Derde seizoen #LikeMe – alles over cast, verhaal én liedjes

De opnames van het derde seizoen #LikeMe gaan van start met nieuw jong talent en nieuwe Nederlandstalige klassiekers. Daarnaast is het uitkijken naar de allereerste belevingsexpo Smile #likeMe, die vanaf 1 mei te zien is. Ontdek hier alles over het derde seizoen én meer.

Opnames derde seizoen #LikeMe

De opnames van het derde seizoen #LikeMe lieten door corona even op zich wachten. In plaats daarvan konden we deze winter genieten van de winterspecial. Maar inmiddels is er ook goed nieuws over de populaire serie. Vandaag – op woensdag 14 april – heeft Ketnet bekendgemaakt dat de opnames van het derde seizoen van start gaan op maandag 19 april 2021. Het derde seizoen van #LikeMe zal vervolgens te zien zijn vanaf januari 2022 op Ketnet, Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT NU.

Liedjes seizoen 3

Ook het derde seizoen staat garant voor fantastische nieuwe covers van Nederlandstalige klassiekers die generaties verbinden en een brug slaan tussen de muziek van vroeger en nu. Er zijn inmiddels al twee nummers bekendgemaakt. Zo kun je Dansen voor jou van Isabelle A binnenkort in een nieuw jasje horen. En ook het nummer Laat me van Ramses Shaffy wordt straks door de cast van #LikeMe gezongen.

Cast #LikeMe seizoen 3

Er staan niet alleen nieuwe liedjes op het programma, maar ook nieuwe acteurs. Want naast de vaste cast van #LikeMe doen in het derde seizoen enkele nieuwe talenten hun intrede. Zo duiken Lotte De Clerck (21 jaar, Kalmthout), Emanoel Nascimento Borges (23 jaar, Antwerpen) en Aaron Blommaert (18 jaar uit Aalst) op in de cast van #LikeMe seizoen 3.

  • Aaron Blommaert is voor de meeste van jullie natuurlijk geen onbekende. Hij is sinds een tijdje MNM-dj en speelt Raven in Familie.
  • Lotte De Clerck ken je dan weer uit The Voice van Vlaanderen. Ze heeft daarnaast eerder de hoofdrol gespeeld in de musical Annie. Lotte De Clerck studeert Media & Entertainment.
  • Emanoel Nascimento Borges is geboren in Brazilië en kwam op zijn zevende naar Antwerpen. Hij voetbalt bij KSC City Pirates in Antwerpen.

Uiteraard is ook de vertrouwde volwassen cast weer van de partij met Jeroen Van Dyck, Janine Bischops, Gunther Levi,  Sven De Ridder, Hugo Sigal, Vincent Banic en Slongs. Over deze acteurs en hun personage kunt je hier veel meer lezen.

Verhaal derde seizoen #LikeMe

De zomer zit er bijna op, en iedereen lijkt opgeladen voor een nieuw schooljaar. Caro en Vince keren terug van een zalige tijd op ‘planeet Varo’, verliefder dan ooit. En toch lijken hun werelden soms ver uit elkaar te liggen. Caro worstelt met de liefde en met zichzelf. In het kielzog van een nieuwe leerling op het SAS waagt ze zich aan nieuwe avonturen. Haar rebelse daden leiden tot chaos op school, en conflict met de vrienden. De goedlachse en altijd vrolijke Yemi krijgt het zwaar te verduren, wanneer Dennis, een lid van het rugbyteam, hem heimelijk begint te pesten en zijn vriendschap met Maria en Caro uit elkaar valt. Ook Camilles leven neemt een drastische wending…

Smile #LikeMe

Heel wat om naar uit te kijken dus. Al is het wel wachten tot januari 2022 om het resultaat op Ketnet te kunnen bekijken. Maar niet getreurd, want in tussentijd staat Smile #LikeMe op het programma. In deze allereerste belevingsexpo van #LikeMe kunnen jong en oud letterlijk de muzikale leefwereld van Caro en haar vrienden binnenwandelen. Fans ontdekken er de leukste decors met beleving uit de populaire Ketnet-reeks. Ga op de foto op de trappen van het SAS, speel een romantische scène met Vince na of dagdroom samen met je vrienden op het bankje aan de Schelde… Er is voor ieder wat wils.

Smile #LikeMe is een samenwerking tussen Ketnet, VRT, Fabric Magic en CityCubes. De belevingsexpo loopt van 1 mei tot en met 30 september 2021 in de Stadsfeestzaal te Antwerpen.

Boekenreeks

Kun je hier echt niet meer op wachten, dan is er gelukkig ook de boekenreeks van #LikeMe. Hier een uitgebreid overzicht van alle #LikeMe-boeken. Het zijn er inmiddels elf! Daarnaast nog meer goed nieuws voor de fans van Maksim Stojanac en Pommelien Thijs. Maksim is op dit moment al te zien in telenovelle Lisa. Daarnaast is ook bevestigd dat Pommelien Thijs een rol speelt. Dus tot je naar seizoen 3 van #LikeMe kunt kijken, kun je ook telenovelle Lisa (en de bijbehorende boeken lezen) volgen.

Foto: Ketnet.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

14 april 2021 /