#LikeMe in Concert op Ketnet

Goed nieuws voor #LikeMe fans vandaag. Niet alleen was de eerste aflevering van de #LikeMe Winterspecial te zien; ook het concert wordt vandaag uitgezonden op Ketnet. Om 18.29 uur is het zover. En wij hebben alvast de nodige foto’s van dit optreden.

#LikeMe in Concert

#LikeMe in concert is een spetterende liveshow voor jong en oud met muziek uit de populaire serie. Het is een opname van het concert dat de cast op 7 april 2019 twee keer gaf. Ze stonden in een bomvolle Lotto Arena in Antwerpen. Net als in de populaire serie op televisie laten de vijf hoofdpersonages het publiek kennismaken met de muziek van vroeger in een hedendaags jasje, maar nu helemaal live. Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een spetterende show voor jong en oud met gastoptredens van Hugo Sigal en Janine Bisschops.

Optredens 2021

In 2020 zou de cast van #LikeMe eigenlijk weer optreden in de Lotto Arena. maar liefst twaalf shows waren volledig uitverkocht. Maar door het coronavirus kon dit niet doorgaan. Gelukkig is er goed nieuws voor de fans. De optredens zijn verplaatst naar 2021. Dan zal de cast hun Vlaamse en Nederlandse klassiekers ten gehore brengen in het Antwerpse Sportpaleis. Dit is een veel grotere zaal waar ze in ieder geval vier keer zullen optreden. Voor nu staat dat gepland op zaterdag 13 en zondag 14 maart 2021.

Inmiddels zijn er ook tal van #LikeMe producten verkrijgbaar.

Winterspecials & boeken

Helaas heeft het coronavirus ook het opnameschema van #LikeMe in de war geschopt. Op het derde seizoen is het dus nog even wachten tot 2022. Maar voor die tijd maakt de cast wel winterspecials. De eerste aflevering was vanochtend (20 december) op Ketnet te zien. Daarnaast kunnen de fans ook nog steeds genieten van de boekenreeks, waarbij nu Caro 2 is verschenen. Daarnaast kun je Pommelien Thijs zien in de film De Familie Claus.

Foto’s van concert #LikeMe 2019

Foto’s: VRT – Kris Van de Sande

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

20 december 2020 /