Jill Goede uit Landsmeer winnaar Big Brother 2021

Jill Goede uit Landsmeer gaat als winnaar van Big Brother 2021 naar huis met 70.405,50 euro. De Vlamingen Liese Luwel en Nick Kraft (die als dj furore maakte met het duo Lowriderz, maar ook bekend is als dj Ronny Retro) hadden in de finale van Big Brother het nakijken.

Finale Big Brother 2021

31 december 2020 begon het Big Brother experiment met acht bewoners, 115 camera’s, 100 dagen en 0 privacy. In totaal namen negentien bewoners hun intrek in het Big Brother huis. Liese (BE), Nick (BE) en Jill (NL) haalden de eindstreep en mochten zich de drie finalisten van Big Brother noemen. Er kan echter maar één winnaar zijn. In een bloedstollende liveshow bij RTL 5 en Videoland gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van De Veire heeft de kijker via stemmen bepaald wie Big Brother 2021 heeft gewonnen. Als eerste moest Liese het huis verlaten, vervolgens Nick en uiteindelijk werd Jill uitgeroepen tot winnaar van Big Brother 2021.

Geen idee meer wat nu te kijken? Via Guidinc ontdek je streamingtips.

Liese: 100 dagen in Big Brother

Als de winnaar bepaald was op basis van wie het langste in het huis zat, dan was Liese Luwel de winnares geworden. Zij ging namelijk als enige van de finalisten direct op oudejaarsavond het huis in. 100 dagen lang moest ze haar vriend Soufian missen. Nick kwam midden in de nacht met Els het huis binnensluipen en veroverde zo een plekje in het huis.

Jill Goede uit Big Brother

Jill kwam als laatste van de drie het huis binnen door het dozenspel en mocht hierdoor het huis betreden samen met Zoey en René. Ze is zelfs tussentijds nog eventjes uit het huis geweest, omdat ze voor controle naar het ziekenhuis is gebracht. Er bleek niets aan de hand te zijn. Na een periode in quarantaine mocht ze weer terug het spel in.

Voor de fans van het eerste uur. Heb je het boek van Sabine uit het eerste seizoen van Big Brother al gelezen?

Nieuw seizoen Big Brother?

Na meer dan drie maanden is het Big Brother experiment nu tot een einde gekomen. Geen geheime opdrachten, spannende spellen in de gameroom, uitspraken uit het verleden en tal van emoties meer. Aan de rollercoaster is een eind gekomen. Of dit ook het einde van Big Brother gaat zijn? Of dat er een nieuw seizoen komt. Dat weten we nog niet… Er zijn geruchten dat er plannen voor een nieuw Big Brother seizoen zijn. Als het officieel is delen we het in ieder geval hier en via onze Facebook-groep.

Kijkcijfers België

Play 4 waar je Big Brother in België kon kijken, heeft daarnaast ook de kijkcijfers gepresenteerd. De afgelopen maanden kon de show rekenen op een “erg trouw en vast publiek. Lineair is en blijft de moeder der realityreeksen marktleider zowel vroeger als later op de avond en dat met gemiddeld 32% marktaandeel op de doelgroep VVA 18-54. Naast de 375.000 lineaire Play4-kijkers deed Big Brother er online een nog ‘big’ schep bovenop van maar liefst 9,5 miljoen views op GoPlay.be, waarvan 3,5 miljoen voor de succesvolle livestream.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 april 2021 /