#LikeMe stopt niet na vierde, laatste seizoen – cast over plannen

#LikeMe stopt niet na het vierde en laatste seizoen dat vanaf begin januari 2023 op Ketnet te zien zal zijn. Pommelien Thijs, Francisco Schuster en Lotte De Clerck waren vandaag – woensdag 7 december 2022 – te gast bij de Peetieclub op Ketnet en hadden daar goed nieuws voor de LikeMe-fans.

#LikeMe stopt niet

Pommelien Thijs, Francisco Schuster en Lotte De Clerck aka de #LikeMe-cast vertellen: “Het vierde seizoen laat zien hoe onze personages hun laatste jaar doorbrengen op het SAS maar onze fans moeten niet treuren. Hoewel de reeks op haar einde loopt zijn we blij om aan te kondigen dat #LikeMe niet stopt.”

Hier lees je alles over #LikeMe seizoen 4 en de cast.

Nieuwe plannen #LikeMe cast

De cast van #LikeMe gaat verder met hun verhaal. “Zo hebben we in april nog onze shows in het Sportpaleis en ook tijdens de zomer ga je ons zeker nog aan het werk zien! Er zijn ook nog heel wat leuke plannen waar we nu nog niets over kunnen vertellen!”

Als we daar meer over weten bij VlaamsKijken, dan delen we dat natuurlijk via Instagram, de Facebook-groep én in onze nieuwsbrief.

#LikeMe In concert 2023

Na vier uitverkochte sportpaleizen en meer dan 60.000 bezoekers in 2022 hebben Caro, Vince, Camille, Emma en al hun andere vrienden besloten om terug te keren naar de grootste concerthal van het land. De helden van de populaire Ketnet-reeks: #LikeMe, keren terug naar het Sportpaleis voor een feestje van formaat met: #LikeMe In Concert 2023 op 8 april om 14 uur en om 18.30 uur. Bereid je voor op het concert van het jaar boordevol nieuwe en oude hits, dans, spektakel en nog zoveel meer!

Cast zit niet stil…

De #LikeMe cast zit daarnaast ook niet stil. Er komen namelijk ook verschillende nieuwe projecten aan voor de acteurs en actrices, die we jaren geleden leerden kennen in #LikeMe. Ook daar schrijven we bij VlaamsKijken natuurlijk volop over. Zo is Pommelien Thijs op dit moment te zien in de derde Familie Claus film en zal ze de hoofdrol spelen in de serie Knokke Of. En bij VTM kon je net kijken naar een documentaire over Camille Dhont. Er komt zelfs een telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol. Als je op de linkjes klikt, ontdek je er alles over. Sterker: we hebben zelfs al een fangroep voor de tv-serie van Camille Dhont.

Stopt #LikeMe cast wel?

Ik ben daarbij wel benieuwd hoe ze dat alles gaan combineren als #LikeMe niet stopt… Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de huidige cast van #LikeMe stopt en dat er weer een nieuwe groep jongeren wordt gevolgd. Zo wordt dat tenslotte ook gedaan bij het razend populaire Dertiges. Daar hebben ze nu een nieuwe Dertigers cast en reeks.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 december 2022 /