van Camille Dhont

De actrice uit #LikeMe vertelt hoe het kostuum van Miss Poes tot stand is gekomen. “Toen de kleedsters bij mij thuis kwamen liep mijn eigen kat hier rond. Normaal zou Miss Poes een gevlekte kat zijn, maar de vacht van Miss Poes is dus gebaseerd op mijn eigen huisdiertje.”

Ontdek hier alles over de deelnemers aan The Masked Singer 2022 in België.

Stress om zware staart

De zware staart bezorgde Camille Dhont wel wat stress. “Als ik een klein beetje bewoog schoof die naar de kant en drukte zo hard op mijn buik dat ik bijna niet kon zingen. Toen ik op de grond moest vallen dacht ik echt: ‘Dit nummer moet gedaan zijn want ik kan niet meer (lacht)’.”

Camille Dhont wint The Masked Singer België

Dat ze The Masked Singer heeft gewonnen – en daarmee de opvolgster is van Koningin Sandra Kim – kan Camille Dhont nog altijd niet geloven. “Als ik terugkijk op het hele parcours kan ik niets anders zeggen dan dat ik zo dankbaar ben dat ik dit heb mogen doen. Ik heb het met twee handen vastgegrepen en mijn grenzen heel erg verlegd. Ik denk dat ik in die vijf maanden meer ervaring heb opgedaan dan dat ik al had in mijn hele leven. Ik wil dit gewoon morgen terug opnieuw doen, wat een ervaring!”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 maart 2022 /