Deelnemers Temptation Island: Love or Leave 2022 (Videoland)

Ontdek in dit artikel alles over de deelnemers aan Temptation Island: Love or Leave – te kijken vanaf vandaag (donderdag 28 april 2022) op Videoland. Met daarbij Maris en Ivo, die we nog kennen uit Free Love Paradise. Lees snel verder en maak kennis met de koppels en vrijgezellen mannen en vrouwen, kortom: alle deelnemers aan Temptation Island: Love or Leave 2022.

Temptation Island: Love or Leave 2022 Videoland

Vanaf vandaag (28 april 2022) presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland. Ze volgen de liefdesavonturen van vier Nederlandse koppels en tal van vrijgezelle heren en dames. In totaal bestaat dit nieuwe seizoen van Temptation Island uit twaalf afleveringen, waarbij de aftrap meteen twee uitzendingen telt.

Nieuw in Temptation Island 2022

Het komende seizoen is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en gaan ze los van elkaar op reis. Maak kennis met de vier koppels!

Wist je dat er ook een Temptation Island bordspel is?

Deelnemers Temptation Island: Love or Leave 2022

Voor de start van Temptation Island: Love ore Leave 2022 op Videoland heeft RTL de deelnemers voorgesteld. Dat zijn de stellen: Iris en Whitney, Maris en Ivo, Linde en Jan Sietse en tot slot Annebel en René. Daarnaast zijn er – althans, voor zover we nu weten; er kunnen tenslotte altijd verrassingen zijn – 8 single mannen en 8 vrijgezelle vrouwen. Hieronder stellen we alle deelnemers aan Temptation Island: Love or Leave 2022 aan je voor. We beginnen met de koppels, gaan daarna door naar de vrijgezelle mannen en dan de single vrouwen.

Maris en Ivo 

De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris (Creative Director) en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo (Content Marketeer) zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Ook wij kennen dit stel al: ze deden namelijk eerder mee aan Free Love Paradise. Daarin onderzochten Ivo en Maris (die toen nog Mariska genoemd wilde worden) of ze toe waren aan een open relatie. Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft met de dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ze gunt Ivo ditzelfde proces. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo de ware is.

Iris en Whitney

De 27-jarige directe en eerlijke Iris (Beveiliger) en de 34-jarige sportieve en nuchtere Whitney (Brandbeveiliger) zijn drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwenskwesties. Voor het stel is hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave erop of eronder. Whitney wil zich graag bewijzen aan Iris en zij wil er vooral achter gaan komen of Whitney te vertrouwen is.

Linde en Jan Sietse

De 24-jarige en sociale, ondernemende Linde (Woonbegeleider Psychiatrische Afdeling) en de 26-jarige grappige en eigenwijze Jan Sietse (Ex-Marinier) zijn pas een jaar samen. De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar zijn beiden wat onzeker en jaloers. Met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave hopen ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

Annebel en René

De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel (Medewerkster klantenservice) en de sportieve en sociale 27-jarige René (Beveiliger en online personal trainer) zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben.

Vrijgezelle mannen Temptation Island 2022

De vrijgezellen staan open voor de liefde en hopen een diepere connectie te vinden met één van de partners uit de koppels. Vinden zij de ware? Of zijn de koppels toch voor elkaar bestemd? We stellen je graag voor aan de acht vrijgezelle mannen!

Ramon

De lieve en sportieve 23-jarige Ramon is bijna een jaar vrijgezel. De Barber uit Arnhem komt misschien over als een playboy, maar als je hem beter leert kennen, komt zijn zachtaardige kant snel naar boven. Ramon houdt van fitness, lekker eten en feestjes, maar kan ook genieten van een film. Ramon is klaar voor iets serieus en zoekt een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud.

Milton

De 30-jarige Milton uit Den Helder is pas zeven maanden vrijgezel, maar staat open voor iets nieuws. Deze gezellige en eerlijke Fitness Instructeur houdt ervan anderen naar een hoger level te tillen. Milton is op zoek naar een lieve, fitte, sympathieke, vrouw met inhoud en lichte ogen waar hij lekker mee kan uitgaan, fitnessen of relaxen. Elkaar vrij laten en vertrouwen in een relatie staat bij deze single op nummer één.

Jari

De 21-jarige Jari uit Hengelo is anderhalf jaar vrijgezel. De positieve, spontane Personal Trainer en voetballer valt op spontane, sportieve vrouwen die ook van een feestje houden. Jari is altijd vrolijk, een goede prater en kan goed luisteren; iets wat goed van pas komt tijdens zijn avontuur van Temptation Island: Love or Leave.

Ray

Ray is zelfverzekerd, sociaal en houdt van sporten en uitgaan. De 21-jarige zanger uit Vlaardingen is een jaar vrijgezel en is er klaar voor om zijn leven met iemand te delen. Ray hoopt een vrouw te vinden die sportief, verzorgd en spontaan is. Met zijn lengte van 1.94, intense blikken en vlotte babbel zijn vrouwen snel onder de indruk van Ray. Zal dit bij Temptation Island: Love or Leave ook het geval zijn?

Daniël

De avontuurlijke, creatieve en muzikale Daniël uit Westervoort is avontuurlijk en een doorzetter. De 23-jarige artiest is vier maanden single en heeft zin om weer verliefd te worden. Hij valt op lieve, zorgzame, blonde vrouwen. Daniël is heel complimenteus, maar houdt ook van een beetje kattenkwaad; meisjes plagen, kusjes vragen.

