Steffi Mercie serie Move On op VTM GO met deze cast

Steffi Mercie speelt de hoofdrol in de nieuwe VTM GO Shortie Move On. Danst Steffi Mercie zich naar de top in deze serie vol uitdaging, drama en liefdesperikelen? Ontdek hier alles over Move On, cast en meer… Vanaf vandaag – woensdag 1 november – kun je wekelijks om 16.00 uur kijken naar een nieuwe aflevering.

Move On opvolger Vloglab

Van een leeg pand naar een levendige dansschool. In de gloednieuwe VTM GO SHORTIE Move On staat Steffi Mercie een nieuw en spannend avontuur te wachten. De fictiereeks is de opvolger van het populaire Vloglab dat na 9 seizoenen afklokte op meer dan 15 miljoen views. Na een slechte ervaring op het podium in Vloglab The Movie is Steffi bang om nog te zingen voor een publiek. Gelukkig heeft ze nog een andere passie en dat is dans!

Steffi Mercie: Move On

Ze krijgt de kans om Move On mee op te starten, een dansschool voor jongeren met een moeilijke thuissituatie. Steffi is razend enthousiast om haar oude passie nieuw leven in te blazen. Al wordt het geen gemakkelijke opdracht. Van nieuwe leden zoeken tot renovatiewerken, er komt heel wat bij kijken. Om de kas te spijzen, doet ze samen met haar nieuwe team mee aan een prestigieuze danswedstrijd. De hoofdprijs is een aanzienlijke geldsom. De gepassioneerde jongeren starten vol goede moed aan het avontuur, maar al snel blijkt het niet van een leien dakje te lopen… Steffi’s dansschool moet opboksen tegen de absolute top. Slagen Steffi en haar getalenteerde dansers erin om van Move On een succes te maken?

Move On kijken

De gloednieuwe SHORTIE Move On is vanaf 1 november elke woensdag om 16.00 uur exclusief te bekijken op VTM GO. Vloglab The Movie is vanaf nu beschikbaar op VTM GO. Wil je vanuit het buitenland VTM GO kijken, lees dan hier de uitgebreide uitleg.

Steffi Mercie 

Steffi Mercie vertelt over haar serie Move On: “Vloglab is de reeks waar het voor mij allemaal begonnen is. Ik ben dan ook enorm enthousiast om dit verhaal verder te zetten in een avontuur dat me op het lijf geschreven staat. In de fictiereeks ‘Move On’ komen de twee grote passies van de jonge Steffi opnieuw samen: acteren en dansen. Ik moest weer even oefenen om pirouettes te draaien, maar al snel voelde ik de magie van het dansen weer stromen. Uitdaging, drama en liefdesproblemen zullen danseres Steffi in Move On achtervolgen. Slaagt ze er ondanks alles toch in een succesvolle dansschool op te richten?” De kijkers kennen Steffi Mercie vooral van haar rollen in Vloglab, Bittersweet Sixteen en FOMO. Ze is ook te zien in de VTM GO SHORTIE Geluksdag en samen met haar vriend Gerben neemt ze haar fans mee in de realityreeks Gerben en Steffi De Leven op VTM GO.

Cast Move On

De cast van de serie Move On bestaat naast Steffi Mercie uit Melissa Hendrickx, Dries de Peuter, Lars Rogiers, Lee Arrendell, Domien Huybrechts, Emanoel Nascimento Borges en Liandra Sadzo. Kortom een mix van nieuwe talenten en al wat bekendere namen. Hier ontdek je meer over de personages en de Move On cast.

