Derde seizoen #LikeMe – alles over cast, verhaal én liedjes

Het derde seizoen van #LikeMe is in België te kijken op VRT NU en in Nederland op Videoland. Maak je borst nat voor een dosis nieuw jong talent en nieuwe Nederlandstalige klassiekers. Ontdek hier alles over het derde seizoen én meer.

UPDATE: Kijk naar het #LikeMe concert 3 en ontdek meer over seizoen 4

Liedjes seizoen 3

Ook het derde seizoen staat garant voor fantastische nieuwe covers van Nederlandstalige klassiekers die generaties verbinden en een brug slaan tussen de muziek van vroeger en nu. Er zijn inmiddels al twee nummers bekendgemaakt. Zo kun je Dansen voor jou van Isabelle A binnenkort in een nieuw jasje horen. En ook het nummer Laat me van Ramses Shaffy wordt straks door de cast van #LikeMe gezongen.

Wist je dat er een #LikeMe Coaster in Plopsaland De Panne komt?

Like Me seizoen 3 cast

Er staan niet alleen nieuwe liedjes op het programma, maar ook nieuwe acteurs. Want naast de vaste Like Me cast met Pommelien Thijs, Cammille Dhont, Maksim Stojanac, Francisco Schuster, Sali Haidara en Danny Dorland doen in het derde seizoen enkele nieuwe talenten hun intrede. Zo duiken Lotte De Clerck (21 jaar, Kalmthout), Emanoel Nascimento Borges (23 jaar, Antwerpen) en Aaron Blommaert (18 jaar uit Aalst) op in de cast van #LikeMe seizoen 3.

  • Aaron Blommaert is voor de meeste van jullie natuurlijk geen onbekende. Hij is sinds een tijdje MNM-dj en speelt Raven in Familie.
  • Lotte De Clerck ken je dan weer uit The Voice van Vlaanderen. Ze heeft daarnaast eerder de hoofdrol gespeeld in de musical Annie. Lotte De Clerck studeert Media & Entertainment.
  • Emanoel Nascimento Borges is geboren in Brazilië en kwam op zijn zevende naar Antwerpen. Hij voetbalt bij KSC City Pirates in Antwerpen. Daarnaast is hij op dit moment te zien als Arthur in Lisa.

Sowieso timmeren de bekende castleden ook goed aan de weg:

Uiteraard is ook de vertrouwde volwassen cast weer van de partij met Jeroen Van Dyck, Janine Bischops, Gunther Levi,  Sven De Ridder, Hugo Sigal, Vincent Banic en Slongs. Over deze acteurs en hun personage kunt je hier veel meer lezen.

Verhaal derde seizoen #LikeMe

De zomer zit er bijna op, en iedereen lijkt opgeladen voor een nieuw schooljaar. Caro en Vince keren terug van een zalige tijd op ‘planeet Varo’, verliefder dan ooit. En toch lijken hun werelden soms ver uit elkaar te liggen. Caro worstelt met de liefde en met zichzelf. In het kielzog van een nieuwe leerling op het SAS waagt ze zich aan nieuwe avonturen. Haar rebelse daden leiden tot chaos op school, en conflict met de vrienden. De goedlachse en altijd vrolijke Yemi krijgt het zwaar te verduren, wanneer Dennis, een lid van het rugbyteam, hem heimelijk begint te pesten en zijn vriendschap met Maria en Caro uit elkaar valt. Ook Camille Dhont haar leven neemt een drastische wending…

Boekenreeks

Wist je dat er daarnaast ook een boekenreeks is van #LikeMe. Hier een uitgebreid overzicht van alle #LikeMe-boeken. Het zijn er inmiddels al een heleboel! En wat dacht je van de stripboeken waar er ook steeds meer van komen?

LikeMe seizoen 3 kijken

Wil je #LikeMe seizoen 3 kijken, dan kan dit via VRT Nu (België) en Videoland (Nederland). Heb je geen Videoland, maar wil je #LikeMe wel vanuit Nederland kijken, dan is dat alleen mogelijk op VRT NU als je een VPN Verbinding gebruikt die je op België kunt zetten. Dit in verband met de uitzendrechten. Zelf gebruik ik hiervoor VPN Nederland.

Foto: Ketnet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 april 2021 /