Maksim Stojanac is Leeuw in The Masked Singer België 2023

Maksim Stojanac is Leeuw in The Masked Singer België (2023). Een ontmaskering die velen hadden zien aankomen. Maar natuurlijk wel een leuke voor de vele #LikeMe-fans. Ontdek in Behind The Mask hoe Maksim Stojanac het vond om mee te doen aan The Masked Singer seizoen 3. Hier lees je alvast meer over zijn deelname.

Ontdek hier alles over deelnemers The Masked Singer seizoen 3. We hebben daarnaast ook nog een cadeautip voor The Masked Singer fans.

#LikeMe

Een bijzondere periode voor Maksim Stojanac; na vier seizoenen kwam afgelopen woensdag de laatste aflevering van #LikeMe op tv en nu is hij dus ook nog eens ontmaskerd als Leeuw… Op dit moment geeft hij concerten met #LikeMe én hij is – net als een ander #LikeMe gezicht (of worden het er nog meer) – ook bij The Masked Singer concert Sportpaleis. Recent won hij trouwens wel een andere muziekshow: Tulpen uit Antwerpen.

Maksim Stojanac is Leeuw

“Ik zweer u: als er nu een filmpje komt met Maksim die zegt dat hij Leeuw niet is, dan doe ik mijn broek uit”, waarschuwde speurder Andy Peelman in The Masked Singer show 9. De ‘bel van de waarheid’ sloot hoofdverdachte Maksim Stojanac gelukkig niet uit. Meer zelfs, aan het einde van de show werd Leeuw onverbiddelijk ontmaskerd en moest de #LikeMe-ster het roze leeuwenpak opbergen. Een ontmaskering die het puntentotaal van heel wat thuisspeurders naar omhoog stuwt in de Guessing Game.

Choreo’s drempel voor Leeuw Maksim Stojanac

In Behind The Mask op VTM GO geeft Maksim een unieke inkijk in zijn parcours als Leeuw. Van bij de zangsessies tot de dansrepetities, waarin hij zijn heupen moest loszwaaien. “Mensen denken dat dit mijn second nature is omdat ik zoveel choreo’s heb gedaan in #LikeMe, maar voor mij was dit elke keer weer een drempel”, bekent hij.

Sexy gevoel

“Ik beweeg bijna nooit. Als ik in een discotheek ben, ga ik niet zoals Leeuw de hele show stelen. Ik zet me dan braaf in een hoekje met een drankje en doe een stap naar links en naar rechts, maar probeer niet te veel op te vallen. Leeuw, die leeft voor de shine. Dat sexy gevoel, dat vond ik moeilijk om te spelen”, aldus Maksim Stojanac, die je recent nog zag in het indrukwekkende Tussen oorlog en leven.

Leeuwenpak

Het leeuwenpak maakte meteen een grote indruk op Maksim. “Dit is brutaal mooi!”, luidde zijn eerste reactie. “Maar tijdens de eerste show merkte ik vooral hoe zwaar het was. De broek was in leer en heel breed met allemaal metalen pailletten op. Het gewicht trok de hele tijd naar beneden, alsof mijn broek elk moment kon afzakken.”

Geheim houden voor #LikeMe collega’s

En dan was er nog een andere uitdaging: de geheimhouding. Ook bij zijn collega’s van #LikeMe. “Ik vind het moeilijk om te zwijgen”, klinkt het. “De #LikeMe-collega’s vragen de hele tijd of het iets voor mij zou zijn, meedoen aan The Masked Singer. Camille was ook al aan het polsen: ‘Doe jij mee?’. Ik begrijp het wel, ik zou hetzelfde doen (lacht).”

Face off met Foxy Lady & Raaf

Hoewel hij graag nog langer in het pak van Leeuw had gezeten, heeft Maksim vrede met zijn exit. “In mijn laatste aflevering had ik een heel mooi moment: de face off samen met Foxy Lady en Raaf. Het perfecte cadeau om dit parcours af te sluiten: met een ‘bang’ samen met mijn twee goede vriendinnen. Ik zou het echt niet anders gewild hebben; vond het fantastisch. Ik heb genoten, veel vrienden gemaakt, veel geleerd en laten zien wat ik kan. Dit parcours ga ik nooit vergeten. Wie kan er nog zeggen dat hij in een roze leeuwenpak voor een miljoen mensen op tv stond te zingen en met zijn heupen te bewegen?”

Behind The Mask kijken

Behind The Mask is op VTM Go te kijken. Iedere keer zie je direct na de aflevering van The Masked Singer het verhaal van de ontmaskerde deelnemer. Op vrijdag om 18.20 uur zie je deze aflevering op tv. Zo leren we alle deelnemers aan The Masked Singer seizoen 3 weer wat beter kennen. Wil je vanuit Nederland of een ander land kijken en geeft-ie aan dat het niet mag vanuit jouw locatie, zorg dan voor een VPN Verbinding*, die je op België zet. Wil je alles over het derde seizoen van The Masked Singer weten, klik dan op de voorgaande link.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 april 2023 /