OnlyFans Uncovered: documentaire op Videoland

OnlyFans Uncovered is een onthullende documentaire over de wereld achter OnlyFans. Deze is in Nederland te kijken op Videoland en wordt In België uitgezonden vanaf woensdag 3 augustus om 22.10 uur op Play5. In deze documentaire zien we Temptation Island-koppel Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden. Ook verleider Dennis van de Water is van de partij. Daarnaast doen OnlyFans-sterren Levy van Wilgen, Sepanta Arya, Sheena Williams, Roos en Marvin hun verhaal.

OnlyFans Uncovered kijken

Dit bericht over OnlyFans Uncovered verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 9 april 2021; toen deze documentaire op Videoland kwam. Het artikel is bijgewerkt op woensdag 3 augustus 2022. De OnlyFans documentaire is nu te kijken op Play5 en – vermoedelijk dan ook – terug te kijken GoPlay, maar dat zal pas na de aflevering zo zijn. Je kunt OnlyFans Uncovered dan ook kijken als je geen Videoland hebt; je moet – als je buiten België woont – alleen zorgen voor een VPN Verbinding die je ook op België kunt zetten.

Socials, Seks & Centen

OnlyFans is op dit moment een populair onderwerp voor tv-makers. Zo wordt op VTM2 momenteel de reeks Socials, Seks & Centen uitgezonden. En ook de Streamz-serie OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid was recent in België op tv te kijken. En nu komt dus ook de Nederlandse Videoland documentaire OnlyFans Uncovered ook in Vlaanderen op tv bij Play5. De driedelige documentaire OnlyFans Uncovered gaat over de meest succesvolle en spraakmakende Nederlandse creators en ‘the rising stars’ van het wereldwijde fenomeen OnlyFans.

OnlyFans

Het online platform OnlyFans bestaat uit veelal seksueel getinte content achter betaalde abonnementen. Het platform faciliteert een persoonlijke band tussen fans en creators. Dat maakt het werk van de creators zwaar en tijdrovend.

OnlyFans Uncovered

Voor het eerst treden zij – zowel met hun privéleven als hun intieme werk – buiten de anonimiteit en in de spotlights van OnlyFans Uncovered op Videoland De ene begint net, woont nog thuis en maakt haar content op haar kamertje. Voor de ander is OnlyFans een opstap naar grootse toekomstplannen. Ze delen hun positieve ervaringen maar laten ook de donkere kanten zien. Ze stellen ons voor aan hun levenspartners, ouders, zakelijke collega’s, maar ook aan hun grootste Fans. Want wie zijn de mensen die betalen om met ‘hun’ creator in contact te komen of zelfs hun ondergoed opgestuurd te willen krijgen?

Hoever ga je om te verdienen op OnlyFans?

De creators laten zien hoe zij te werk gaan, wat hen drijft, waarom ze zichzelf bloot geven voor geld, hoeveel ze er mee verdienen en wat zij hiermee hopen te bereiken. Want om meer geld te verdienen moeten ze soms over hun eigen morele grenzen stappen. Hoe ver willen ze gaan om hun fans tevreden te houden? Vanaf vrijdag 9 april is de driedelige documentaire  ‘OnlyFans Uncovered’ in één keer bij Videoland te zien.

Levy van Wilgen

De 24-jarige Levi van Wilgen is al sinds de release van Only fans in Nederland van de partij. Dat was in 2016. Met een Instagramaccount van een miljoen volgers startte Levi van Wilgen direct als top-creator op Onlyfans. Veel van zijn volgers namen een abonnement op zijn account en vanaf dat moment groeiden Levy’s inkomsten aanzienlijk. Anno 2021 behoort hij tot de Top 1% van creators en verdient hij daarmee gemiddeld 50-75k per maand. 

Sepanta Arya

Zeg je Levy van Wilgen, dan zeg je Sepanta Arya (19). De twee zijn vrienden en beheren naast hun eigen account, ook een gezamenlijke Onlyfans-account. Sepanta Arya is geboren in een asielzoekerscentrum in Nederland. Zijn familie is gevlucht uit Iran en vestigde zich in Nijmegen. Al op 16-jarige leeftijd begaf hij zich op Youtube en Instagram en bouwde met zijn fitnessvideo’s al een behoorlijke fanschare op. Op Onlyfans is hij groot en behoort hij, net als Levy van Wilgen, tot de top van de Nederlandse creators.

Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden

Rosanna Voorwald (29) en Niels van der Zanden (30) waren twee seizoenen te zien in Temptation Island. Ieder seizoen zorgde het paar voor de nodige opheft. Door hun deelname aan het spraakmakende televisieprogramma werden ze bekend in Nederland en groeide hun socials als een gek. Een Onlyfans-account was dus niet een vreemde vervolgstap. Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden hebben ieder hun eigen account waarop ze seksueel spannende foto’s laten zien.

Sheena Williams

De 31-jarige Sheena Williams heeft een fulltime job aan Onlyfans. Sinds circa 1 jaar beweegt zij zich op dit platform en heeft dan ook een aanzienlijke fanclub opgebouwd. Vooral een succesvolle Playboyreportage heeft haar naam groot gemaakt, waardoor ze nu op OnlyFans ruim 500 betalende abonnees heeft. Sheena is een ervaren creator en werpt zich op om beginners op het platform tips en adviezen te geven.

Roos

De twintig jarige Roos doet haar Onlyfans-werk op haar slaapkamer in haar ouderlijk huis en heeft ook wel eens een hotelkamer met een vriendin gehuurd, die daar dan foto’s en filmpjes van haar heeft gemaakt. Roos zit nu een half jaar op Onlyfans, maar verlegt soms al haar grenzen. Haar content wordt steeds seksueler, maar daar heeft ze zelf geen moeite mee. Voor Roos is het contact met haar fans een groot deel van haar succes. Ze is populair door de ‘girlfriend-experience’ die ze haar fans biedt. Voor 250 a 600 euro per maand kunnen deze dan een maand lang onbeperkt met haar chatten en Face-timen.

Marvin

Geen sixpack of afgetraind lijf voor de 31-jarige Marvin. En misschien is het wel daarom dat hij meer moet doen om fans te behouden en te krijgen. Marvin is gay en grenzeloos in zijn content. Hij heeft seks met mannen in alle standjes en vormen en laat zichzelf in vol ornaat zien. Sinds de coronacrisis is hij zijn werk in de horeca kwijt en is Onlyfans zijn enige bron van inkomsten. Marvin woont op dit moment bij zijn moeder die geen moeite heeft met zijn werk op OnlyFans, maar niet wil dat er pornofilms in haar huis worden gemaakt. Zijn OnlyFans inkomsten spaart hij op om binnenkort naar zijn grote liefde in Colombia af te reizen. Hij heeft hem leren kennen via de chat en zal hem nu eindelijk voor het eerst in levenden lijve ontmoeten.

Dennis van de Water

Ook de 26-jarige Dennis van de Water kennen we van Temptation Island en wel van het vorige seizoen. Samen met een hechte vriendengroep bereidt hij zich nu voor op zijn première op Onlyfans. De verwachtingen zijn groot. Hoe zal zijn release verlopen, welke content gaat hij speciaal hiervoor maken en heeft hij direct goud in handen….of niet?

Foto Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 augustus 2022 /