3FF vervolg D5R: cast Angela Jakaj, Liandra Sadzo & Jamie-Lee

3FF is het vervolg op D5R met in de cast Angela Jakaj, Liandra Sadzo en Jamie-Lee Six. Nog in het najaar van 2023 zal de spin-off van de gestopte jongerenreeks D5R bij Streamz te kijken zijn. Lees hier alles over de serie 3FF, cast en meer.

3FF: vervolg op D5R

Oplettende kijkers van de laatste D5R-film hadden het waarschijnlijk al aan zien komen, er komt een vervolg met als naam 3FF. De avonturen van de vijf populaire vrienden mogen dan deze zomer zijn gestopt; de drie beste vriendinnen blijven we volgen. Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo) en Amber (Jamie-Lee Six) groeiden samen op en zijn nu klaar voor hun eerste stappen in het volwassen leven.

3FF

In de film D5R: De Laatste Zomer Samen gingen de 5 beste vrienden naar Portugal voor een zorgeloze zomervakantie, voordat ze allemaal zouden gaan werken en samenwonen in Gent. Maar dat eindigde iets anders. De drie meiden keerden zonder de jongens terug naar België, huren een huis in Gent en storten zich volop op de arbeidsmarkt. Dat loopt bij de een al wat vlotter dan bij de ander. En ook hun sterke vriendschap krijgt het met momenten zwaar te verduren. Hoe dat verloopt, kan je dit najaar ontdekken op Streamz.

Afscheid D5R, welkom 3FF

Van D5R* hebben we na 12 seizoen voorgoed afscheid genomen, maar elk einde is een nieuw begin. In 3FF worden er heel nieuwe onderwerpen aangeraakt, die vooral herkenbaar zullen zijn voor studenten en zij die zich voor het eerst op de arbeidsmarkt betreden. Net als Leyla, Kyra en Amber.

Cast 3FF

De cast van 3FF wordt gevormd door onder andere Angela Jakaj, Liandra Sadzo en Jamie-Lee Six. Welke acteurs of actrices verder tot de 3FF cast behoren, is nog niet bekendgemaakt. Hieronder lees je alvast meer over Angela Jakaj, Liandra Sadzo en Jamie-Lee Six, die de hoofdrollen spelen in 3FF. Onderaan ontdek je verder meer over de makers van deze nieuwe reeks.

Jamie-Lee Six

Jamie-Lee Six speelt in D5R de rol van Amber. Ze was in 2010 voor het eerst op tv te zien als de jonge Clio in de telenovelle Ella. Op tv zagen we haar verder in De Verraders in België (als een verrader!), als speurder in Jachtseizoen België seizoen 1, als actrice in FOMO en als deelneemster in bijvoorbeeld BV Darts en Fear Factor. Jamie-Lee Six is daarnaast influencer, vormt een dj duo én komt ook regelmatig voorbij op TAGMAG. Vorig jaar schreef ze zelfs een boek: Ben er voor je* is een gids over mentale gezondheid & zelfzorg. 

Liandra Sadzo

Liandra Sadzo speelt in D5R de rol van Kyra Dillen. Ze behoort daarnaast tot de vaste cast van #LikeMe, waar we haar kennen als Merel Mintiens. Niet alleen D5R stopt; de serie #LikeMe stopt ook. Gelukkig zien we Liandra Sadzo dan ook bij De Buurtpolitie als inspecteur Louise Mertens. Zo zagen we haar in Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS en in de bioscoop in De Buurtpolitie – De Perfecte Overval. Wist je dat Liandra Sadzo in 2010 debuteerde op het witte doek; toen speelde ze Brenda in Zot van A.

Angela Jakaj

Angela Jakaj zien we in D5R als personage Leyla. Daarnaast zien we haar ook in Vloglab #Stories. Daarnaast had ze in 2016 een gastrolletje in Familie. Ze is niet alleen werkzaam als presentatrice en actrice. Nee, deze ambitieuze dame, die geboren is in Albanië en opgroeide in België, studeert daarnaast ook nog eens rechten aan de KU Leuven.

Gemaakt door vrouwen

De reeks draait rond drie jonge vrouwen en wordt ook gemaakt door een sterk team van vrouwen met regisseur Maris De Smedt, scenaristen Hilde Pallen (Dertigers, Thuis) en Lore Clerix (Thuis), producer Micha Van de Velde (Nonkels, Callboys) en production manager Megan Van der Plasken (D5R, Dertigers).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 juli 2023 /