Ranking The Stars met Eddy Zoëy en nieuwe BN’ers

Raking The Stars is terug op tv; deze keer met Eddy Zoëy als presentator. De show is vanaf vanavond – woensdag 27 oktober – wekelijks om 20.30 uur te kijken op RTL5. Daarnaast kijk je de afleveringen vooruit op Videoland. Daar vind je nu al twee nieuwe afleveringen. Ontdek meer over de BN’ers die in 2021 in het panel van Ranking the Stars zitten en de specials die we kunnen verwachten.

Ranking The Stars terug op tv

Ranking The Stars is terug. Het programma, waar zelfspot centraal staat en humor de boventoon viert, heeft met Eddy Zoëy een nieuwe presentator én nieuwe gezichten in het hilarische en dappere panel. Om het helemaal af te toppen zijn er dit jaar voor het eerst specials met Videoland-gezichten en Golden Oldies.

Ranking The Stars

Elke aflevering krijgt een panel van tien BN’ers vragen voorgeschoteld die van te voren beantwoord zijn door het publiek. Het publiek heeft de deelnemers een plek gegeven op een lijst van één tot tien en het is dan ook aan de BN’ers weer de taak om elkaar ook te ranken van één tot tien en te raden waar zij zijn geplaatst. Dit programma is niet voor mensen met lange tenen of een kort lontje en dit zijn de namen die dit jaar in wisselende samenstelling terug te zien zijn:

Deelnemers

Welke BN’ers je dit seizoen in Ranking the Stars kunt verwachten? Dat is een flinke lijst. Denk aan: Ferry Doedens, Patricia Paay, Qucee, Willie Wartaal, Victoria Koblenko, Maxim Hartman, Rapper Donnie, Frank Jansen, Edson da Graca, Dennis Schouten, Fatima Moreira de Melo, Esmee van Kampen, Tatum Dagelet, Shirma Rouse, Sylvia Geersen, Rob Geus, Henk Krol, Pauline Wingelaar, Nienke Plas, René le Blanc, Steven Brunswijk en Gaby Blaaser. Aan de hoeveelheid is te zien dat er per aflevering regelmatig wordt gewisseld.

Golden Oldies special

Dit seizoen van Ranking The Stars telt ook nog twee afleveringen met zogenoemde Golden Oldies. Sterren van weleer die elkaar het vuur aan de schenen leggen en met bakken levenservaring, opzienbarende anekdotes en vooral heel veel kennis over elkaar de ranking-lijstjes invullen. Dit zijn de sterren die hierin te zien zijn: Ben Cramer, Henk Westbroek, Peter Timofeeff, Jacques Herb, Peter Jan Rens, Imca Marina, Ria Valk, Viola Holt, Marga Bult en Joke Bruijs.

Videoland special Ranking the stars

Ook voor Videoland zijn twee speciale afleveringen van Ranking the Stars opgenomen met alleen Videoland-gezichten. Ontdek hier welke Videoland gezichten er mee doen aan de Ranking the Stars special.

Foto: NT Visuals.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 oktober 2021 /