#LikeMe in Concert 2 kijken op Eén en VRT NU

Je kunt vanavond (1 januari 2022) omstreeks 18.10 kijken naar #LikeMe in Concert 2 op Eén. De cast heeft dit optreden speciaal gedaan in een lege Lotto Arena, omdat de geplande concerten van 26 en 27 december in het Sportpaleis weer zijn uitgesteld.

#LikeMe in Concert 2

Door de verstrenging van de corona-maatregelen zijn de geplande concerten van #LikeMe op 26 en 27 december in het Sportpaleis uitgesteld. Omdat de fans en de cast er allemaal al zo lang naar uitkijken, trakteren Ketnet en Eén iedereen op een concert van #LikeMe. De cast heeft namelijk opgetreden – zonder publiek – in de Lotto arena. Op nieuwjaarsdag is dat te kijken op tv. Zo wordt 2022 ingezet met een knal en brengt de #LikeMe-muziek iedereen apart toch even samen.

Concerten verplaatst

Maar er gaat niets boven dit magische optreden samen live beleven. Daarom worden de concerten verplaatst naar  9 en 10 april 2022 in het Sportpaleis. Dan wordt het enorme geduld  bovendien beloond met de nieuwste nummers uit reeks 3 die vanaf woensdag 12 januari op Ketnet te kijken is. Maar daarover later meer. Wil je dat niet missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en kom bij onze Facebook-groep.

Concert #LikeMe kijken

Het #LikeMe in Concert op zaterdag 1 januari omstreeks 18.10 uur op Eén te kijken. Maandag 3 januari kun je van 14.00 tot 15.20 uur kijken naar het volledige concert; kortom de XL-uitvoering. Daarnaast staat het volledige concert ook op VRT NU, waar je het kunt terugkijken tot maandag 31 januari. Wist je dat op VRT NU het eerste concert (klik op de tekst om er meer over te ontdekken) ook terug te kijken is tot zondag 9 januari? Dat is ook de dag dat het concert uitgezonden op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app. Op VRT NU heb ik ook nog filmpjes gevonden waarbij de acteurs vanuit hun kot zingen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

1 januari 2022 /