Liefde voor Muziek deelnemers 2022: Camille Dhont

Camille Dhont staat centraal in de vijfde aflevering van Liefde voor Muziek 2022. Wat zullen de andere deelnemers aan Liefde voor Muziek 2022 van haar songs maken. Ontdek hier alvast meer over de optredens van Davina Michelle, Suzan & Freek, Koen Buyse (Zornik), Margriet Hermans, Ozark Henry en Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola. Te kijken op maandag 2 mei om 20.35 uur bij VTM en natuurlijk terug te kijken op VTM Go.

Liefde voor Muziek 2022 deelnemers

De artiesten die meedoen aan Liefde voor Muziek seizoen 8 zijn: Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, Camille Dhont (die je kent uit #LikeMe), Ozark Henry, Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana (2 Fabiola) en Suzan & Freek. Daarbij vallen meteen verschillende dingen op. Zo namen Loredana en Camille het recent tegen elkaar op in The Masked Singer 2022 als Miss Poes en Ridder. En met Davina Michelle en Suzan & Freek zijn er in dit nieuwe seizoen Liefde voor Muziek op VTM ook twee Nederlandse acts vertegenwoordigd.

Meer weten over de deelnemers aan Liefde voor Muziek 2022:

Of lees ons uitgebreide artikel: Liefde voor Muziek: artiesten nieuw seizoen met o.a. Camille.

Camille Dhont in Liefde voor Muziek 2022

Week na week wist Camille Dhont als jongste van de bende de harten van kijkend Vlaanderen te veroveren met haar krachtige stem, originele nummers en unieke outfits. In de vijfde aflevering van Liefde voor Muziek 2022 zijn de songs van Camille Dhont die een compleet nieuw jasje krijgen.

Margriet Hermans en Celien zingen Vechter

Margriet zorgt voor een verrassing van formaat wanneer dochter Celien plots het podium komt opgewandeld. “Ik heb mijn vechtertje meegebracht, mijn dochter Celien. Haar naam komt van Marcelien en dat betekent vechter. En het is ook van toepassing op Camille want zij is ook een vechtertje”, vertelt Margriet. Samen zorgen de ladies voor een kippenvelmoment met hun duet van de hit Vechter, dat Camille diep raakt. Je zag Celien ook al zingen in Margriet De Musical.

Ozark Henry zingt Vuurwerk

Camille Dhont parkeerde zich met haar eerste solonummer Vuurwerk meteen in de hoogste regionen van de Ultratop 50. Het is Ozark Henry die zijn oog liet vallen op deze hit: “Ik denk dat iedereen dit nummer graag had gedaan. Het is een heel matuur nummer en dus ook op mijn leeftijd makkelijk om te brengen.”

Superhero Koen Buyse

Ook voor Koen Buyse van Zornik was het meteen duidelijk welk lied hij wou coveren. Hij gaat de emotionele toer op met Superhero. Een nummer dat Camille heel nauw aan het hart ligt: “Ik heb het nummer geschreven voor een vriend van mij die een passie had voor zingen en die een paar jaar geleden overleden is. Ik wil hem verder laten leven door dit nummer.”

Davina Michelle Vergeet De Tijd

Davina Michelle brengt een gevoelige cover van Vergeet De Tijd, de song waarmee CAMILLE samen met hitkanon Regi doorbrak in Vlaanderen. “Daar ga ik weer met mijn tranen. Ik hoop dat ik later zo’n stem heb als jij”, concludeert Camille na de performance.

2 Fabiola: Je Suis Là

Pat Krimson en Loredana van 2 Fabiola gooien het maandag over een heel andere boeg en gaan de Franse toer op. “Het nummer Je Suis Là springt er voor ons echt uit. De betekenis en de woorden zijn heel mooi.”

Waarom Suzan & Freek

Suzan & Freek vonden het dan weer niet evident om een keuze te maken: “We konden wel vier of vijf liedjes kiezen maar we mochten er maar eentje doen. We hebben voor het liedje Waarom gekozen, dat je alleen met de piano zingt.” Het duo tovert een grote glimlach op het gezicht van Camille: “Ik was even vergeten dat ik dat nummer had geschreven.”

Camille Dhont zingt K3

Om af te sluiten brengt Camille Dhont in Liefde voor Muziek 2022 zelf Verliefd van K3. “Mijn liefde voor muziek is gestart bij K3. Ik had een K3-dansmat. Daardoor ontdekte ik dat ik het super leuk vond om te zingen en te dansen. Bovendien kan je het gevoel van verliefd zijn vergelijken met op het podium staan en heeft deze groep mijn hart veroverd.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 mei 2022 /