#LikeMe in Concert 4 (2023, Sportpaleis) kijken op VRT1

#LikeMe in Concert 4 dit jaar gemist? Of was je erbij en wil je de show graag nog eens bekijken? Goed nieuws: VRT1 zendt #LikeMe in Concert 4 vandaag (zaterdag 26 augustus) om 20.15 uur uit.

#LikeMe in Concert 2023

#LikeMe in Concert 2023 is een G=grootse muziekshow vanuit het Sportpaleis in Antwerpen. Daar hebben de castleden van #LikeMe hun populairste hits uit seizoen 4 ten gehore gebracht aan het uitzinnige publiek. Ze gaven meerdere concerten op 8 en 9 april 2023.

#LikeMe in Sportpaleis

Waar de cast van #LikeMe jaren geleden nog bestond uit heel veel onbekende gezichten, daar kennen we Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Scott (Danny Dorland), Maria (Sali Haidara) en Emma (Lotte De Clerck) nu natuurlijk veel beter. Wat genoten we van ze met Like Me in het Sportpaleis 2023.

#LikeMe The Final Concert

#LikeMe in Concert 4 is niet de laatste concertreeks van de #LikeMe cast. Ze geven op 13 en 14 januari weer concerten in het Sportpaleis in Antwerpen. Maar liefst vier keer staan ze op het podium met #LikeMe The Final Concert.

Like Me artiesten

Met het vierde seizoen mag #LikeMe dan aan het eind gekomen zijn; we kunnen nog steeds van deze talenten genieten. Camille Dhont, Pommelien Thijs, Maksim Stojanac en Francisco Schuster timmeren allemaal hard aan hun tv- en muziekcarrière. We zetten hieronder op een rijtje waar je ze verder van kent en wat je nog meer kunt verwachten.

Pommelien Thijs

Pommelien Thijs won recent Zomerhit 2023. Zij is dé muzieksensatie van dit jaar. Haar debuutalbum is recent verschenen. Ik schreef er deze review over: Pommelien Thijs cd Per Ongeluk. Daarnaast timmert ze ook aan de weg als actrice en zag je haar recent in de VRT MAX en Netflix hit serie Knokke Off. Eerder was ze ook te zien in de Familie Claus films.

Camille Dhont

Camille Dhont heeft inmiddels al drie solo album’s. De nieuwste – Magie* – is net uit. Net als Pommelien Thijs was ze genomineerd voor Zomerhit en zag je haar volop op het podium van Tien om te zien 2023. Maar waar we vooral nieuwsgierig naar zijn: Milo – de telenovelle van Camille Dhont met deze cast! Ze is momenteel druk met de opnames. Als je het artikel leest, ontdek je ook onze Camille / Milo Facebook-groep.

Maksim Stojanac

Het debuutalbum van Maksim Stojanac* verscheen vorig jaar. Hij maakt nog steeds volop muziek, zoals nu een duet met de Nederlandse Emma Heesters. Daarnaast won hij BV Darts 2022. In 2023 was hij eveneens genomineerd voor Zomerhit, net als Pommelien Thijs en Camille Dhont.

Francisco Schuster

Het laatste #LikeMe talent dat aan de weg timmert is Francisco Schuster. We hoorden zijn nieuwe muziek bij Tien om te zien. Daarnaast maakte hij indruk in Special Forces: Wie Durft Wint. Maar we zagen hem ook als presentator van Thrift you up en hij gaat een nieuw VTM programma maken. Met Charlotte Sieben gaan we hem op VTM GO zien in Drop Off.

Like Me concerten kijken

Wist je dat alle Like Me concerten te kijken zijn op VRT MAX. Daar spot je de optredens van de cast uit 2019, 2021, 2022 en dus de nieuwste show uit 2023. Woon je buiten België, dan is dit alleen mogelijk met een VPN Verbinding.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2023 /