Channah Koerten met Quinten en kids in De Koertjes naar Curaçao

Channah Koerten en Quentin zijn één van de meest spraakmakende koppels van ons land. Nu emigreren ze met het hele gezin naar Curaçao. De camera’s van Videoland volgen deze emigraties in De Koertjes naar Curaçao. Iedere vrijdag volgt er een nieuwe aflevering.

De Koertjes naar Curaçao

Channah Koerten en Quentin gaan hun grootste droom achterna; ze emigreren naar Curaçao. Op het eiland gaan de Koertjes op zoek naar de perfecte locatie om een eigen B&B te beginnen. Daarnaast hebben ze de ambitie om een winkel te starten. Of ze dat gaat lukken? In de eerste aflevering blijkt meteen dat hun relatie alles behalve stabiel is. Channah Koerten vertelt dat ze meer als broer en zus dan als lovers leven. “Er moet echt een grote verandering plaatsvinden, wil dit nog werken.” Vooralsnog blijven ze bij elkaar voor de kinderen. Channah zegt: “Je wilt je kind ook niet een vader ontnemen. Want dan heb jij het gedaan.”

Curaçao

Dat Channah en Quentin Jarrett, of moeten we zeggen Quentin Steenwinkel (daar kom ik online niet helemaal uit), voor Curaçao kiezen is niet vreemd. Quentin Jarret heeft daar namelijk nog een dochtertje. Eens per jaar probeerde hij al naar haar toe te vliegen en hij vertelde ook dat hij de moeder elke maand kleren en andere spullen stuurt die ze nodig heeft.

Channah en Quentin

We leerden Channah Koerten en Quentin Steenwinkel kennen dankzij Ex On The Beach Double Dutch seizoen 3. Channah Koerten behoorde tot de originals van EOTBDD, terwijl haar ex Quentin Jarret in de tweed aflevering uit zee kwam lopen. Hij legde het even aan met Jamecia (die we nu zien in de OnlyFans-documentaire), maar daarna kwamen de twee weer samen. Al zorgde dat ook voor de nodige opschudding, want ze hadden zelfs een kwartet met Jorden en Lie. Of zoals Quentin destijds zei: “Gewoon history dat daar is geschreven.”

Temptation Island

Channah en Quentin deden daarnaast ook mee aan Temptation Island VIPS. Ze moesten het eiland verlaten, omdat Channah opbiechtte zwanger te zijn. Inmiddels zijn ze ouders van Tiger Travis en Rumi Rainbow. Al wil dat niet zeggen dat ze een heel stabiele relatie hebben sinds hun deelname aan Ex On The Beach Double Dutch en Temptation Island; ze zijn al verschillende keren uit elkaar geweest.

Channah Koerten

Wie weet ontdekken we daar tijdens De Koertjes naar Curaçao meer over. En anders lezen we het misschien wel in de biografie van Channah Koerten, die na EOTBDD ook als presentatrice aan de slag ging. Sill Channah from the block wordt net voor de feestdagen verwacht. In dit boek lees je meer over haar heftige leven. Channah Koerten woonde in verschillende (pleeg)gezinnen en heeft nooit een stabiele basis gekend.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 oktober 2021 /