Ranking The Stars Special met deze Videoland gezichten

Ranking The Stars heeft weer een nieuwe special! Na de feestdagen special is er nu Ranking The Stars (Videoland) – Valentine. Tien bekende Videoland-gezichten doen mee. Ten opzichte van de feestdagen-special is er één wijziging bij de deelnemers. Wij zetten ze alle tien op een rijtje. Deze Ranking The – Videoland – Stars is nu te kijken op het streamingplatform.

Videoland Special Ranking The Stars

Ranking The Stars kent niet alleen een feestdagen-special, maar ook eentje rond Valentijn met Videoland-gezichten. In deze special krijgt een panel van tien bekende Videoland-gezichten vragen voorgeschoteld die van te voren beantwoord zijn door het publiek. Het publiek heeft de deelnemers een plek gegeven op een lijst van één tot tien en het is dan ook aan de BN’ers weer de taak om elkaar ook te ranken van één tot tien en te raden waar zij zijn geplaatst. Deze aflevering wordt – zoals het nieuwe seizoen – gepresenteerd door Eddy Zoë.

Videoland gezichten

Ben jij nieuwsgierig naar welke tien Videoland gezichten er meedoen aan de Ranking the stars-special. Met Demi de Boer, Leslie Keijzer, Jay Francis, Marvin Wijnans, Jasper Lijfering, Niek Marijnissen, Joan Pronk, Envy Peru, Sonny Lorenzo en Diva.

Alles over de deelnemers

  • Demi de Boer is de dochter van voormalig voetballer Ronald de Boer. Maar je kent haar tegenwoordig als de vriendin van Ronnie Flex. Samen hebben ze een dochtertje gekregen. En ze waren samen te zien in de Videoland-documentaire: Ronnie – Voor altijd samen.
  • Leslie Keijzer van Echte Gooische Moeders. Je leerde haar natuurlijk kennen in Echte Gooische Meisjes. Ze is de jongste van het stel en destijds pas zeventien jaar oud. Je zag haar ook in Echte meisjes in de jungle. Ze verloor de finale van Britt Dekker.
  • Jay Francis is stand-up comedian. Misschien denk je nu ‘huh, wie’, maar als ik zeg Tisjeboy Jay, dan weet je waarschijnlijk meteen over wie ik het heb. Hij was verleider in Temptation Island VIPS (2018). Je ziet hem op dit moment ook in de Videoland-editie van De Verraders.
  • Marvin Wijnans kennen we als de eerste Prince Charming. Uiteindelijk verloor hij zijn hard aan Ferdi Pool. In het tweede seizoen van Prince Charming – dat op dit moment te kijken is – zagen we dat hij ten huwelijk gevraagd werd.
  • Jasper Lijfering ken je uit de Videoland-documentaire Tijd is geld. Hij is de meest succesvolle horlogehandelaar van Nederland. Zijn succesvolle businessmodel kent ook een keerzijde. Door zijn werkwijze is hij een gewild doelwit voor criminelen. Zo is Jaspers winkel, Amsterdam Vintage Watches, eerder leeggeplunderd en is hij naar een andere woning verhuisd voor zijn eigen veiligheid.
  • Niek Marijnissen probeerde in 2020 het hart van één van de Videoland gezichten te veroveren; de autoverkoper deed namelijk mee als deelnemer aan De Bachelorette. Hij haalde finale, maar uiteindelijk koos Gaby voor de Limburgse Joey. Inmiddels vormt Niek Marijnissen een setje met Joan Pronk, die we kennen van Love Island. Ook zij is één van de gezichten die meedoet aan de Ranking The Stars Videoland Special.
  • Joan Pronk zagen we in Love Island 2020. Ze is hostess en DJ. Als dj Jessica Joan heeft ze al op heel wat plekken gedraaid. Ze is het beste vriendinnetje van Amijé Roos van der Laan, de ex van Donny Roelvink. Die je dan weer kunt kennen uit Temptation Island Vips. Tijdens Love Island vormde Joan een setje met Mert Okatan; ze waren een tijdje samen, maar inmiddels heeft ze een relatie met Niek Marijnissen.
  • De Peruaanse Boris (31) komt op vierjarige leeftijd met zijn moeder naar Nederland. Boris is als Envy Peru de meest gevolgde drag queen op social media in de Benelux en is al meerdere malen te zien geweest in verschillende televisieshow, films en videoclips. Ook heeft Envy Peru internationaal op vele podia’s gestaan tussen de grootste RuPaul’s Drag Race namen en heeft zij grote samenwerkingen gehad met NikkieTutorials en Vogue. En ze werd winnares van het eerste seizoen van Drag Race Holland. Envy Peru doet – net als Jay Francis – mee aan de Videoland-editie van De Verraders.
  • Sonny Lorenzo leerde we kennen in Temptation Island: Love or Leave. Hij vormde een koppeltje met Jaydi Dubois. De twee deden samen eerder mee aan het programma Wereldreis op Wielen van SBS6. Toch was hun deelname aan Temptation Island geen succes; sterker nog Sonny is één van de meest besproken deelnemers van de afgelopen jaren Temptation Island.
  • Diva zagen we recent in De Bachelor. Zij probeerde het hart van dj Tony te veroveren. Vandaag op Valentijnsdag is daarnaast het volgende seizoen van De Bachelor gestart…

Gaby Blaaser

In de feestdagen special zagen we ook Gaby Blaaser; Demi de Boer heeft haar plekje ingenomen in deze aflevering. Voor wie dit bericht leest naar aanleiding van de feestdagenspecial even iets meer over Gaby Blaaser. Die leerde we kennen als Jolé in Spangas, maar ze was tussen 2014 en 2016 ook te zien in Goede tijden, slechte tijden als Sacha Kramer. Zij was te zien in de eerste Nederlandse editie van De bachelorette. Wist je dat ze op Videoland ook haar eigen fitness-show heeft? En ze is één van de deelnemers in het nieuwe – indrukwekkende – Special Forces VIPS.

Foto: NT Visuals

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 december 2021 /