Hans

Hans is 30 jaar en woont in Wedde. De down to earth, eerlijke en ambitieuze Personal Trainer houdt van een feestje, fitness en ondernemen. Hans heeft al veel meegemaakt in zijn leven en heeft diepe dalen gekend. Nu staat hij superpositief in het leven en is hij helemaal klaar voor de liefde. Hij valt op trouwe, lieve en verzorgde vrouwen die doelen en dromen hebben en hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave een connectie met iemand te vinden.

Orfeo

Met zijn 19 jaar is Orfeo de jongste van de groep. Dit betekent niet dat de barman uit ‘s Heerenhoek niet open staat voor de liefde. Orfeo is op zoek naar een intelligente, speelse vrouw die een luisterend oor kan bieden. Hij is een levensgenieter, gezellig en een doorzetter. De charmeur is nu anderhalf jaar vrijgezel en hoopt iemand te vinden waar hij verliefd op kan worden.

Kenzo

De zelfverzekerde, grappige, vrolijke Kenzo uit Utrecht houdt van MMA, koken en uitgaan. De 27-jarige Operationeel Directeur is anderhalf jaar vrijgezel en staat open voor een nieuwe relatie. Hij valt op verzorgde, eerlijke vrouwen en heeft een zwak voor lichte ogen. Kenzo is een flirt en supersociaal, eigenschappen die vaak in de smaak vallen bij vrouwen. Zal dit ook het geval zijn tijdens Temptation Island: Love or Leave?

Vrijgezelle vrouwen Temptation Island 2022

Daarnaast zijn er natuurlijk ook vrijgezelle vrouwen te vinden op Temptation Island 2022. Dit zijn de deelnemers!

Nena

Met haar felgroene ogen is Nena een opvallende verschijning. De 25-jarige brunette uit Opmeer runt een eigen kapsalon en staat volledig open voor een nieuwe relatie. Ze is nu ruim drie jaar vrijgezel en is op zoek naar een eerlijke, oprechte man met humor en een stabiel leven. Nena is zelfverzekerd, lief, zorgzaam en houdt van uitgaan en krachttraining.

Estefany

De zelfverzekerde, temperamentvolle en grappige Estefany is acht maanden vrijgezel. Het 28-jarige model en verkoopmedewerkster uit Rijssen houdt van dansen en koken en is regelmatig in de sportschool te vinden. Ondanks dat deze zorgzame dame nog niet zo lang vrijgezel is, staat ze open voor een nieuwe relatie. Ze is op zoek naar een ondeugende, stoere man die ook een bescheiden kant heeft. Estefany heeft een excentrieke persoonlijkheid die je zeker niet snel vergeet.

Esmé

De avontuurlijke en sociale Esmé werkt als model en eventplanner. Daarnaast houdt de 26-jarige Rotterdammer ook van reizen en feestjes en mediteren. Na een lange relatie is ze nu ruim twee jaar vrijgezel en staat ze weer open voor iets serieus. Ze valt op standvastige mannen die een goede gesprekspartner kunnen zijn en hoopt tijdens haar avontuur op Temptation Island: Love or Leave een diepe connectie met iemand aan te gaan.

Michelle

De 24-jarige empathische en spontane Michelle valt op spontane en ondernemende mannen. Ze komt uit een schippersfamilie en is dol op wateren, is vier maanden vrijgezel en heeft verschillende relaties gehad, waar ze veel van heeft geleerd. De recruiter en ondernemer uit Made kan goed luisteren en adviezen geven; iets wat goed van pas komt tijdens haar avontuur op Temptation Island: Love or Leave.

Ceyenne

De positieve en sociale Ceyenne is toe aan een volgende stap in haar leven als het gaat om relaties. De 27-jarige uit Zwanenburg biedt graag een luisterend oor en is heel betrouwbaar. De Customer Service Specialist houdt van feesten en tennissen en is nu anderhalf jaar vrijgezel. Ceyenne is op zoek naar een lange, verzorgde en dominante man die met haar een toekomst op wil bouwen. 

Fleur

De 21-jarige kapster Fleur uit Alkmaar is pas vijf maanden vrijgezel, maar staat open voor een nieuwe connectie. Ze duikt niet zomaar in een relatie. Dit doet ze pas weer als ze voelt dat iemand de ware kan zijn. Ze is op zoek naar een lange, verzorgde man en vindt het aantrekkelijk als een man tattoos heeft. De spontane en energieke Fleur houdt van dansen en fitnessen, is goed in groepsverband, maar tegelijkertijd ook heel zelfstandig. 

Iris  

De 23-jarige Iris is stoer, positief, energiek en heel sociaal. De barvrouw uit Vlaardingen houdt van reizen en brengt haar vrije tijd graag door met vrienden. De blondine valt op gezellige en eerlijke mannen met humor. Iris is nu twee jaar vrijgezel en is de ware nog niet tegengekomen. Op Temptation Island: Love or Leave hoopt ze daar verandering in te brengen. 

Veerle  

Veerle is avontuurlijk, gezellig en houdt van een feestje. De 27-jarige Brabantse inkoopster uit Amsterdam is nu een jaar vrijgezel en is toe aan een stabiele relatie. Ze houdt van motorrijden en sporten en gaat graag naar een festival. De brunette valt op sportieve, atletische mannen die betrouwbaar en sociaal zijn. 

Foto: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 april 2022 /