Dansinstructeurs Move On

Cilou (Melissa Hendrickx), Luca (Dries de Peuter) en Emile (Lars Rogiers) maken deel uit van Steffi’s dansteam. Voorheen gaven ze les op een prestigieuze dansschool waarvan Cilou’s mama nog steeds de directrice is. Toch kiezen ze ervoor een andere weg in te slaan en zich samen in te zetten voor een nieuwe dansschool waar iedereen welkom is. Teamwork makes the dreamwork! Al lopen de gemoederen soms hoog op… Luca’s ex-lief Cilou kan het niet verkroppen dat Steffi met alle aandacht van Luca gaat lopen. Gelukkig is de flauwe plezante Emile er om de sfeer luchtig te houden.

Melissa Hendrickx

Melissa Hendrickx is geen onbekend tv-gezicht voor Vlaanderen. Het jonge talent vertolkte in Familie in 2022 de rol van de opvallende Sterre en in #Likeme was ze te zien als de mean girl Eline in de vaste squad van Camille Dhont.  

Dries de Peuter

Dries de Peuter is gepassioneerd door dansen en acteren. Hij was eerder al te zien als halfbroer van Aaron Blommaert in de Ketnet-serie 4eVeR

Lars Rogiers

Lars Rogiers houdt van dansen, acteren en zingen. Zo waagde hij zijn kans in het VTM 2-programma Regi Academy en was hij al te zien in de film Bittersweet Sixteen

Lee Arrendell

Lee Arrendell speelt Gloria, de drankleverancier van het café Move On. In het knusse café van Move On zorgt de levendige Gloria (Lee Arrendell) ervoor dat de drankjes rijkelijk vloeien. Emile laat de goedlachse dame niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan en is altijd ‘toevallig’ in haar buurt. Slaat de vonk over?

Ook Lee Arrendell is geen onbekend tv-gezicht. Zo speelde ze mee in de Ketnet-reeks Kids on The block. Daarnaast is ze professionele danseres (we zagen haar in Dance Dreams) en danste ze onder andere mee in de videoclips van K3. Lee Arrendell is geboren voor het podium. Dit heeft ze niet van een vreemde. Haar moeder Gina is zangeres van X-Session* (waar we haar naast Gene Thomas zagen). En papa George Arrendell, die je kent als acteur uit onder andere Zone Stad, Wittekerke en Windkracht 10.

Domien Huybrechts

Domien Huybrechts speelt badboy Noah. De rebelse Noah (Domien Huybrechts) is erg vatbaar voor groepsdruk en belandt daardoor vaak in moeilijke situaties. Op een dag wordt hij betrapt op graffiti spuiten. Als straf moet hij taken uitvoeren op de dansschool. Weet hij zijn zegels terug te verdienen?

Domien Huybrechts is altijd gepassioneerd geweest door muziek en acteren. Hij doet een acteeropleiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Gent. Met Move On heeft het jonge talent zijn eerste rol in een fictiereeks beet.

Emanoel Nascimento Borges

Emanoel Nascimento Borges speelt Cas, een danser uit het concurrerende team. De getalenteerde Cas (Emanoel Nascimento Borges) kan via een beurs les volgen op een prestigieuze dansschool. Hij is een van Steffi’s grote concurrenten die vastberaden is om de grote danswedstrijd te winnen.

Emanoel Borges is rapper, professioneel voetballer (check: FC United City Pirates) en acteur. Hij was al te zien in de serie Panna en #LikeMe., en brak bij het grote publiek door met zijn rol als Arthur in de VTM-telenovelle Lisa. Binnenkort speelt hij ook mee in de nieuwe VTM-telenovelle Milo.

Liandra Sadzo

Liandra Sadzo speelt Aurélie, de zus van Cilou. Aurélie (Liandra Sadzo) is de zus van Cilou. In tegenstelling tot haar zus, maakt ze wel nog steeds deel uit van de prestigieuze dansschool waarvan haar mama de directrice is. Zorgt de danswedstrijd voor een eeuwige vete in het gezin? 

Liandra Sadzo is bekend van haar rol in  De Buurtpolitie. Daarnaast speelde ze ook mee in de jongerenreeks D5R en #LikeMe. Recent is de film 3FF op Streamz gekomen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 november 2023 /